Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

cativ si al meu rontaie de zor la degetele; inclusiv cand ii scot titi din gurita, la sfarsitul mesei, tot nu e multumit pana nu suge 10 minute la pumnisori. cred ca e normal, degeaba incerc eu sa-i scot degetelele ca tot gaseste un mod sa le bage la loc

am fost detronati la ratusteeeeeee!!!!!! cine n-a votat, bagati repede un vot, sa revenim pe primul loc

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Gata! Votat ratuscoi sef.....acum e iar pe locul 1

www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Vot dolarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

http://www.dolarei.com/Petrean_5759.html

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

votat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

noi ne pregatim pt alegerile din toamna, o sa cautam pe buletine dolarei si ratushc

Pisilinca a descoperit brusc suzeta pe care i-am dat-o la misto intr-un moment de disperare. Acu, ziua, tzoshcaie de citeva ori din ea si adoarme, dupa care nu se supara cind i-o scot din gura. Bine, cind nu-i e a dormi, nici sa nu o vada, o scuipa imediat, si la distanta, nu ca o lasa sa cada...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Gaza22..daca intri azi si esti pe faza....mai voteaza ratuscul inca o data...ai votat si tu (ca mine de altfel) poza de mai sus

www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Vot dolarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Nu reusesc sa recuperez tot ce-ati scris, dar ma straduiesc...

Acum incerc sa imi revin dintr-un pic de depresie... Ratzushk e distrusa de caldura si tare ne kinuim. In a 3-a luna nu a luat decat 400g, ceea ce m-a dat peste cap complet, acum ii dau pe langa ce papa ea singurik din biberon ce scot eu cu pompa... nu as vrea sa trecem pe completare cu lapte praf cand eu am atata laptic..Pe de alta parte nici nu cred ca va manca mai cu spor laptele praf.. Poate da Dumnezeu si rezolvam asa! O sa plecam la Targoviste pana trece canicula si poate se mai linisteste si ea.

Ma duc sa mai citesc din urma.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete nu ne- luat apa, nici furtna nu ne-a speriat, de fapt a fost blinda ... noi sintem inca ocupate cu soldurile asa ca si azi fugim la magazine :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am votat si eu dolarei si ratuste.

Chatonel cumparaturi placute. As merge si eu, mai ales ca sunt atatea reduceri, dar in casa mea e dezastru si trebuie sa sun si invitatii pt confirmare. Trebuia sa fac demult asta

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ieri David a facut 3 luni si l-am cantarit. Are 8,2 kg A luat si in luna asta 1 kg. Am un voinic care imi rupe mainile.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Ahhh...era sa uit tufetele din Bucuresti....nu stiti oare la Yokko rochitele pe care le au in magazin sunt in mai multe marimi decat cele de pe site...am ochit una acolo dar nu au numarul care mi-ar trebui

Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009

Poze broscuta harnicuta

Depinde de magazin, oricum nu au fix ce e pe site.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nu rideti de mine va rooog... e perioada de reduceri si la noi? La de toate sau numai la tzoale? Ca io haine pt gabaritul asta nu imi cumpar !
Cu Montignac am slabit un kg de acum citeva zile cind v-am zis pina ieri. Nu stiu daca e mult sau putin, dar e ceva...ca ma apuca disperarea tot stagnind la 82kg...si am 1,60m... acum am ajuns la 77,2,imi creste inima. Desi cu alaptatul asta parca vad ca o sa tb sa imi schimb toate bluzele, nimic nu ma mai incape peste sini...

De Florinela mai stie careva ceva? Dar de mababei?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput