Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor....referitor la hainute de bebiti..

Voi de care ati cuparat...maneca scuta sau maneca lunga sau din ambele?

Dana 30+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ramsan eu nu inteleg implicarea ta in aceasta discutie deloc.. dak ai fi citit tot despre ceea ce s a discutat ai fii inteles... eu am povestit toate cele o data ..si am pus o simpla intrebare... dak se va intampla sa raman ..asta e...dak nu nici nu fac o tragedie

Fara sa te superi pe mine, dar nici eu nu inteleg exact ce si cum, la fel ca si Ramsan.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Aida, eu zic sa le luam la bataitza pe fetele astea cu kilele lor, pai nici in clasa a 8-a nu eram asa de slaba, auzi la ele, 60.....ce vremuri... App, nu vrea nimeni sa ma ia pe post de exponat, asta pentru fetele pe care le cearta doctorii!

auzi hai sa le iertam , ca sunt gravide , cica , oricum nu si la kg , dar cum le prindem la cotitura eu iau si tu si le altoim sa le treaca pana ne ajuta sa slabim

alessicoo asculta la techila ca ea asa a prestat si uite ce poarta in pantece

iuliko sa iti fie de bine gratarelul

kemsy bun bancul o sa il dau mai departe

iuliapapusa chiar ca absurd

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Bine, fie ca tine si le iertam de data asta!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

deci alex mai zic o data... acum cateva zile mai exact luni si marti am avut contact fara protectie... in conditiile in kre ultima menstra am avut-o pe 26 iunie.. si anterioara in luna mai pe 17 ... ideea era ca mi-ar surande ideea de a fi ramas insarcinata si am tot vb cu unele fete de aici dak am vreo sansa....asta a fost tot.. nu am fc o tragedie k nu raman sau altceva..si pe cine am suparat ii ofer o

Mergi la inceput

Bun, acum am pricepit....

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

of fetelor, mi-am facut cafeaua minunata, am pus-o pe farfuriuta, m-am asezat la calculator sa forumesc in liniste, si a apucat-o pe soacra-mea cheful de conversatie....de o ora comunic cu ea si nu pricepe de ce nu vreu sa pun acum usa la camera copiilor. eu ii zic ca nu am bani si am altele de facut, ea nu, ca tre sa pun usa. stiu eu ca o inteapa inima ca daca nu e usa inseamna ca poate intra techila si manca copiii fara sa lase urme. si ma intreba si daca am microfon si webcam. normal ca nu am....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida

Dana sa faci niste cumparaturi bune si sa te simti minunat in weekendul asta.

x_qqq eu nu mi-as fi pus clotrimazol fara secretie, mai ales ca acuma nu mai poti face analiza secretiei decat dupa tratament (ca e contaminata cu medicamentul). Analiza o puteai face la un ginecolog sau la un laborator de analize (dar tot cu control ginecologic). Nu trebuie sa duci tu analiza. Dar sunt sigura ca stii, ca doar ai mai facut control ginecologic.

Iulika sa te simti bine la gratarel!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

techila si eu am o catelusa acs.. si 3 zile l-am avut pe finutul meu de numai 2 sapt la mine.. pt k a avut ceva probleme mamica.. si vreau sa-ti spun ca nici nu s-a apropiat fata mea de bebe......in ciuda faptului k Gesy doarme in pat cu mine...asa k soacra ta sa se asigure k cei 2 catei ai tai vor fii niste bodyguarzi pt bebe fff buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alesicoo, din nou te cam contrazici singura. Acum pe bune, ramsan ti-a pus o intrebare foarte simpla. DEja ai spus de vreo 4 ori in 5 posturi ca tu ramai imediat. DAca ramai imediat ce-ti faci atatea probleme? Apoi vrei sau nu vrei sa ramai ca nici eu n-am inteles. Ti s-a mai raspuns de 20 de ori in diferite ocazii ca ovulatia are loc in ziua 14 aproximativ, ori ce spui tu ai facut sex dupa ziua 20 deci no chance decat daca ai ciclu neregulat. NU exista test (sau noi nu stim) care sa-ti arate in 72 de ore daca ai ramas. Nici nu are fizic cum pentru ca nici nu se lipeste embrionul de uter in 72 de ore. Intai mergi si tu si documenteaza-te cum se fac copii. Daca vezi ca nu ti se raspunde, poate lumea chiar nu stie sa-ti raspunda.
In plus noi nu te putem ajuta mai mult decat fetele de la aspirante unde se numara zile pana la testare si unde fetele au foarte multe date legate de ovulatie si toate cele.
Aida ti-a dat mai devreme linkul catre ele.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ioi techilo , dar cand a invatat cainele ala sa zboare sa ajunga in patut?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput