Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ai un pm monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

of fetelor, mi-am facut cafeaua minunata, am pus-o pe farfuriuta, m-am asezat la calculator sa forumesc in liniste, si a apucat-o pe soacra-mea cheful de conversatie....de o ora comunic cu ea si nu pricepe de ce nu vreu sa pun acum usa la camera copiilor. eu ii zic ca nu am bani si am altele de facut, ea nu, ca tre sa pun usa. stiu eu ca o inteapa inima ca daca nu e usa inseamna ca poate intra techila si manca copiii fara sa lase urme. si ma intreba si daca am microfon si webcam. normal ca nu am....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Techila mancatoarea de copii, draga lu' mama, ce i-as mai sparge capul soacrei, no offence!

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ioi techilo , dar cand a invatat cainele ala sa zboare sa ajunga in patut?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

bai nene, daca nu stii, abtine-te. ca soacra-mea stie ca un caine poate manca copilul oriunde ar fi el. poate doar daca as avea usa as putea evita da????. e clar ca o sa ii manance. cainele trebuie sa il dau pe camp (nu pe ala pe care stau eu, pe alt camp ca sa nu vina inapoi), mai ales ca cine are copii nu iubeste cainii. nici asta nu stiai nu????

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Cam lipsa de activitate azi pe aici...
Aseara am aplicat un clotrimazol...cam greu de introdus...m-am spalat inainte cu ceai de galbenele, dar nu m-am incumetat sa bag degetul inauntru si sa curat pe acolo cum a zis dr...
Nu mi-a facut nici o analiza de secretie, secretia mea era albicioasa, nu galbena sau verzuie cum citisem pe net ca ar fi daca ar fi infectie...m-as duce sa fac o analiza de secretie dar nu stiu exact cum se face...imi recolteaza un medic ginecolog sau exista vreun dispozitiv pe care pot sa o aduc eu de acasa.... ca as avea 12 zile de tratament cu clotrimazol...si sa bag asa degeaba...

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
27+ cu - Rares Alexandru

Iti recolteaza dr, poti cere trimitere de la medicul de familie.

27+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

techila nu te supara ,incerc sa inteleg lumea , defect la capul meu , dar iti spun din experienta , ca nu multa lume accepta animale in casa langa copii mai ales langa bebelasi ... si cine stie ce se mai dezvolta in capul soacrei si iete unde se ajunge
... si acum o intrebare sincera si fara rautate sau critica , astept un raspuns sincer de la cele ce se incumeta , cate din noi tinem animal in casa ? (orice fel de animal)
... daca cineva are indrazneala sa raspunda de ce nu tine animal in casa , dar sa nu aud ca nu e spatiu , exclus asta , o sa intelegi si ce se incheaga in mintea soacrei

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve fetelor, eu sunt chiauna de somn si dimineata la 8,30 a trebuit sa ies afara cu Alessio singura ca Alin abia terminase garda.Sunt terminata, transpirata,put si mi-e foame.

AIDA inca nu am pus video.Acusi,acusi.

Ma duc sa mananc ceva...

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alesicoo, inceteaza cu mesaje din astea...
"monica la inceput knd ti-am citit povestea ma gandeam k ai si suflet dar se pare k m am indoit.... nu ma contrazic deloc singura eu am pus o intrebare atat... stiu k raman ff rep insarcinata... tot timpul ai cate ceva de comentat vezi sa nu mai primesti vreo "palma" de la DD"

EU am suflet dar tu cred ca exagerezi putin si cu riscul de a mi-o lua de la moderatori cred ca ai o probelma, sincer. SI cu asta am incheiat orice discutie cu tine. Sincer nici macar tie nu-ti doresc sa-ti iei palma de la DD pe care mi-am luat-o eu.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

mai ales ca cine are copii nu iubeste cainii. nici asta nu stiai nu????

pai caine ai gasit si tu sa ai , ia si tu 5 matze in casa (mai am de dat vreo 7 ) sau un piton ceva , dar nu caine

... sa o vada pe Liza mea cum ii curg balele infart (infract) ar face direct

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata burtici

aveti un ritm ametitor .. las treburile de serviciu ca sa va prind din urma ..

clodute ma bucur ca printesa s-a intors cu capul in jos. cat despre circulara .. dr o sa monitorizeze si o sa stie ce e de facut.

uvegotmail eu stiu ca analiza de toxoplasmoza nu se repeta daca ti-a iesit la prima analiza ca ai avut. eu am facut analiza in sarcina cu eva si acum nu am repetat=o. cat despre compensarea de 15% .. primele 6 saptamani si atat.

alesicoo esti de groaza, mama .. nu te mai gandi atat ca o sa ramai mai greu insarcinata .. subconstientul actioneaza, sa stii ... rabdare si sex la greu ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Eu nu am imunitate la toxopl. si de-asta trebuie sa o repet; o sa aflu la urmatoarea consultatie-asa cum mi s-a raspuns si aici se repeta in luna a saptea daca nu ai avut asa ceva.

27+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aida, eu am avut pisica pana sa raman insarcinata prima data. APoi am dat-o la mama p[entru ca lasa groaznic de mult par si in plus e foarte foarte rea si sincer iti spun ca mi-e foarte teama sa nu sara la copil. Daca era un pisoias cuminte o tineam dar a mea in ciuda infatisarii de ingeras este o diavolitza. Mi-e dor de ea de nu mai pot dar stiu ca e pe maini bune si o vad foarte foarte des.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput