Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*
Raspunsuri - Pagina 21
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
si monica mea cam tot atita a luat e mofturoasa rau azi pare ca maninca mai bine, nu sint multe zile asa ![]() Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
si noi tot pe acolo cam 500gr am luat in a treia luna dar dr zice ca e ok deocamnada.
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
novus spune:
VLAD , CATALIN, STEFAN ALEXANDRU 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
olishka spune:
Vi s-a intamplat ca dupa ce sa curatati sterilizatorul cu acid, a ramana apa negricioasa? Eu am unul de la Avent si e prima data cand se intampla.
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
Pisigri, nu mai pui te rog link-ul ca hainutele sa ma bag si eu la comanda viitoare ?
acum m-am abtinut pt ca am o gramada de haine primite pe care inca nu a apucat sa le poarte
si e pacat de ele ca sunt asa draguteeee !!
In alta ordine de idei, aici e o calduraaaaa de zile mari !! asa ca stam la racoare conditionata ![]()
in casa pana mai tarziu cand mergem sa luam vaccinul de la helpnet !!
Si nu mai vorbiti de cure de slabire ca fac cu nervii
oricum am inceput si eu sa reduc dulciurile
si parca parca ma apropiu de target-ul nr 1 care e la distanta de 4 kg de target-ul nr 2 adica kg inainte de sarcina (bine sotul zice sa ma opresc la nr 1 dar 

)
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean fetelor..care aveti nevoie..am o carte numai cu retete de salate..foarte bune!!sotul meu..care e la dieta..mananca la greu:))nu degeaba a slabit 25 kg ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE produse naturale |
ai in format electronic? as vrea si eu
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
aris26 spune:
al meu e chicco si face o chestie asa negricioasa casre se depune pe obiectele sterilizate cica. il spal cu det de vase o data pe saptamana si e ok.dar...
| citat din mesajul lui olishka Vi s-a intamplat ca dupa ce sa curatati sterilizatorul cu acid, a ramana apa negricioasa? Eu am unul de la Avent si e prima data cand se intampla. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
aris26 spune:
multumesc pt voturi. eu nu am scuter sau atv dar tot m-am enervat. zici ca ii aud pe moshii de la bloc, care se plang ba ca fac copii galagie, ba ca dai prea des cu aspiratorul, ba ca animalele tale fac mizerie pe scara

e plin de ciufuti in tara asta
am votat si eu toti dolareii....care ati pus linkurile, ca altfel nu reushesc sa va caut eu![]()
Dodo-pui spune:
Deschid capitol nou 34
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
inapreda spune:
| citat din mesajul lui petrean fetelor..care aveti nevoie..am o carte numai cu retete de salate..foarte bune!!sotul meu..care e la dieta..mananca la greu:))nu degeaba a slabit 25 kg ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE produse naturale |
Euuuuuuuuuuu! Mai ales daca au si carnitza

Multu'.

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
dyana27 spune:
a avut davidutzu o ziiiiiiiiii

... e super marait, vrea in brate, dupa aia vrea jos,.. iar in brate,.. tipa si jos si in brate

; ma declar terminata si cocosata; 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

fericita de
Vlad si