Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
Pisigri, multam fain de osteneala. Ramin datoare cu ceva de baut. Ce vrei tu, da' co alcool sa fie 
Incerc si eu sa adopt metoda ta; sint acum cu Ian in brate in balansoar da' se agita non stop. De fapt, tat-su ii mai spune si Agitel. Ian nu prea doarme ziua, decit max 15 minute si cind e treaz, musai cu el tre' sa stau; chit ca se joace-n centrul de activitati, e musai sa fiu prin zona.
In ceea ce priveste barbatii capcauni...cunosc povestea dar evit sa o dezbat, pentru ca, oricum, nu-mi sta-n energie sa schimb ceva; in plus, s-or fi schimbat ei dar nici noi nu mai sintem ce-am fost 
Si u ma refer la repere fizice; in ceea ce ma priveste, cel putin...am devenit (mult) prea cicalitoare, neglijenta, insuportabila uneori; asa ca, de cite ori ma enerveaza la maxim, ma gindesc sa-i acord circumstante atenuante, desi el nu o face cu mine; incerc sa am rabdare pina va veni momentul X cind, cred eu, va fi musai sa instauram niste reguli, daca bunul simt nu le va fi impus deja. Sa nu crezi ca m-am resemnat; nici vorba, dar, dupa ce \ca-i greu asa cum eu, m-as impovara si mai mult nemaivorbind cu el sau altecele. Deocamdata, ma rezum in a-i comunica tot ce nu-mi convine
Hai ca nu sint coerenta dar ma termina Ian; musai tre' sa ne jucam ca nu-i rabdator din fire
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean http://s221.photobucket.com/albums/dd294/petreancodrina/iarba%20verde/ asa e mai bine..ca nush ce are ..parola e..tot aceeasi... Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE produse naturale |
la mine nu merge

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
la mine nu merge ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
cum doamne nu merge?parola e prenumele meu
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
Leeloo21 spune:
ce frumosi sunt toti 3 bogdana
c ce copii frumosi! sa iti traiasca sanatosi!
dar nicutii dorm in acelasi pat? sau au patuturi diferite?..ce mari au crescut..hihi..superb!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
chatonel spune:
pai io am pus "iarba verde"
ca asa scria 
vb lui aris: greu la deal cu boii mici ![]()
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
sirimie spune:
Am reusit sa o vad pe printesa Luana, e foarte frumoasa ![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
petrean spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 ce frumosi sunt toti 3 bogdana c ce copii frumosi! sa iti traiasca sanatosi!![]() dar nicutii dorm in acelasi pat? sau au patuturi diferite?..ce mari au crescut..hihi..superb! ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute |
inca dorm impreuna..ca mai incap
insa...suntem pe calea de paturi supraetajate..3 in 1:D
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
POZE
produse naturale
chatonel spune:
gata, vazut si pe Tudor la marsupiu, si pe Andrei la umflat saltele, si pe gemeni la "pachet" :) io acu am realizat ca tie-ti trebuie si doua scaune (de BB) la masina...
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
petrean spune:
| citat din mesajul lui chatonel gata, vazut si pe Tudor la marsupiu, si pe Andrei la umflat saltele, si pe gemeni la "pachet" :) io acu am realizat ca tie-ti trebuie si doua scaune (de BB) la masina... Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
3..nu 2
mie imi cam trebuie totul la patrat..pentru 0-1 an..si restul pt unul singur..:))
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
POZE
produse naturale
chatonel spune:
haolica, maica, pai intra trei? si cum te bagi sa ii pui, daca sint cu spatele la drum? ca pe linga usi mai e cum mai e, da la mijloc e jale!!!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose