Dulceturi si papanasi (318)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si sanatate multa bolnaviorilor! Lisei, insanatosire rapida!

Ali, Andrei nu mai vrea demult biberoanele, numai dimineata la prima ora ce mai bea lapte, in rest mai mult il alerg cu laptele.

Betty, multumesc mult de sfaturi, asa e, si noi ii mai dam gustarele intre mese, de fapt isi ia singur. De regula intre fructe si pranz nu papa nimic, pentru ca doarme. El papa fructe la 12 si ceva si la 4 pranzul. De cand a venit mama si i-a adus bomboane a dat de gustul lor, sta si cate 15 min la bucatarie, cauta punga si plange dupa bobo. Dar ai dreptate cu bona, nu pot scrie acum ca e pe langa mine. Insa intr-adevar ieri cand am facut scandal mi-a zis ca de 2 saptamani sunt ceva probleme cu masa. Nu inteleg de ce nu a zis pana acum.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Betty, am auzit numai lucruri bune de Melia sa stii, sigur o sa fie bine. Concediu placut sa aveti si sa va intoarceti sanatosi! Cred ca voiai ceva mai exotic, dar lasa, anul acesta chiar e mai greu, apoi recuperati voi.
Legat de masa, asa cum am mai zis, Andrei nu vrea lapte. Nici intre mese si nici in loc de masa, nu e mare fan. Insa mai ciuguleste sticsuri, paine, cereale. Uneori isi ia singur din bucatarie, insa cred ca ii da si bona mereu cate ceva de rontait. Abia astept gradi sa se disciplineze programul de masa, la Alex a mers foarte bine asa. Ce mananca Mario acum? Cum sunt mesele lui? Ma refer in weekend, ca la gradi e pe meniul standard de acolo.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Va las cu un oldie autohtonCompact-Cind ma gindesc la tine

O saptamina frumoasa si usoara va doresc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Erina, unde stati exact la Herastrau? Am iesit sambata seara pe acolo si ma tot gandeam pe unde locuiti. Carrefour din Baneasa e aglomerat numai vinerea si in weekend, daca mergeti in cursul saptamanii este mai bine. Ca peste tot de altfel. Cat despre Daria, sigur va mai suspina dupa vechea casa, asa se ataseaza copiii. Alex a tot pomenit vechiul apartament cel putin un an dupa ce ne-am mutat. Apoi am redecorat acolo sa se mute parintii mei si cand nu a mai recunoscut vechea infatisare a incetat sa mai ceara acolo. Ma rog, tot cere, ca vrea la bunici, dar nu mai are nostalgii dupa casa. Insa are nostalgii dupa parc, si acum cand mergem acolo isi mai aminteste lucruri de cand era micuta.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna Roxana, stam peste drum de City Grill. E o zona frumoasa dar mai sunt nebuni si pe aici. Ieri asteptam in masina cu Daria si se plimba un suspect pe acolo. Flerul nu m-a inselat pentru ca la revenirea din oras deja avusese loc un incident cu un parbriz spart, politie, declaratii exact cu persoana in cauza. Noi stam intr-o cladire veche dar apartamentul e amenajat excelent iar eu ador tavanele inalte. Vad ca nici foarte cald nu e. inca nu am folosit aircon-ul. Oricum vreau sa curat intii filtrele. Sper sa ma obisnuiesc cu accesul care e destul de sumbru dar mai ales sper sa schimbam inainte de un an.
Noi am fost ieri in parc, simbata seara eram in Carrefour. Mi-am imaginat ca week-endul e mai aglomerat la Carrefour. si multumesc pentru interes.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Cat priveste crizele Lisei, cred ca e vista...

Bine ca noi suntem pe XP..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Danuto, v-ati plimbat pe tot litoralul? Sa va fie de bine concediul

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

noi suntem bine, eu am cam intrat intr-o stare cam naspa, cu manifestari de mutzenie in exterior dar cu mari framantari interne .

putem sa te ajutam cu ceva?

felicitari pentru progresul lui ghighi!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Danuto, v-ati plimbat pe tot litoralul? Sa va fie de bine concediul[ flo]

=====================

Multumim..profitaram si noi de masina,sa vedem cat mai multe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

'neatza!criza ,criza,dar sa nu gasesc si eu o gura de cafea pe aici
Hai ca am pus eu ibricul pe foc,fac cinste cu o cafea ,cine mai doreste,cine mai pofteste ,avem cafea aburinda

Mergi la inceput