Dulceturi si papanasi (318)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Erina multumim pentru aprecieri, avea falcute ca acum cu enterocolita asta deja a dat jos 1.5 kg, cat despre bucle i-am cam taiat noi elanul cu bretonul ala, deh.... data viitoare mergem direct la coafor nu mai facem experiente pe copil. Sper sa va acomodati repede in noua locuinta. Avem si noi in proiect sa ne mutam dar pentru anul urmator si speram sa fie definitiv pentru ca Adelina sa-si poata face prieteni asa cum avem si noi din copilarie.

Adelina a fost tare vesela la mare si fericita, era parca in mediul ei, cand veneam de la plaja se ducea singura la baie si astepta sa vin apoi se urca in pat il lua in brate pe "hama" si se culca singura, la fel si seara doar ca atunci ne vroia pe amandoi langa ea. In plus s-a atasat foarte tare de nasii ei, si spune "nasu e Miai(Mihai)', "nasa e Ani", "mami e titina" si "tati e maian".
In plus a inceput sa repete cuvinte dupa mine ca un papagal.

Papanash felicitari lui Ghighi pentru olita, bravo lui. Adelina cand vrea la olita isi desface singura body si pempers-ul si se aseaza, din pacate a inceput sa o mai rareasca, doar la kk e constanta. Duc munca de lamurire cu ea ca numai bebe poarte pempers.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI! tuturor celor ce isi serbeaza astazi ziua numelui.

Mergi la inceput

Maria multumim pentru cafea.

Mergi la inceput

Cu placere
Apropo de kg,Teo are 13,6kg si 92cm,mie mi se pare c-am mult pentru o domnisoara ,dar ea chiar nu pare grasuta .

Mergi la inceput

din septembrie merge si Teo la gradi,mai bine zis la cresa ,sper sa reusim pana atunci sa o obisnuim sa faca la olita ,tare greu,nu vrea sub nici o forma ,in rest e tare haioasa ,vorbeste cat e ziulica de lunga ,canta ,danseaza ,ne pupa,e tare scumpa
Alex se pregateste sa plece in cantonament ,l-am sarbatorit ca a implinit 13 ani ,cu indragosteala sta mai rau ,cica au luat o pauza de o luna de zile ,motivul? "ceva nu mai mergea asa cum trebuie"!!!

Mergi la inceput

Pai Maria stati foarte bine, lasa ca are ea timp sa le dea jos, Adelina doar ce am cantarit-o si are acum 11,6 kg abia ce trecuse si ea de 12 inainte. Asta e recuperam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi

nu am mai scris de mult ca am fost tareeee bolnava,am luat de undeva gripa porcina si am stat la pat efectiv o saptamana.nu va spun ce horor
bine ca a trecut si ma simt mai bine.

am intrat sa va spun ca nu v-am uitat si sa va urez tuturor multa multa sanatate

Ebonee e ok deocamdata,a fost si ea racita insa nu ca mine.
zice din ce in ce mai multe cuvinte,atat in romaneste cat si in engleza
la olita nu face fiindca masa` nu isi da interesu` sa o invetze
poate o dezvata mama cand vine vineri,abia astept sa o vad
bebelusha din burta e si ea bine insa nu prea creste cum trebe.burta mea a ramas pe undeva pe la 32 saptamani,nu a mai crescut.insa ea a luat in greutate normal pana acum,nu prea are loc saracuta.
azi mergem la moasa si poate imi induce nasterea ca tare bine ar fi,scap de un stres,poate ii este mai bine afara.
daca nu,am de asteptat pana lunea viitoare cand merg inca o data la scan,la doc,la moasa si tot sistemu` asta sa vada ce fac cu mine.

cam atat de la noi,
va si va dorim o saptamana frumoasa

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Sa-ti traiasca voinicul, deja e cu probleme in si de dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna tuturor.
maria - ieri cand am trecut prin targoviste m-am gandit la tine.nu ai sughitat?nu ma mir de alex, daca stef la 6 ani are niste texte cu fetele...
rox - mey, la voi nu se mai termina problemele?multa sanatate tuturor.
erina - sper sa ne vedem curand in parc.mai vb.
papanash - felicitari pt olita!
va pup tare si apasat!

Mergi la inceput

Danielle groaznic ce spui tu acolo bine ca acum esti mai bine, eu cand aud de aceasta gripa mai ia cu tremurat. Sper sa fie totul bine cu bebelusa din burtica, mai ai putin si scapi.

Mergi la inceput