*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
ginye ma bucur sa audca va indreptati cu pasi repezi spre operatia nr 2....sa auzim vesti numai bune...cat priveste reintoarcerea la catedra te pot anunta ca voi sta toata perioada acasa intrucat nu vreau sa imi sacrific copilul pentru niste cretini de la scoala...

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Mav saru-mana...
aici pe forum am avut probleme...
am deschis un subiect ...daca sa mut bebelusa in pat din patut.Am cumparat un pat etajat....pentru ca nu putem sa punem 2 paturi in camera, nu ar mai fi loc. Si acum am avut o ocazie sa luam pat la pret bun si l-am luat.dar inca nu stiu ce sa fac...bine..l-am montat ca in cel mai rau caz codrin va dormi in patul de jo..si gata.
Da intrebam si eu mamici care stiu din experienta...la ce varsta au mutat bebeii din patut, cum e cu copilul de 4 ani jumate in patul de sus...pareri, pentru ca inca nu ne-am decis exact ce si cum facem.
asta e patul... http://img205.imageshack.us/i/pat2.jpg/
Si de aici...o gramada de discutii..finalizate ca SUNT O MAMA REA.CUM MA GANDESC EU SA_L PUN PE CODRIN IN PATUL DE SUS DACA EL A CAZUT ODATA DIN PAT! of..a cazut din pat pe la 3 ani la somnul de amiaz...doamne ce mi-am auzit ..ca daca moare copilul sau...of..am si rugat sa inchida subectul ca nu se putea purta o dicutie...
In fine de aici..ca ce ma fac cu diana ca se ridica pe margine patului, ca urca scarile dupa codrin...si eu am spus ca nu m-am gandit inca la asta pentru ca ea nu face dinastea!CUM?"a mea la 4 luni mergea de-a busilea..sigur aveti o problema"
Acum incerc sa ma lamuresc daca intr-adevar avem sau nu o problema.Am fost cu ea la neuro acum o luna...avand o asimetrie bucala am tot umblat pe la neuro..si 3 dr mi-au spus ca nu are nici o problema....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Patuturile etajate sunt super.Codrin cred ca va sta bine in cel de sus iar pt Diana cauta laterale din alea care se ataseaza la pat ca sa nu cada. Inceteaza sa pleci urechea la toate prostiile si ai mai multa incredere in tine ca mama. Vorba lui Mav, nu esti la primul copil, de ce atata nesiguranta? Cum ti-am zis, mie paturile mi se par super si daca nu ai alta solutie din cauza spatiului, go for it.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli Babyzapi felicitari pt dintosi!

Oceanborn Miki01

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Hello fetele! Am fost plecata la mama mea o saptamana si, desi n-am facut nimic interesant si m-am mutat dintr-un apartament in alt apartament, m-am intors aerisita. Nu odihnita dar cu o stare de spirit foarte buna . Miruna e la faza in care se ridica din fundulet in genunchi apoi in picioare la marginea canapelei. La patut nu reuseste inca in picioare ca nu are de ce sa se tina (e gen tarc). I-am luat scaun de masa si in sfarsit stau si eu ca oamenii cand ii dau sa manance (ma saturasem de pozitii contorsionate) plus ca e super ca se face si masuta cand creste mai mare.

camelia am ras de-am pocnit aseara ce simpatica ai fost cu glasul fetitei tale. Saracul baiat, s-a intimidat imediat la asa fata hotarata. Ochii Mirunei sunt albastri cenusii, ca cerul in zi de furtuna. Sotul ii are albatri-verzui, eu caprui, toata familia mea caprui, toata familia lui, cu exceptia bunicilor, caprui. Sansele ca fata sa aiba ochi albastri era de 13% Dar iata ca s-a intamplat. Postas nu avem (adica la mine nu vine) iar instalatorul...e tati!

Miki01 m-am bucurat foarte mult cand am citit de transplantul sotului tau. Chiar ma gandisem la tine saptamana trecuta dar, spre rusinea mea, nu mai stiam numele tau de forum ca sa intreb de tine.

Eli felicitari pt permis!
Otilia, Darling ma bucur ca ati ajuns cu bine in tari straine. Cred ca vor fi o zi, doua de agitatie pt copii pana se vor adapta. Si Miruna mi-a facut 2 zile fripte la mama mea apoi s-a linistit si n-am mai avut treaba.
Ami insanatosire grabnica lui Luca!

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Felicitari noilor posesori de dintisori!!!

Gynie sa ne tii la curent cu operatia lui Stefanut.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

multumim! Bine ai venit!

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Miki01 m-am bucurat foarte mult cand am citit de transplantul sotului tau. Chiar ma gandisem la tine saptamana trecuta dar, spre rusinea mea, nu mai stiam numele tau de forum ca sa intreb de tine.

Pozele mele

Mirunica

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

buna,

sunt si eu pe aici, doar ca nu reusesc sa tin pasul cu voi.Am multe restante la citit si nu stiu cand am sa reusesc, daca am sa reusesc, sa recuperez. Stam afara cu orele, dimineata si seara, iar la pranz gatesc repede ceva pt David, ii dau sa pape, ne jucam si, in cele din urma,pe la 15.30-16 il adorm.Dar o data cu el adorm si eu.Asa ca ...nu mai apuc sa mai intru pe forum decat foarte rar. David a inceput si el sa se ridice in picioare in patut, si ar sta asaa cu orele daca s-ar putea, din pacate insa picioarele nu-l tin si dupa cateva minute in picioare se duce jos ca o caramida .E un copil vesel si tare cuminte, chiar nu am de ce sa ma plang.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ne bucuram ff tare draga mamica Darling ca ati ajuns cu bine.. O sa iti simtim lipsa. Esti o mamica extraordinara ca un coanacel pe cinste.. Felicitari pentru tot.

anes feliciatri pentru cozanacel.. este un flacau ce mai.. are mami un copilas.. ff dragalas.

dandusa sanatate multa Raducu... pupam dulce. Si apropo tare filmultzeul.. ce mai nu imi inchipuiam ca astia pot sa faca as o reclama reusita cu bebeii..

cameliam ma incercati nu va lasati. Pana la urma veti gasi cine sa ii faca curte micutzei. Sa fie ff vorbareatza cu asa voce..

Otiliav bine ca ati ajuns cu bine "acasa"..

Amalia sanatte printisorului.. si sa fie mai linsitit tinem pumnii.

Noi zilele acestewa am fost la nunta... si printesa noastra a fost si ea in centrul atentiei.. si ff rasfata de toti.. o sa incerc sa pun si poze curand. Ce mai .. cu bunicii cam toti nepotzeii sunt rasfatati... dar pe langa mireasa.. printesa noastra a fost o adevarata printesa.. s-a comporat f bine.. imi era frica sa nu faca insolatie.. pe caldura.. dar.. cat de cat am incercat sa ii pastrez.. programul.. Abia astept sa va pun poze.. sa o vedeti ce printesa este.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

lorelei, am vazut topicul de la parintii intreaba, am si raspuns acolo.

am sa raspund aici mai pe sleau.
ideea de a o pune pe diana in pat chiar si cu bara de protectie mi se pare foarte proasta, inainte de 2-2.5 ani. copiii pe la 1-1.5 ani se catara pe toate alea si nu isi dau seama ca pot cadea, e bine sa fie in pat cu gratii sa nu poata iesi din el.
mi se pare iara periculos ca codrin are acces la diana si o poate trage de acolo, sau ii poate face rau fara sa isi dea seama.

faptul ca codrin a picat o data din pat nu mi se pare nici o smecherie si ideea ca putea sa moara e o aberatie menita sa te faca pe tine ultimul om si pe persoana care a scris una cu multe calitati morale (atatea calitati morale cate poate avea o persoana care face de rahat o alta mama - as zice eu)

atacurile de genul asta la parintii intreaba sunt multe, de multe ori si moderatorii incurajeaza. in general se coalizeaza si sterg podelele cu cea care a deschis subiectul, care cu cat are o problema mai mare (copiii cu crize sunt topicul preferat) cu atata e tinta mai usoara - chiar daca persoanele care ataca nu au avut problemele respective si nu stiu despre ce vorbesc. pe o fata odata o bagasera in corzi si ii ziceau ca absolut tot ce face ea este gresit. am patit-o si eu cand am raspuns la intrebarea cuiva cum sa faca copilul sa doarma singur, zicand ce am fost invatata la asociatia de aici.

faptul ca ti-au spus ca e ceva in neregula cu diana tot aici se incadreaza, nu esti numai o mama foarte rea dar ai si copii bolnavi, asta ca sa te apuce disperarea cat mai adanc cu putinta.
cu diana nu e nimic in neregula, eu am zis pana am facut batai la degete experienta cu laura si cerintele in dezvoltare de aici.

revenind la paturi - ce as face eu: as culca pe codrin unde vrea el, daca vrea jos atunci cu bara de protectie si pe diana in patut de bebe pana la 2-2.5 ani, in functie de cum o simti tu atunci. cred ca e ok sa fie in aceeasi camera, asa am si eu de gand sa fac cu fetele: laura in pat de o persoana si nicole in pat de bb. cand face nicole 3 ani vreau sa le iau paturi suprapuse.

am scris un mesaj foarte agresiv, insa realmente nu ma simt bine si tot jocul asta social "eu-sunt-o-persoana-buna-aratand-cat-de-rahat-sunt-cei-din-jurul-meu" ma umple de greata

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

lorelay sunt de acord cu fetele..fiecare copil are dezvoltarea lui....eu zic ca au fost rautati ceea ce ti sa spus
a si pentru soferitele mele
Culmea soferului > sa castigi benzina pe viata si sa aimasina cu motor diesel.

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput