Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Nu reusesc sa recuperez tot ce-ati scris, dar ma straduiesc...

Acum incerc sa imi revin dintr-un pic de depresie... Ratzushk e distrusa de caldura si tare ne kinuim. In a 3-a luna nu a luat decat 400g, ceea ce m-a dat peste cap complet, acum ii dau pe langa ce papa ea singurik din biberon ce scot eu cu pompa... nu as vrea sa trecem pe completare cu lapte praf cand eu am atata laptic..Pe de alta parte nici nu cred ca va manca mai cu spor laptele praf.. Poate da Dumnezeu si rezolvam asa! O sa plecam la Targoviste pana trece canicula si poate se mai linisteste si ea.

Ma duc sa mai citesc din urma.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

si monica mea cam tot atita a luat
e mofturoasa rau
azi pare ca maninca mai bine, nu sint multe zile asa

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

si noi tot pe acolo cam 500gr am luat in a treia luna dar dr zice ca e ok deocamnada.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

VLAD , CATALIN, STEFAN ALEXANDRU

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Vi s-a intamplat ca dupa ce sa curatati sterilizatorul cu acid, a ramana apa negricioasa? Eu am unul de la Avent si e prima data cand se intampla.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, nu mai pui te rog link-ul ca hainutele sa ma bag si eu la comanda viitoare ? acum m-am abtinut pt ca am o gramada de haine primite pe care inca nu a apucat sa le poarte si e pacat de ele ca sunt asa draguteeee !!

In alta ordine de idei, aici e o calduraaaaa de zile mari !! asa ca stam la racoare conditionata in casa pana mai tarziu cand mergem sa luam vaccinul de la helpnet !!

Si nu mai vorbiti de cure de slabire ca fac cu nervii oricum am inceput si eu sa reduc dulciurile si parca parca ma apropiu de target-ul nr 1 care e la distanta de 4 kg de target-ul nr 2 adica kg inainte de sarcina (bine sotul zice sa ma opresc la nr 1 dar )

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

fetelor..care aveti nevoie..am o carte numai cu retete de salate..foarte bune!!sotul meu..care e la dieta..mananca la greu:))nu degeaba a slabit 25 kgnumai eu nu am vointa

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

ai in format electronic? as vrea si eu

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

al meu e chicco si face o chestie asa negricioasa casre se depune pe obiectele sterilizate cica. il spal cu det de vase o data pe saptamana si e ok.dar...

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Vi s-a intamplat ca dupa ce sa curatati sterilizatorul cu acid, a ramana apa negricioasa? Eu am unul de la Avent si e prima data cand se intampla.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

multumesc pt voturi. eu nu am scuter sau atv dar tot m-am enervat. zici ca ii aud pe moshii de la bloc, care se plang ba ca fac copii galagie, ba ca dai prea des cu aspiratorul, ba ca animalele tale fac mizerie pe scara
e plin de ciufuti in tara asta

am votat si eu toti dolareii....care ati pus linkurile, ca altfel nu reushesc sa va caut eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Deschid capitol nou 34

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

fetelor..care aveti nevoie..am o carte numai cu retete de salate..foarte bune!!sotul meu..care e la dieta..mananca la greu:))nu degeaba a slabit 25 kgnumai eu nu am vointa

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Euuuuuuuuuuu! Mai ales daca au si carnitza

Multu'.

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

a avut davidutzu o ziiiiiiiiii... e super marait, vrea in brate, dupa aia vrea jos,.. iar in brate,.. tipa si jos si in brate; ma declar terminata si cocosata;

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput