Burtici fericite de septembrie-octombrie (100)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am fost la resurse umane si am aflat ca in pre si post-natal iau cu 400 ron mai mult decat salariul meu .. asa ca dupa CO 22 iulie-4 august, voi intra in prenatal .. ce puii mei ..

inca o chestie .. am intrebat de compensare si mi-au spus ca se da la salariul de baza .. care salariu de baza la mine e mic ptr ca majoritatea banilor ii iau pe drepturi de autor .... au voie sa nu-mi dea? in lege scrie .. "articolul 66 prevede ca minim 6 saptamani din perioada concediului de maternitate, intreprinderea sa compenseze si restul de pana la 100% din salariul brut." .. cine se pricepe??

saru-mana!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza, ce mai avem de sarbatorit azi, o sa ne umflam burtile....mai tare

Mary sa fii fericita alaturi de cei trei barbatei din viata ta

Raluk si Ramsan, multi ani fericiti si impliniti inainte!

eu am mare noroc ca in zona unde stau nu prea sunt tantari...ca altfel sincer mi-ar fi fost teama sa folosesc pastile de tantari....

si eu m-am gandit ca preventiv sa depun si cererea pt diferenta pt cele 6 saptamani...ca astia de-abia asteapta sa se fofileze sa mai dea niste banutzi, daca nu lupti pt ei...

cred ca ma duc sa fac putina curatenie, ca ieri m-am rusinat cand am citit cata treaba fac Techila si Kiki, cu burtile mult mai mari decat a mea macar asa cum zice Techila, cu pauze lungi si dese, de citit forumul

32+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ramsan multi ani fericiti in continuare..Te descurci tu la pregatit o surprizå..Sunt sigura ca sotul tau se va bucura indiferent care ar fi aceea..

CE vb voi acolo ca a nascut cineva la capitolul 100 anul trecut?? Påi cine stie poate nu erau asa zburatice ca noi..Poate erau la capitolul 100 cand mai toate aveau 36-37 såpt..Eu mai am vreo 2 såpt si ceva pana fac 36 de såpt si apoi.. må pregatesc sufleteste..Pånå atunci stau cuminte in banca mea..

Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Anul trecut pe 18 iulie eram la capitolul 100, deci cateva zile in urma, tocmai asta spuneam ca la fel de mult se vorbea la sept-oct... si tipa avea DPN 28 august si a nascut la 34 de saptamani.
Si am incheiat odiseea la capitolul 172 pe 5 noiembrie cand s-a nascut ultimul bobocel. Sunt curioasa la cat terminam...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Alex eu inca nu am intocmit-o dar poate sa sune cam asa

Catre... (numele institutiei)
IN atentia... (PR)

Submsenata... angajata a ... avand functia de... va informez ca beneficiez de concediu de maternitate incepand cu data de ... conform certificatului medical seria ... nr.... si ca sunt indreptatita conform Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010 art. 66 (... aici citezi art. asa cum este el in contract...) sa beneficiez de compensarea drepturilor banesti cu procentul de 15% din valoarea salariului brut pe minim 6 saptamani de la intrarea in concediul de maternitate.

Va reamintesc faptul ca contractul colectiv de munca unic la nivel national este mai presus de orice alt contract individual si are valoare de lege.

Va multumesc ... bla... bla.

Cu stima,
Subsemnata

Cine se pricepe mai bine, sa faca sugestiile de rigoare.

Ramona

Tudor Gruia 28+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Tuturor sarbatoritelor & sarbatoritilor acestei luni, pe care am reusit sa nu ii urez pana acum, le dedic piesa www.youtube.com/watch?v=2PWfB4lurT4" target="_blank">asta

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Si daca tot sunt aici: La Multi Ani scumpelor noastre uve_got_mail, happy_uka, Mirra09, andraiulia, Julie_Me, moni_iulia, mary_07, Mai adaug si printesa scumpa de Claucia (si sotul, of course) si pe Raluk16 . Va doresc din tot sufletul o sarcina usoara in continuare, bebei sanatosi, energici, isteti, veseli si impliniri alaturi de o familie fericita!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Ce vreau eu sa stiu, daca are cineva cunostinta, este urmatorul lucru: daca institutia la care lucrezi are contract colectiv de munca, se mai aplica contractul national? conform ctr colectiv al institutiei, am dreptul la o prima de nastere, deci pot sa cer si salariul acela mediu? stiu ca suna asa cam lacom, dar ma gandesc ca asa as putea sa platesc toate cele fara probleme. Stiti voi nastere, bagaje pt spital, celule stem.... ma rog o parte cel putin ar putea fi acoperite fara probleme daca as primi si acesti banuti.

Ioana 25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Anul trecut pe 18 iulie eram la capitolul 100, deci cateva zile in urma, tocmai asta spuneam ca la fel de mult se vorbea la sept-oct... si tipa avea DPN 28 august si a nascut la 34 de saptamani.
Si am incheiat odiseea la capitolul 172 pe 5 noiembrie cand s-a nascut ultimul bobocel. Sunt curioasa la cat terminam...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
O noua viata

Monica mamå...Må bagi in boale..EU am DPN-ul 28 august(conform ecografiei, si asa voi calcula de såpt asta)..GLumesc, daca e så fie sånåtos så fie totul så fie bine si nu mai conteazå..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 30+ cu
O noua viata

Si acu m-am uitat pe 18 iulie intru in såpt 34

Mergi la inceput