Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*
Raspunsuri - Pagina 20
olishka spune:
Pisigri la ce te referi "reducere la toate"? Sunt reduceri de haine, incaltaminte, imbracaminte copii etc...
Olga, mamica lui David iepurasul 

petrean spune:
fetelor..care aveti nevoie..am o carte numai cu retete de salate..foarte bune!!sotul meu..care e la dieta..mananca la greu:))nu degeaba a slabit 25 kg
numai eu nu am vointa
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
pisigri spune:
Pai vrem si noi retete bune de salate, gata testate...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Pisigri la ce te referi "reducere la toate"? Sunt reduceri de haine, incaltaminte, imbracaminte copii etc... Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Hmmm....tre sa imi fac vint prin magazine, cumva...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Pisigri, felicitari pt kg pierdute, e tare fain sa schimbi prefixul, face grozav de bine la moral. Eu tot 1,60 m am, si 66 kg. Am pierdut doar 3 pana acum, intr-o luna si un pic. Taaare greu se mai duc. Off 

Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
sirimie spune:
| citat din mesajul lui denisamada Nu reusesc sa recuperez tot ce-ati scris, dar ma straduiesc... Acum incerc sa imi revin dintr-un pic de depresie... Ratzushk e distrusa de caldura si tare ne kinuim. In a 3-a luna nu a luat decat 400g, ceea ce m-a dat peste cap complet, acum ii dau pe langa ce papa ea singurik din biberon ce scot eu cu pompa... nu as vrea sa trecem pe completare cu lapte praf cand eu am atata laptic..Pe de alta parte nici nu cred ca va manca mai cu spor laptele praf.. Poate da Dumnezeu si rezolvam asa! O sa plecam la Targoviste pana trece canicula si poate se mai linisteste si ea. Ma duc sa mai citesc din urma. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
si monica mea cam tot atita a luat
e mofturoasa rau
azi pare ca maninca mai bine, nu sint multe zile asa

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
olishka spune:
Lui David tare ii mai place sa-l plimb prin magazine. Doarme asa de bine. Am zis ca dupa ce o sa termin cu balciul cu nunta, numai asta o sa fac cateva zile: cumparaturi 
Olga, mamica lui David iepurasul 

alina.n spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 La multi ani picilor de azi: Vlad si Catalin , bebelusi de petrean![]() Stefan Alexandru, bebe de Rivali![]() Pupici mamicilor scumpe! ![]() ![]() Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
La multi ani!! si de la noi.

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Asta problema grava o am si eu.Isi baga mainile in gura pana vomita. Nu o data i=a iesit voma pe nas. \imi vine sa ii leg mainile, sa il infas. NU stiu ce sa fac. Tot i le dau de la gura si tot acolo le duce. Am pus initial pe seama ba ca ii este foame, ba ca sete, ba in brate...dar nika, el si dupa ce il las de la tzatza tot la gura duce mana. ![]() ![]() Nu mai zic daca e nervos ca si-ar baga si picioarele.Raru, tziparul lui mami |
Asa face si Alexandra, deci e ok
Eu mai incerc sa i le scot dar nici nu o fortez, doar nu o sa le roada la nesfarsit

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui petrean fetelor..care aveti nevoie..am o carte numai cu retete de salate..foarte bune!!sotul meu..care e la dieta..mananca la greu:))nu degeaba a slabit 25 kg ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE produse naturale |
aveeeeeeeeeeeeemmmmmmmm

Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

fericita de
Vlad si Catalin , bebelusi de petrean

30 martie 2009