Dulceturi si papanasi (318)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Aaa, ca tot vorbeati de alergii si respirat greu. V-am spus acum vreo 2 luni cred ca il suspectez pe Andrei ca ar avea pneumococ in nasuc. Doar l-a avut si Alex de cateva ori si recunosc imediat simptomele. Le-am facut la amandoi exudatele nazale, a durat o vesnicie sa iasa rezultatele la Medicover. Vineri cand am fost cu Andrei insa le-am cerut si erau evident pozitive la amandoi. Primesc 10 zile picaturi cu antibiotic in nasuc: Floxal.
La 1 septembrie facem si noi Prevenar, insa am inteles ca oricum vaccinul nu contine toate tulpinile si nu e exclus sa il mai ia si altadata.
Acum ma duc sa culc si fata, ca nu prea a dormit nici ea la pranz si sa o mai doftoricesc inainte de culcare. Noapte buna si linistita si o saptamana excelenta!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
betty78 spune:
Rox draga mea, multa sanatatete puisorilor. Eu sincera sa fiu nu as lua de buna faza cu mancatul a bonei. Este posibil sa fie o perioada...eu am avut genul asta de probleme cu Mario si am intrat in alea de le gradi. In ultima vacanta scurta in 3 zile nu a mancat aproape nimic si cand m-am intors eram mai stresata decat am plecat. Se pare insa ca s-a rezolvat....am incercat sa nu ii mai dau gustarele intre masa de dimineata si pranz si sa vezi tu cum la ora 14 incepea si cerea "papa"
. La noi masa de dimineata este la ora 8 dimineata...in plus i-am scos laptele din cursul zilei...mai aveam un biberon seara si eventual cand se mai scoala noaptea
Plecam la Nisipurile de aur la fostul Kempinsky, actualul Melia Grand Hermitage...si vad ca din prognoza meteo de acolo timpul este de partea mea. As fi vrut cei drept o vacanta mai exotica, dar tare mi-a fost frica de caldurile extreme.
Betty78
23+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Eu azi ma dormit ca o purcica; dupa mult timp, efectiv nici nu imi mai amintesc cand am dormit in cursul zilei...m-am bagat in pat in jur de 17 si m-a trezit sotul cam dupa 4 ore si jumatate...eram asa de varza incat efectiv am crezut ca este dimineata....acum ma bag din nou la nani, asa ca v-am pupat doamnelor si va doresc o saptamana f frumoasa
Betty78
23+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
greyeras spune:
Buna seara fetelor!
Adelina este mai bine, in continuare la regim si cu antibiotic. Am reusit sa descarc o parte din poze plus ca trebuie sa mai luam si de pe la nasi.
http://www.flickr.com/photos/21859608@N04/3735599609/
Roxana multa sanatate puiutilor tai!
Cecilia felicitari pentru rezultate. Cred ca acum esti o mamica tare fericita cu puiul langa tine.
Eu cred ca voi mai sta un an acasa cu mandra mea, am tot stat si am intors lucrurile pe toate partile si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa mai stau acasa pana o dam la 3 ani la gradi, cel putin deocamdata desi sincer am ajuns sa-mi fie dor de serviciu.
Merg la somn ca ma striga mandrusca, iar suntem singurele.
Noapte buna!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Roxali spune:
huhureaza...
Rox cam prazul nu-l vrea nici mandra cand nu se simte bine, dar lapticul il accepta sigur
Eu shoppingul nu l-am ratat sambata, de o am pe mama ca bona(25 din 24
)si am facut si cumparaturele ptr o zacusca(femeie gospodina pe cocoasa altora...
Greyerash vazut pozele de la mare...se vede ca era incantata
fug la nani ca mai am 5 ore de somn...daca m-a va lasa printesa
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Adi sa ne spui ce metoda de calmare ai gasit,poate merge si la noi.. |
Danuta, pai, i-am dat sa tina in brate papusa ei, sa ii dea sa pape, ii mai dadeam sa rontaie biscuiti de cereale sau mar, grisine etc, batut din palme si cantat cantecele favorite.
Insa azi noapte a facut febra, cred ca s-a ales iar cu o viroza si azi dimi avea 38.5*. I-am dat Nurofen si i-a mai scazut, a dormit sub 1h. Am fost afara cu ea si "mami fich it", adica are suzeta. Am vrut sa vad cum reactioneaza si daca intr-adevar are nevoie de ea. Nu o tine doar in gura si, mai ales, nu o suge. O roade in dinti/masele si trage de ea, macar nu si-a mai bagat mainile in gura inainte de somn!!!! Sper sa uite de maini
. I-am zis ca daca isi baga mainile in gura ii iau suzeta
. Offf...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Buna seara. Nu prea am apucat sa deschid forumul pana acum, am avut un weekend obositor, acaparat 90% de copiii nazdravani. 10% a fost si pentru noi, adica am iesit si noi la Ice Age 3 ieri seara. De fapt am iesit si in oras la masa, insa am luat-o pe Alex cu noi, iar Andrei a stat cu bona. Azi m-au stors pur si simplu, si acum sunt varza de oboseala. Ma supara iar genunchiul drept, noroc ca a iesit sotul meu dupa Arcoxia si deja sunt mai bine, dar juma de zi nu am putut sa il indoi si sa il intind. Andrei este mai bine, nu mai face mai mult de 37.5 in fundulet, si ii dau antitermice cand si cand. Azi a avut un scaun mai moale, dar unul singur. A inceput sa isi miste manuta, mai cu frica, dar o intinde si se sprijina bine pe ea. I-au revenit si nazdravaniile, am alergat toata ziulica dupa el. Face numai nebunii, si zau a fost azi mai atomic decat Alex. E drept, Alex n ua fost in forma, se pare ca luat viroza de la Andrei, ca a inceput dimineata cu durere in gat si 38.4. DEja este mai bine si ea, numai ca am uitat ca ea e sensibila la Panadol si s-a ales si cu stomac deranjat de la el. Maine ii duc pe amandoi la control. Cu alte cuvinte, ziua mea libera planificata pentru relaxare si shopping a ramas la nivel de vis. Sper doar sa pot dormi o ora la pranz, azi nu am avut asemenea bucurie. Andrei e tare haios, incepe sa mai rupa si el cate ceva. Oricum departe de ceea ce spun copiii vostri. Ultimul racnet sunt "a tau" = al tau, si cam tot ce vrea este "a tau", si "stis" adica stics. Unele le invata imediat, altele le repet fara succes si de zeci de ori. E disperat dupa Micky Mouse, imi cere mereu sa ii pun dvd-ul. Danseaza pe muzica de inceput si striga si el pe Toodles ("tedes"). In rest este disperat dupa mine, nu pot pleca nici un minut de langa el. Plange daca plec si ma cauta peste tot. Azi a strigat continuu dupa mine la geam pana am venit de la gunoi. Ma iubeste mereu, ma imbratiseaza si ma pupa de ma albeste. Si eu sunt innebunita dupa el, desi azi m-a suparat cu nazdravaniile lui. Hai ca v-am scris romane deja. Pupici si noapte buna! Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
te inteleg perfect, dar oricat de greu este un pupic si o imbratisare te fac sa uiti de tot.....e tare bine sa-l sti aproape.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
Erina spune:
Buna dimineata!
Am revenit si noi dupa citeva zile de absenta!
Roxana, imi pare bine ca si-a revenit Andrei cu minuta. Ma bucur ca racelile sunt pe trecute. Multa sanatate si tie, sa treaca genunchiul.
Cecilia, felicitari pentru rezultatul la examen. Asteptam poze si filmulete cu Cristi. Cred ca e minunat sa il ai linga tine!!!
Betty inca odata vacanta frumoasa!
Papanash, felicitari pentru olita si vacanta frumoasa si voua!!!
Sabina,minunate pozele cu Ghighi care gusta marea!!! Mi-au placut mult si cum se iubeau!!!
Adimercedes, sanatate Lisei. Sper sa nu fie viroza. Desi multe surse infirma s-a mai auzit si de febra de la dintisori.
Multumi pentru urari...si mama mi-a spus noroc in noua casa dar eu daca e inchiriata nu o simt ca pe a mea...oricum putin noroc nu stica oriunde m-as afla.
Greyerash, e minunata Adelina la mare!!!
Asa imi plac falcutele si buclisorele ei!!! E o frumoasa si jumatate!!!! Imi pare rau ca nu ne-am putut vedea!
Yaia,multumesc pentru mesaj. Mi-a parut tare bine ca am reusit sa ne vedem. Sper ca data viitoaresa fie cu mai mult noroc. Pupicei delfinasului frumos. E asa dulce ca iti vine sa il papi!!!
Danuta multumesc pentru poze. Mi-a parut bine ca ne-am vazut cu voi!!! Intradevar Daria e prietenoasa,merge la alti copii si ii imbratiseaza si le "vorbeste".
Gabitz, am vazut petrecerea lui Stefan la munte! Ce petrecere mare si citi copii frumosi!!! Sunt verisorii lui? Eliza e o beauty, exact cum scria pe rochita!!! Are un zimbet irezistibil!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Sabina Y. ma bucur ca burtica e bine!!!!
Cred ca Erika a fost mai agitata si dupa mica raceala pe care a avut-o.
Va imbratisez si ma gindesc cu drag la voi si Japonia...
Erina spune:
Despre Daria: a inceput si ea sa vorbeasca mult, repeta foarte multe cuvinte, unele corect altele stilcite...Adora in continuare Winnie si si-a facut un obicei sa ceara in fiecare dimineata. E si ea total atasata de mine. Am observat ca nu se mai joaca cu jucariile decit daca o atrag eu in joc si ma joc cu ea.Toata ziua e cu cartile si cu tinutul dupa fusta mea...
Pare sa suporte bine schimbarea desi am observat ca adoarme mai greu seara...Ieri am fost sa predam apt din Militari. Cind ne apropiam de zona facea ooo, ooo, ooo semn ca recunostea imprejurimile. S-a dus direct la usa si a inceput sa inspecteze peste tot.
Speram sa ne adaptam usor amindoua noii zone. Marele dezavantaj e cu micile cumparaturi. Careffourul din Baneasa e f aglomerat dar
avem ca variante Kaufland si Billa din Barbu Vacarescu si Mega Image-ul de pe Titulescu. In schimb avem aproape Medsana o
clinica dentala si gradinita. Dspre Herastrau nu mai vorbesc,numai vecinatatea parcului face toti banii!!!
Cu mincatul stam mai binisor ca inainte. Inca nu maninca supe dar cantitativ a inceput sa manince mai mult. Si la noi secretul e sa aiba mesele fixe fara snack-uri, multa plimbare si am inceout sa ii dau si un complex de B-uri.