Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

pana vine prietena mea`si iesim la plimabre ...
pe alex l-am div la 6 luni si o zi... de anastasia a avut el grija la 4 luni ( multumim pentru urari)si o zi: mar copt cu scortisoare(macar erau bio).acum are fata la ce sa viseze inca 2 luni de aci incolo radeau amandoi de se prapadeau si aia mica se lingea la botic, asa ca m-am prins imediat de ce s-a intamplat si am extras cu aratatoru bucatica cu pricina. reactia lui alex:mama, ce n'est pas juste! ea mi-a cerut...oare in ce limba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisicogri, meciuri sint peste tot, asa ca nu te mai supara, mai bine enerfeaza-te
noi am avut acu fix o saptamina, a durat o zi, dupa care a fost mai bine ... deh, trebuie descarcati si nervisorii
apoi impacareae duuulceee :) [pat]

am revenit la "activitati" in mod regulat, de 2 ori la saptamina... poate in curind marim scorul

monica, de acord cu tine la distractii, se pot face oricind, daca-s facute cu kap

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Sirimie, Vladut si Monica sint

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

multumim frumos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ah, uitai:
baricadat= tras obloanele si mentinut temperatura suportabila in casa
disparut= lipsa de curent sau de net (se mai intimpla daca e furtuna pe intindere mare, ca acum, o sa fie o juma de frantza)

acu va las, plec la cumpereturi, paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

haolica, maica, pai intra trei? si cum te bagi sa ii pui, daca sint cu spatele la drum? ca pe linga usi mai e cum mai e, da la mijloc e jale!!!

Toulouse, la ville rose

usor..m-am invatat..intra la fix....andrei e pe un lateral..si bebelusii langa el

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ideea nu e ca tb sa cumpar atatea..mai rau e ce voi face cu ele..dupa...si haine..si jucarii..si toate...dc am deja 2 scaune de masa..3 de masina+2 scoici..unc arucior gemeni..2 sport..(ca le fac eu de gemeni..exista clame speciale)....si tot asa..o sa-l trimit pe barabatu-meu in piata la vanzare...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Salutare!
Primim si noi inca un vot azi?
http://www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html
Votat si restul fetelor de pe 3 calculatoare

Pisigri si io zi sa nu il bagi in seama o vreme, cred ca asa ii stilul tuturor, culmea si al meu face la fel, el greseste si tot el se bosumfla ca de...gaseste ceva greseala de-a mea de acum 1000 de ani si tot eu ies de vina si tb sa il impac

Leelo, e super Tudor cel plimbaret, se si vede ca ii place acolo, si eu as cara-o in marsupiu, problema e ca daca o pun cu fata la mine in 5 min imi mananca bluza si is toata plina de bale, plus ca sa o pun invers nu prea imi dau seama cum fuctioneaza marsupiul pt ca l-am primit, si partea aia care ii sustine caputul nu se poate indoi (culmea e ca pe cutie scrie ca se poate si cu fata si cu spatele)

Monica, f bine ca ti-ai gasit timp si pentru tine....mie mi-e mai tare dor de o zi linistita la plaja (pana atunci profit de orele de libertate la dentist, cand o las pe broscuta la mama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Ahhh...era sa uit tufetele din Bucuresti....nu stiti oare la Yokko rochitele pe care le au in magazin sunt in mai multe marimi decat cele de pe site...am ochit una acolo dar nu au numarul care mi-ar trebui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

INA, eu tin copilul de vreo luna de zile intai am pus o bentita (pe care o dadea jos, intr-adevar), iar acum, de vreo saptamana cu o caciulita foarte subtire. Si se vede. Asta e. Nu cred ca e prea placut pentru micutz, dar ma gandesc la binele lui. Mai bine il chinui putin acum, vreo 2-3 luni, decat mai tarziu... Aaa, daca te ajuta, cica exista la farmacii (eu nu am apucat sa caut) niste chestii speciale din silicon pentru problema asta. Daca gasesti, zi-mi si mie.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Salutare!
Primim si noi inca un vot azi?
http://www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html
Votat si restul fetelor de pe 3 calculatoare

Votat

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*