*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*
Raspunsuri - Pagina 17
criss703 spune:
Ceau fetele , incerc sa scriu putin ca nu ma mai prea lasa Piscotelul
parca am venit cu alt copil acasa
mult mai activ si marait (chiar m-am gandit la Thomas cum povestea Oceanborn...oare sa fie si clima de vina ??
).
In concluzie a fost o vacanta reusita in primul rand pt. Paula , i-a mers nesperat de bine (mai ca ne-am fi mutat acolo ..eheheeee ce i-ar fi placut la mami mai ales
) .A mancat f. bine tot felu de mancarele de copii (si sunt o groaza in Italia ) cel mai incantata a fost de borcanel cu vitel si paste , sucuri de mere ,pere , biscuiteii Plasmon (bineinteles ca am adus si acasa ), iaurturi si manca portii de portii .A crescut vazand cu ochii in 9 zile a pus 300 gr. i-au ramas micute si sandalutele cu care mersesem incolo
.A invatat sa stea in picioare sa se tina singura de scaun ..pt. noi sunt lucruri importante . In apa i-a placut f. mult era si mica si calda , dadea din manute si picioruse de numa' era tot uda pe fata/cap ...mie daca imi intra apa in ochi nu mai vedeam nimic asa era de sarata..ea nu avea nici o treaba .Dormea cate 2-3 ore in carucior sub umbrela pe plaja , nu mai zic ca atragea o gramada de lume
pe plaja ,in apa , la plimbare , in avion ..era tot cu gura pana la urechi .De dormit dormea oriunde , in carucior seara la plimbare , in masina , pe plaja iar la hotel aveam patut special pt. ea .Conditiile f. bune , apartam. mare nou renovat (mirosea inca a nou , a lemn )dotat cu tot ce ai nevoie .Erau o gramada de familii cu copii mici , seara nu mai aveai loc de carucioare
..probabil din cauza apei f. mici si line (erau diguri care tineau valurile).Pe avion nu a avut nici o treaba , in schimb eu eram tot stresata si cu stomacul in gura (la introarcere am prins 30 min. furtuna cu turbulente serioase ..numai auzeai :fa male , fa male italienii iar romanii :mai aduceti o punga..ca la baie nu aveai voie sa mergi , sa te ridici de la loc
...bine ca a trecut).Am fost si in 3 excursii dupamasa cu masina la San Marino ,Milano Maritima si Ravenna ..deci a dormit si a mancat pe unde a apucat ..inca acum de 2 zile de cand suntem acasa e tot agitata si necajita (sigur ii pare rau dupa Italia
) banuiesc ca incep sa-i iasa si ei dintii ca nu au iesit inca (am si zis :mami sa stai cuminte sa nu iasa dintisorii numai dupa ce venim acasa
).Ce sa mai zic a fost nesperat de bine fata de problemele si grijile pe care ni le facusem inainte de a pleca ..am avut si o gramada de medicamente cu noi si Doamne ajuta nu le-am folosit . Ce m-a mirat ca desi acolo erau o gramada de tantari pe ea nu au piscat-o (la patut avea plasa de tantari) iar cum am ajuns acasa s-a umplut de blande dupa 1 zi care banuim ca-s de la tantari dar acum nu mai suntem siguri de la ce ii ies .
O sa pun si poze dar mai tarziu . Pupam Babyzapy ,Gynie ,Eli ,Oceanborn ,Anca , Otiliav 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
oceanborn spune:
Criss ma bucur ca v-ati distrat, eeee clima
, ai fetita mare , de acum distractia, daca a gustat ridicatul in picioare, greu o mai linistesti
. .Da, sunt o gramada de mancarici pt pitici, daca ai nimerit si unde e pretul bun atunci e f bine, eu de ex cumpar de la farmacie 6 borcanele plasmon sau mellin carne sau fructe cu 50 centi-1 euro mai scump decat se gasesc la super / hipermarketuri seturile de 2.
Paula plimbareata!!
mami de Thomas
cameliam spune:
Fiica-mea si-a descoperit tzatzucile si se pipaie de zor, foarte mirata de ce-a gasit 
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
BraveGirl spune:
Am aparut si eu ![]()
Am citit tot capitolul, dar AM UITAT CE VROIAM SA SCRIU 
Maine plecam la mare. Asa ca am de facut bagajul si sa strang prin casa.
Lorellay, nici Arianna nu merge de-a busilea. De ridicat in picioare se ridica de 2 zile. Nu are nici un dinte, mananca tzitzi toata ziua, se trezeste noaptea de n-ori. Ei si ce? E un SUPEr bebe, ca e a mea. E frumoasa, desteapta si...
cra-cra-cra!!!
Ieri i-am luat sandale, la sfatul fiziokinetoterapeutei. Am fost la un magazin din Obor, care au incaltaminte d ela Bebetom si Ortopedia. Sunt f multe modele, f dragute, si cel mai important, sunt bine facute. Cele pe care le-am luat noi au fost 150 lei. Piele interior/exterior. Cand incep bebeii sa mearga, e bine sa le luati o pereche de incaltari f bune.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
criss703 spune:
Poftiti la poze http://family.webshots.com/photo/2157411550104281140PqukFq .Enjoy !
La multi ani sarbatoritilor zilei ! 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
cameliam spune:
Cris - foarte faine pozele, super vacanta, ce mai!
Sa va fie de bine!
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Poftiti la poze http://family.webshots.com/photo/2157411550104281140PqukFq .Enjoy ! ![]() |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
miki01 spune:
Criss, super poze! Este o scumpa Paula.
Noi trebuie sa mai avem rabdare pana la anul cu marea, tati are interzis anul asta.
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Poftiti la poze http://family.webshots.com/photo/2157411550104281140PqukFq .Enjoy ! ![]() La multi ani sarbatoritilor zilei ! ![]() Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Fetelor, in seara asta mi-a umplut sufletul de fericire baiatul meu drag. S-a ridicat in picioare in tarc sprijinit cu manutele de 2 inele (puse intentionat acolo de noi). In patut se ridica mai demult si chiar merge pe marginea patutului tinandu-se de el, dar in tarc, marele lui necaz era ca trebuia sa ne astepte pe noi sa-l ridicam pt a se tine singur de margine. Ce mai, am baiat mare!
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Amalia spune:
Mamiseli, Monicus
multumesc mult! Multa sanatate si voua!
Criss super poze!
Sunteti o familie foarte vesela si frumoasa. Papusica ta e mereu un zambet, se vede cat de mult i-a priit si ce incantata a fost de mare si de toate! Sa va fie de bine plecarea!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
miki01 spune:
Mamici, s-a intamplat la vreuna dintre voi sa vomite bebe daca bea apa dupa iaurt? Chiar si la 1 ora daca bea apa, Andrei al meu vomita apa si putin iaurt. Este a treia oara cand o patim in parc si nu stiu cat este de ok. Oricum este f zbatuit in carut, se intoarce pe toate partile si la inceput am pus pe seama asta vomitatul, dar prea coincide momentul.
merci mult pt rasp.
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru