Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*
Raspunsuri - Pagina 18
dyana27 spune:
ina si davidut transpira rau la caput; si cand suge e tot plin de broboane; eu nu i-am pus caciulita decat vreo 2 saptamani cand l-am nascut, dupa aia nu s-a mai pus problema ca oricum transpira ca naiba; si i se incinge caputullllll cand e cald, de ma sperii; stiu ca ei elimina caldura la nivelul caputului, de aia nu ma crizez prea tare

moni pana m-am uitat eu a trecut mutzu iar pe 2; nu-i problema, ca nu ne-am bagat sa castigam; ne-am bagat de distractie, si am vazut cativa mutzunei pe acolo absolut deliciosi, pe bune de nu-mi vine sa-i votez si eu![]()
![]()
; mie nu-mi place prima poza, sunt altele absolut fantastice care ar merita sa castige;
noi va pupam pe toate pentru voturi

; stim noi ca ne iubiti si mutzu mic e ratusca voastra favorita, nu conteaza ceilalti![]()
![]()

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
petrean spune:
transpiratia la cap..cea care nu e din cauza caldurii e semn de lipsa de calciu:((Andrei uda pernele..in special cand il alaptam
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
aris26 spune:
fetelor semnati va rog petitia asta. astia sunt complet nebuni. vor sa interzica atv-urile si scuterele
in curand o sa ne interzica si copii ca doar fac cam mult zgomot. peste tot in lume se incurajeaza scuterele pt ca sunt mai putin poluante la noi se interzic

http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/petitie_impotriva_interzicerii_circulatiei_atv_urilor_si_scuterelor_pe_drumurile_publice_din_romania-p05893056.html?msg_ok=1
aris26 spune:
ups...am latit pagina. daca dau enter nu mai merge link-ul. daca deranjeaza rau spuneti-mi![]()
Ayla21 spune:
Dodo votat
Bogdana, da linkul cu dolarei.
Dyaba am facut print screen daca vrei, pt bucuria ta.![]()
Daca dati pe nr de voturi se vede cine a votat.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Aris, done.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
aris26 spune:
diana - votat!!!ma lasa sa mai votez si maine?sau gata
petrean - La multi ani!!! sa va traiasca,sa fie sanatosi,fericiti si norocoshi
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 fetelor semnati va rog petitia asta. astia sunt complet nebuni. vor sa interzica atv-urile si scuterele in curand o sa ne interzica si copii ca doar fac cam mult zgomot. peste tot in lume se incurajeaza scuterele pt ca sunt mai putin poluante la noi se interzic![]() ![]() ![]() http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/petitie_impotriva_interzicerii_circulatiei_atv_urilor_si_scuterelor_pe_drumurile_publice_din_romania-p05893056.html?msg_ok=1 |
ARIS SEMNAT PETITIE; ai dreptate, in toate orasele mari civilizate se merge la greu pe scutere, la noi se scot

; tara lu' peste prajit nu altawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

minunea noastra David
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Dodo votat ![]() Bogdana, da linkul cu dolarei. Dyaba am facut print screen daca vrei, pt bucuria ta. Daca dati pe nr de voturi se vede cine a votat. ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |

moni, e iar in top

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

minunea noastra David
petrean spune:
http://www.dolarei.com/Petrean_5759.html
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale