Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*
Raspunsuri - Pagina 5

petrean spune:
http://s221.photobucket.com/albums/dd294/petreancodrina/iarba%20verde/
asa e mai bine..ca nush ce are ..parola e..tot aceeasi...Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale

pisigri spune:
Neatza!
Bine, puteam sa mai dau binete o data pe la 5.30 cind Pisilinca nu mai avea chef de nani, da' pin' la urma am mai motait amindoua un ceas pina la 8.30.
Am adaugat pe listuta Inapreda si Gigelica, i-am trimis lui Monnvas la care a ajuns listuta si mesajul lui Floric. De acum lista e la ea ca sa contacteze distribuitorul. Tot cu ea discutati si detaliile legate de plata si de trimis coletele.
Asaaa...si acu dixtractia
Welcome back Ayla !
Sa va fie rusine ca va apucati de berici de la ora asta
Chatonel, ce e aia ca va baricadati si de ce dispari de vine furtuna...? Ca nu m-am prins...
Io streptococ cre' ca n-am, da' m-am trezit suuuper obosita si dirdiind...sper ca e lipsa mea de calciu. Oricum am si dormit prost ca am avut meci cu Motanu, si dupa ce ca el a gresit TARE tot el s-a suparat ca m-am suparat; desi cind a decis sa dea cu mucii-n fasole (imi permit sintagma ca stiu ca fasolea nu e la mare pret zilele astea...) stia ca o sa ma supere tare... Ca la 4 anisori, sa fiu a naibii... Acu nu vorbeste cu mine si imi mai scrie pe mess cite un apropo...ca n-are chef de nimic, ca abia asteapta sa vina acasa sa zaca, ca se duce sa bea ceaiul ala amar ca el etc. Stiu io stilul, cind ma supara tare se da lovit ca sa ma apuc pina la urma sa il impac eu pe el si sa uit ca-s suparata. Ma mai las eu prostita, da de data asta a fost prea de tot si nu-i tine figura...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Dodo-pui spune:
Bogdana ce va nu-i bine nu se vede nik.
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
mie imi cere parola ![]() Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]() Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Asa e corect

Parola o gasesti in mail-ul comun

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!

Floric spune:
Apropo de ras! Raru rde de lesina la un ceas de perete. Si unde mai pui ca nici nu functioneaza ca sa il atraga ticaitul. Nu stiu ce vede la acel ceas, e simplu alb cu cifre negre. Am incercat si la ceasul din hol si bucatarie, si alea il atrag dar mai usor, in schimb asta din dormitor...il stimuleaza rau.
Ce am patit ieri cu Raru...Pentru ca inca are probleme in mentinerea capului pe verticala si a coloanei, dr mi-a zis sa ii dau calcliu lactic. Zis si facut...Ieri a fost a 3 a zi de calciu si nu va spun cat l-a strans la burta. De 3 zile cochilu nu facuse kk. De unde el facea pe toti peretii si pe mine, si pe pat si tot ce era in jur, ieri a urlat de durere de burta mai rau ca la colici. Pe seara a dat un sparc si parca parca s-a mai potolit, dar nu va spun ce zi am avut ieri. Ei, atunci am luat decizia de a apela la un supozitor aseara. In sfarsit, pe la 5 dimineata a facut si el un kk mai de el, si dimineata cand s-a trezit inca unul. EU zic ca s-a reglat ca s-a potolit din maraiala si vaicareala dar intrebarea este alta acum SA II MAI DAU CALCIU? Ca decat sa imi omor copchilu mai degraba asteptam vremea si timpul sa ii intareasca oasele.
Cand povesteati de cazutul parului citeam asa printre randuri...Acum ma inscriu, ma primiti, in clubul vostru? Si inca ceva, mai luati vreuna dintre voi vitamine sau ati luat dupa nastere?
Raru, tziparul lui mami

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric SA II MAI DAU CALCIU? Ca decat sa imi omor copchilu mai degraba asteptam vremea si timpul sa ii intareasca oasele. Cand povesteati de cazutul parului citeam asa printre randuri...Acum ma inscriu, ma primiti, in clubul vostru? ![]() Raru, tziparul lui mami |
Eu zic ca-i ok sa-i dai in continuare CA..se va regla intimp ,dai mai mult ceai/apa....

De cca o luna imi cade si mie parul dar nu-i nik va trece si asta...stau cu el cat pot de strans(caci e scurtutz) dar oricum ma cheleste si Isabella caci asa-i place sa se tina de parul meu

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!

sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Eu zic ca-i ok sa-i dai in continuare CA..se va regla intimp ,dai mai mult ceai/apa.... ![]() ![]() |
si eu sint de acord cu asta
ceaiul de musetel e pentru constipatie
dar cind a facut kk era tare? ca daca nu era tare atunci inseamna ca nu e constipat
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

pisigri spune:
Vitamine am luat ca si inainte de nastere, din 2 in 3....daca imi aduc aminte bag un elevit-doua pe saptamina
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Leeloo21 spune:
neata fetelor! beau si eu o berica cu voi..dar una mica cat sa dam noroc ca mai incolo mami conduce!
pun poze acum cu bebe in marsupiu..sa vedetii puiul frumos cum doarme!
ayla superbe pozele..printesa dintisor ne topeste pe toti!
tati este iar cu tudor afara..k mami are de invatat..dar mai intai am zis k sa-mi fac rondul aici in grup
am filmat si noi rasul in hohote al lui tudor..dar nu stiu ce trebuie sa-i fac ca sa-l micsorez..k dureaza o vesnicie pana se incarca.. si revin cu poze
p.s. bogdana nu se vad pozele
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute

Ayla21 spune:
Bogdana, pune adresa url, nu cea de img pt forum.
Daca stergeti pana la http, este adresa corecta.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!