Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ina si davidut transpira rau la caput; si cand suge e tot plin de broboane; eu nu i-am pus caciulita decat vreo 2 saptamani cand l-am nascut, dupa aia nu s-a mai pus problema ca oricum transpira ca naiba; si i se incinge caputullllll cand e cald, de ma sperii; stiu ca ei elimina caldura la nivelul caputului, de aia nu ma crizez prea tare
moni pana m-am uitat eu a trecut mutzu iar pe 2; nu-i problema, ca nu ne-am bagat sa castigam; ne-am bagat de distractie, si am vazut cativa mutzunei pe acolo absolut deliciosi, pe bune de nu-mi vine sa-i votez si eu; mie nu-mi place prima poza, sunt altele absolut fantastice care ar merita sa castige;
noi va pupam pe toate pentru voturi; stim noi ca ne iubiti si mutzu mic e ratusca voastra favorita, nu conteaza ceilalti

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

transpiratia la cap..cea care nu e din cauza caldurii e semn de lipsa de calciu:((Andrei uda pernele..in special cand il alaptam

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor semnati va rog petitia asta. astia sunt complet nebuni. vor sa interzica atv-urile si scuterelein curand o sa ne interzica si copii ca doar fac cam mult zgomot. peste tot in lume se incurajeaza scuterele pt ca sunt mai putin poluante la noi se interzic
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/petitie_impotriva_interzicerii_circulatiei_atv_urilor_si_scuterelor_pe_drumurile_publice_din_romania-p05893056.html?msg_ok=1

Mergi la inceput

ups...am latit pagina. daca dau enter nu mai merge link-ul. daca deranjeaza rau spuneti-mi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dodo votat
Bogdana, da linkul cu dolarei.
Dyaba am facut print screen daca vrei, pt bucuria ta.
Daca dati pe nr de voturi se vede cine a votat.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Aris, done.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

diana - votat!!!ma lasa sa mai votez si maine?sau gata

petrean - La multi ani!!! sa va traiasca,sa fie sanatosi,fericiti si norocoshi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor semnati va rog petitia asta. astia sunt complet nebuni. vor sa interzica atv-urile si scuterelein curand o sa ne interzica si copii ca doar fac cam mult zgomot. peste tot in lume se incurajeaza scuterele pt ca sunt mai putin poluante la noi se interzic
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/petitie_impotriva_interzicerii_circulatiei_atv_urilor_si_scuterelor_pe_drumurile_publice_din_romania-p05893056.html?msg_ok=1

ARIS SEMNAT PETITIE; ai dreptate, in toate orasele mari civilizate se merge la greu pe scutere, la noi se scot; tara lu' peste prajit nu alta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

minunea noastra David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Dodo votat
Bogdana, da linkul cu dolarei.
Dyaba am facut print screen daca vrei, pt bucuria ta.
Daca dati pe nr de voturi se vede cine a votat.

moni, e iar in top

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

http://www.dolarei.com/Petrean_5759.html

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput