Dulceturi si papanasi (318)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Cecilia felicitari

Sim tare as fi vrut sa vizitez Iasul...ai un baiat de nota 10 , vb 2 limbi si face si la olita

Rox baiatul are din nou febra??

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Cecilia felicitari

Sim tare as fi vrut sa vizitez Iasul...ai un baiat de nota 10 , vb 2 limbi si face si la olita

Rox baiatul are din nou febra??

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

asa crestem

votat...oau ce micutz era...Doamne ce repede au crescut...azi ma uitatm la al meu si efectiv ma gandeam cat de repede a zburat timpul

Betty78 23+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

v-am trimis pozulici pe mail:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Roxali nu cred ca e alerigica. Asa a zis si dr la un moment dat. A luat Aerius 15 zile, nimik. Nu sforaie, nu respira aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Sabina super tari pozele. Prima si ultima m-au dat gata. Sunt niste scumpici, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. Alea cu Gheo plin de nisip, m-au facut sa ma treaca fiorii......Eu am o senzatie tare ciudata cand se aseaza nisip pe mine, nu suport...ma uitam la el ce bine se simtea....si ce mai voia sa si manace...
Frumosi pustii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Betty, avea 7 luni, parca...da si mie imi pare ca era mic, macar ca acum este ''baietel'' iar restul copiilor sun bebe

Andreea11

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Nu prea am apucat sa deschid forumul pana acum, am avut un weekend obositor, acaparat 90% de copiii nazdravani. 10% a fost si pentru noi, adica am iesit si noi la Ice Age 3 ieri seara. De fapt am iesit si in oras la masa, insa am luat-o pe Alex cu noi, iar Andrei a stat cu bona. Azi m-au stors pur si simplu, si acum sunt varza de oboseala. Ma supara iar genunchiul drept, noroc ca a iesit sotul meu dupa Arcoxia si deja sunt mai bine, dar juma de zi nu am putut sa il indoi si sa il intind.

Andrei este mai bine, nu mai face mai mult de 37.5 in fundulet, si ii dau antitermice cand si cand. Azi a avut un scaun mai moale, dar unul singur. A inceput sa isi miste manuta, mai cu frica, dar o intinde si se sprijina bine pe ea. I-au revenit si nazdravaniile, am alergat toata ziulica dupa el. Face numai nebunii, si zau a fost azi mai atomic decat Alex. E drept, Alex n ua fost in forma, se pare ca luat viroza de la Andrei, ca a inceput dimineata cu durere in gat si 38.4. DEja este mai bine si ea, numai ca am uitat ca ea e sensibila la Panadol si s-a ales si cu stomac deranjat de la el. Maine ii duc pe amandoi la control. Cu alte cuvinte, ziua mea libera planificata pentru relaxare si shopping a ramas la nivel de vis. Sper doar sa pot dormi o ora la pranz, azi nu am avut asemenea bucurie.

Andrei e tare haios, incepe sa mai rupa si el cate ceva. Oricum departe de ceea ce spun copiii vostri. Ultimul racnet sunt "a tau" = al tau, si cam tot ce vrea este "a tau", si "stis" adica stics. Unele le invata imediat, altele le repet fara succes si de zeci de ori. E disperat dupa Micky Mouse, imi cere mereu sa ii pun dvd-ul. Danseaza pe muzica de inceput si striga si el pe Toodles ("tedes"). In rest este disperat dupa mine, nu pot pleca nici un minut de langa el. Plange daca plec si ma cauta peste tot. Azi a strigat continuu dupa mine la geam pana am venit de la gunoi. Ma iubeste mereu, ma imbratiseaza si ma pupa de ma albeste. Si eu sunt innebunita dupa el, desi azi m-a suparat cu nazdravaniile lui.

Hai ca v-am scris romane deja. Pupici si noapte buna!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Yaia, super ideea cu bomboanele pentru avion. Deja ma ia cu rau cand ma gandesc la zborul de 3 ore cu Andrei, insa cu siguranta niste M&M o sa il tina putin ocupat.

Adi, cred ca e greu cu burtica si cu Lisa. La noi a fost diferenta mai mare si tot a fost greu, azi ma gandeam ce m-as fi facut daca era diferenta si mai mica intre copii. Si Andrei e nazdravan, nu asculta, face intentionat ce nu are voie si se uita cu coada ochiului.

Apropos de nazdravanii si incapatanare, nu stiu ce sa mai fac cu Andrei ca nu mananca deloc masa de pranz. Deloc! Am observat si duminica trecuta, insa cum eu nu prea am petrecut timp cu el in ultimele 3 saptamani de cand cu operatia lui tata, nu am realizat ca sunt probleme la masa. Bona zice ca mananca, si eu am luat de bun. Cert este ca nu mai sta deloc in scaun si nici la masa, il alergi cu mancarea si mananca foarte putin, chiar si facut la blender. Nu imi dau seama daca e doar o pasa, daca e bolnavior, sau ce o fi. O sa vorbesc maine cu doctorita, totusi e ciudat ca alte mese mai accepta, numai de pranz nu se atinge orice ar fi. Azi a refuzat si piureul si acela era favoritul lui.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna tuturor.ne-am intors veseli de la munte, a fos fain, copiii s-au distrat.
aici dovada:
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/stef%206%20ani/
va pup.mi-e somnnnnn....

Mergi la inceput

Am vazut ca sunt puiuti bolnaviori, mai ales probleme cu burtica! Multa multa sanatate, sa va faceti bine repede!

Babylina, cred ca ti-am mai zis eu, 1-2 cuvinte noi pe zi e super.

Papanash, felicitari pentru pasul olita! Multa sanatate socrului si sotului tau. Petrecere frumoasa in conced!

Ali, nici Andrei nu s-a omorat cu mancatul. Macar azi a baut laptele, ieri a refuzat si pranz si lapte si tot. Pana si lapte cu Nesquick am incercat, si nici pe acela nu l-a baut. Febra nu mai are de ieri, maxim 37.5, dar e si foarte cald in casa.

Cecilia, felicitari pentru reusita si pupici baiatului reintors acasa.

Andreea11, o sa scape el si de tuse, stai linistita. Ma bcur ca e ok cu bona.

Betty, ma bucur de vestile bune. Unde mergeti la mare?

M-am delectat cu pozele voastre din weekend...ce as mai fi iesit si eu undeva...

Sim, sa va fie de bine iesirea si felicitari lui Stefan pentru mersul la olita. Sper sa rezolvam si noi pana in toamna. Cu kk nu iti face griji, asa a fost si Alex, a durat putin mai mult pana a acceptat kk la oala, prefera pozitia in picioare.

Gabitz, sa va fie de bine iesirea si voua.

Rox , mamica

Mergi la inceput