Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pisigri Leeloo, Dodo multumim.
Raru

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Gina
Bogdana (da pagina de votare sa clik-aim si azi)

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

lase-le naibii..ca m-am enervat..am pus linukl direct...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Gina

http://www.dolarei.com/Petrean_5759.html

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Vitamine am luat ca si inainte de nastere, din 2 in 3....daca imi aduc aminte bag un elevit-doua pe saptamina

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Oooooooo...ce mult, si te simti in forma nu? De la vitamine... Eu am intrebat ca dr gine mi-a recomandat ca cel putin 2 luni dupa nastere sa iau Elevit dar, vb ta, nu luam nici in timpul sarcinii darapoi cand eram chiauna...Si uite ca poate parul ne paraseste din cauza asta, zic si eu. Si mie mi se mai intampla ceva ciudat, ceva ce simteam mult mai profund in sapt de dupa nastere, dupa ce alaptez ma molesesc si ma ia somnul. Voi patiti la fel? Dupa operatie era de inteles ca eram slabita dar acum...la stilul sumo cum arat, sa fiu slabita?

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui Floric
SA II MAI DAU CALCIU? Ca decat sa imi omor copchilu mai degraba asteptam vremea si timpul sa ii intareasca oasele.

Cand povesteati de cazutul parului citeam asa printre randuri...Acum ma inscriu, ma primiti, in clubul vostru? Si inca ceva, mai luati vreuna dintre voi vitamine sau ati luat dupa nastere?

Raru, tziparul lui mami

Eu zic ca-i ok sa-i dai in continuare CA..se va regla intimp ,dai mai mult ceai/apa....

si eu sint de acord cu asta
ceaiul de musetel e pentru constipatie

dar cind a facut kk era tare? ca daca nu era tare atunci inseamna ca nu e constipat

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Nu a fost tare tot exploziv si cu un miros de am deschis fereastra larg insa avea in el ca niste bucatele mici de ...branza am nbanuit eu ca altceva nu avea ce.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:

Gina

http://www.dolarei.com/Petrean_5759.html

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Votat

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sirimie, Vladut si Monica sint

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

poze proaspete cu tudor in marsupiu prin bucuresti..faceti abstractie de fatuca mea de toanta..n-am stat prea mult sa le aleg..
http://family.webshots.com/album/573554195fOkxJk

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

O dam pe berila ca ziua buna se cunoaste de dimineata.
Nu am pus poze pe picasa, ca daca Luana are pagina ei, nu mai incarc si eu contul, sa aiba mai mult loc cine nu foloseste pagina din piczo (in ideea ca in piczo oricum toti ghioceii au).
Deci eu cand spun ca am pus poze, nu la picasa ma refer.
www.Sunt-o-mica-printesa.piczo.com

gata, am vazut si o printesa la costum de baie si o printesa cu catel mai mare ca ea si printesa lui tati si mai fetita si cautind un dintisor

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput