Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Techila, opreste-te ca vin acolo si o strang de gat, eu sunt extrem de vehementa cand vine vorba de caini si de idei preconcepute in general.

Aida, nu te contrazic, dar e macare pacat ca lumea nu vrea sa se informeze cum stau lucrurile cu adevarat, asta ma scoate din minti. Este optiunea fiecaruia daca tine sau nu animalul in casa si motivele pentru care ia aceasta decizie, dar macar sa un abereze pe tema asta.....asta ma scoate din sarite.

Eu am 2 caini, da, 2, si nu imi fac griji pentru niste idiotenii care nu se pot intampla: gen mancat copii, ghem de par in stomac (doamne, ce aberatie), toxoplasmoza, infectii nu stiu de care....etc, etc.....normal ca ai mei caini nu vor intra in camera copilului decat atunci cand voi considera eu ca se poate, normal ca nu vor sta bot in bot, normal ca o sa existe niste reguli de igienta stricte, normal ca imi va fi mie mai greu, dar asta e, fiecare cu treaba lui.

Sa nu va suparati pe mine ca m-am aprins asa de rau, dar la mine treaba cu cainii nu este doar un hobby, este o pasiune, am carti, am fost la concursuri, ma interesez de genitica, vreau sa imi fac canisa, adica e boala grea.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

eu am mai zis, am 2 javre, una in curte si una in casa. pe techila cea din casa o cunosc f bine si stiu cum se poarta cu copii si am cea mai mare incredere ca va fi prietena broscanilor mei.este mai vaccinata si mai sanatoasa si mai curata decat soacra-mea. o sa o perii mult mai des, iar in prima perioada va avea contact cu pestisorii doar in prezenta mea sau a tatalui. eu o sa ii duc langa nasul ei sa ii miroasa ca sa nu fie curioasa de ce o fi acolo.
parerea mea, nu o schimb nici moarta. sper sa nu fiu injurata prea mult... tineti cont ca e pacat sa injurati o femela gravida,da????

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

aleesicoo, renunta! E clar ca ai o problema, ca nu te poti distanta de topicul nostru. Ti s-a mai sugerat in trecut, sa cauti alinarea in alta parte. Trebuie sa intelegi ca aici nu are nimeni nimic cu tine, insa te contrazici singura, nu ai coerenta si sa incepi sa ataci fete dragi de aici...E prea de tot!

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Alesicooo...cred ca ai depasit limita trimiandu-i Monicai un astfel de mesaj! Adica ar mai merita o palma ca nenorocirea de anul trecut sau cum? Ei...chir m-am enervat! Fetele se chinuie aici a-ti dea raspunsuri la intrebari decasa intai pt. orice femeie...si tu iti permiti astfel de rautati! Cred ca ar fi cazul sa realizezi ca ai mers departe.

Gata...am reusit sa ma enervez!

Dana 30+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

techila nu te supara ,incerc sa inteleg lumea , defect la capul meu , dar iti spun din experienta , ca nu multa lume accepta animale in casa langa copii mai ales langa bebelasi ... si cine stie ce se mai dezvolta in capul soacrei si iete unde se ajunge
... si acum o intrebare sincera si fara rautate sau critica , astept un raspuns sincer de la cele ce se incumeta , cate din noi tinem animal in casa ? (orice fel de animal)
... daca cineva are indrazneala sa raspunda de ce nu tine animal in casa , dar sa nu aud ca nu e spatiu , exclus asta , o sa intelegi si ce se incheaga in mintea soacrei

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mai eu am pesti, se pune??
Eu vreau pisica, dar nasa lui Alex (care e si cea mai buna prietena a mea) e alergica si n-ar mai putea sa intre la noi in casa fara o vizita la urgente dupa aia, asa ca mai mangai si eu pisicile de prin vecini si alea de la mama din curte cand ajung.
Catel nu tin ca n-are cine sa se ocupe de el, sufletelul, ca noi plecam la 7:30 - 8 si ne intoarcem pe la 7-8 seara, si sa tin catel drag inchis in apartament singur toata ziua, nu ma lasa sufletul.
Dar am rezolvat problema, avem pesti si ii streseaza Alex periodic, ultima data a scapat unul pe covor si l-a aruncat de coada inapoi in acvariu. Vad ca sunt 4 zile de atunci si nu pluteste nici unul cu burta in sus, deci sunt rezistenti.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 25+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

eu nu am atacat pe nimeni.. se pare k voi nu ati inteles ceea ce am zis eu .. in fine nu mai conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Uve_got_mail, nici eu nu sunt imuna la nici una din analizele TORCH si nu m-a pus sa le refac pana acum, deci depinde de la dr la dr - o sa le refac in sapt 32...deci...

Monica, daca ai avut un asemenea motiv sa dai pisicul, nici nu se pune problema sa te judece cineva, mai ales ca este la mama!

AAAAAAAAAAAAAAA, hai ca acum mi-a sarit tandara rau: Alesicoo mama, cred ca ceva probleme tot ai si nu vreau sa ma pronunt unde, ca nu ar fi frumos din partea mea.....eu am fost finutza, ca nu am vrut sa te superi, DAR nu inteleg rostul intrebarilor tale la aceasta odisee, nu inteleg ce vrei de la viata - nici ca vrei sa fii gravidam nici ca nu vrei - dar ne freci la melodie cand ti s-a indicat clar unde sa scrii, DAR sa ajungi sa spui asa ceva unui om, ai o mare problema la cap.....ar trebui sa iti fie rusine!

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata si de la mine

Si ieri am fost in parc si cand ne-am intors, pe la 10 si ceva eu faceam mancare. Dupa ce am alimentat copilul bineinteles. Insa cand m-am dus sa culc copilul, am adormit cu ea, asa ca a continuat sotul frumusete de piure si de muschiuleti de pui la gratar. Cand m-am trezit, vreo ora si ceva mai tarziu, erau toate deja terminate. Asa ca e bine

Asa, dimineata m-am infiintat la 7 si jumatate pentru glicemie provocata, mi-au luat glicemia odata cu glucometru (era f ok, cea care se ia in 10 sec), mi-au luat-o si normal din sange, am baut glucoza si am repetat peste o ora. Vreau sa va spun ca daca glucoza (50gr) nu este in 2 degete de apa ci intr-o cana e absolut acceptabila. Plus ca nefiind mancata, mi-a prins bine o cana mare de apa f rece si dulce. ca o prajitura.
Mai am de repetat sumar de urina si examen de secretie si sunt gata

Kiki, sa-ti traiasca si baietelul si fetita! Bravo.

Cat despre bebe, si mie mi se pare aiurea sa ne intereseze ce sex are, atata timp cat trebuie imbracat, spalat, schimbat. Adica chiar ca nu ne intereseaza ce sex are bb atata timp cat a facut kk de ex si trebuie schimbat. Sotul o schimba pe Alessia cu simt de raspundere si mie nu mi se pare nimic in neregula. El este tata si nu un barbat oarecare iar ea este copil si nu femeie sau barbat. Eu asa vad lucrurile, si taticii o sa se adapteze repede o sa vedeti.

Nici Cristi (sotul) nu e de acord sa lase fata in oras, noi glumim acum si spunem ca o lasam la club sau pe unde vrea, dar il trimit si pe tati cu ea (sa stea la alta masa sa se plictiseasca probabil) ca sa aiba grija de fata. Iar masina i-o dau eu daca el nu i-o da pe a lui, dar noi suntem amandoi de acord ca amandoi conducem bine..asa ca nu conteaza ca sunt fata (si blonda) la volan.

Cat despre pretendentii ei...(de fapt ai lor, ca o sa am 2 printese) mi-e ca ii baga tati in sedinta la greu

Alessicoo, nici mie nu imi e clar ce iti doresti, ai pus o intrebare, e adevarat, fetele ti-au raspuns desi nici nu ai vrea sa ramai gravida, nici da, nu ti-e clar nici tie, mie mi-e ca te cam plictisesti si nu prea ai ce face si mai scrii pe aici. Insa, ti-ar fi mai utile informatii - si mai la zi - de la Aspirante. Ti s-a dat linkul mai sus, cine stie, paote fetele de acolo ca tot sunt in mijlocul evenimentelor si poate s-a inventat vreun test, ceva, sincer, nu cred ca cineva de aici e foarte in tema cu testele de sarcina in acest punct al odiseei noastre.
Spor la cautat si la gasit informatii.

Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

aleesicoo, fa-ti un hobby mama ceva, citeste o carte (anatomia omului de preferat) si lasa-ne pe noi sa fim proaste si sa nu intelegm suferintele semenilor (respectiv tu). abtine-te cu comentarii la adresa monicai ca ii da doamne doamne inca o palma, nu faci decat sa demonstrezi ca esti o mare magaritza!!(am gasit un cuvant frumos)

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Monica, sunt convinsa ca esti suficient de puternica sa nu pui la suflet rautatile altora; probabil ca cei care nu au trecut prin durerea ta nu isi imagineaza cat de mult rau pot face niste cuvinte spuse chiar aiurea.

28+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput