Burtici fericite de septembrie-octombrie (100)
Raspunsuri - Pagina 10
raluk16 spune:
De cateva zile tot incerc sa va ajung . Si am zis ca ma enervez daca nu va prind in capitolul 100, sa scriu si eu p-aici.
Deci La multi ani tuturor burticilor! Sa traim 100 de ani sa ne vedem puii bunici si strabunici sanatosi si fericiti!
Adi un pupic special . Atata ma bucur cand vad ca mai apari si ne mai dai cate un sfat
Melania la multi ani cu fericire si sanatate alaturi de baietii tai!
Noi azi implinim 3 ani de cand ne-am casatorit . Asa ca dupa-masa nu o sa mai intru, ca iesim cu ai mei la un restaurant. Nu de alta, dar tare mi-a placut toata viata ca oricat de prost an financiar aveau ai mei, in aprilie, cand au ei aniversarea, tot timpul ieseam la restaurant .
Si anii trecuti ne cumparam cadouri simbolice (1 an - de hartie, 2 ani - de bumbac). Anul asta nu am mai apucat, dar s-a potrivit la fix, anul de piele! Asa ca am zis ca ne-am facut un cadou reciproc, din piele, impachetat in piele: bebicul nostru de la mine din burtica!
26+
ramsan spune:
Danuta, alex, mimika... eu zic ca e mai bine sa inaintezi si o cerere prin care sa le zici exact care este dreptul ce ti se cuvine si legea care spune acest lucru. In tara lui Papura-Voda e muult mai bine asa... preventiv.
De exemplu, la cat de dus cu pluta si cu capul este tipul de la PR la mine la firma, e mai bine sa ii scriu negru pe alb ca sa afle si el niste noutati.
Eu personal asa voi face: la primul certificat de concediu prenatal voi atasa si cererea cu compensarea pana la 100% din brut.
Ramona
Tudor Gruia 28+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
kiki_cri spune:
Raluk16,La multi ani fericiti impreuna cu sotul tau!!!!Sa va bucurati de bebe toata viata si peretrecere frumoasa diseara
KIKI 28+ si
Poze KIKI
alex25 spune:
Ramsan, si pe mine ma bate gadul sa fac la fel, sa imi dai si mie pls tipul de cerere.
----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
kiki_cri spune:
Lutoniana am inteles ca e la munca...Iulika pe unde esti?Manga la dentist?Aida e pe drum de la Constanta...Monikus la munca tot in sedinta
Fetelor mai stiti ceva de Crissbebe sau Madalina? Ele nu au mai scris de fff mult timp.
KIKI 28+ si
Poze KIKI
claucia spune:
Roxxy felicitari pentru frumoasa grasuta din burtica! Bravo, ma bucur ca totul este bine. SI mie mi s-a parut la ultima eco ca bebe Isa seamana cu surioara Alessia. Felicitari din nou.
Acum Alessia este ocupata sa studieze surioara prietenului ei cel mai bun, pe bebe Asidada (Alexandra) care e tare micuta si roz si frumoasa si are frumoasa varsta de o saptamana si un pic. Si cand o vede declara ca bebe e mic mic si face nani si fuge la joaca.
Raluk, ce draguta ai fost cu cadoul de piele bebe de piele in recipient de piele. suna destul de "plastic" insa
Felicitari multe si multa fericire in continuare in 2 acum, in 3 in curand si cine stie!
Techilla, nimic nimic de papa prin casa? Lasa, bine ca nu vine sot la 5 dupa amiaza, 12 e dupa colt acush acush vine.
Lucia, mai ai un pic! Ura, ce bine, si eu mai am 2 saptamani si 2 zile de servici, deja astazi s-a scos la concurs (kind of) postul meu pentru perioada determinata pentru un an...ce emotionant totusi, mai ca imi vine sa aplic pt el Bine, e aiurea ca eu am trainat un back-up si altcineva nu ar sti cu ce se mananca. Si e concurs intern, deci nimeni nu va vrea sa se bage dar cica sa fie corecti sa nu "beneficieze" doar o persoana de acest minunat post. Si tot ieri m-am intrebat care este minimum de stat acasa si le-am spus 1 an. Dar eu stau poate 1 an si jumatate asa ca cine vine in locul meu beneficiaza de mai mutl de un an hi hi hi. Si ca tot am inceput cu Lucia si am continuat cu mine ii urez si ei putinul cat a ramas foarte foarte placut cu colegii si cu putina munca!
Devylla, ce bine ca i-a trecut febra Erikai! Stiu cum este, mai ales daca nu este bolnavicioasa si nu a racit prea des, e si mai stresant cand se intampla, dar mai bine asa. Alessia e mare fan Actimel, o fi si asta vreo chestie, poate, nu stiu, i-am dat si Oscilococcinum la un moment dat in timpul unei raceli si vad ca de cateva luni bune nu a mai racit deloc! Multumesc lui Dumnezeu nici sa nu raceasca prea des. O sa mai repet partea cu oscilo in curand.
Pupam fetita frumoasa si excursionista sa fie vesela sa uite ca nu s-a simtit prea bine. Si pe mami sa nu se mai intareasca burtica sau daca da, nu dureros.
Gata, nu mai stiu, mai revin cand imi revin si mintile.
Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!!Am facut cafelutza....Cine mai doreste, cine mai pofteste..
Mary la multi ani fericiti..
Raluk la mai mai multi ani impreunå..DIstractie plåcutå azi..Si mi-a plåcut cadouasul de anul asta: ''cadou de piele''
Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas
ramsan spune:
Azi si eu fac cinste mare pentru ca in urma cu 9 ani (adik fix in 2000) am zis un DA hotarat si am fost si la cand m-am luat cu sotzu sa fim together forever.
Deci poftiti luati de savurati
Trebuie sa ma gandesc la o surpriza care sa nu implice mare fort financiar...si cred ca va fi ceva sau/si vedem noi cum ne vom decurca
Ma simt o norocoasa ca ne-am gasit si suntem impreuna o familie fericita si implinita.
Ramona
Tudor Gruia 28+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
alex25 spune:
FELICITARI tuturor celor care astazi serbeaza ani frumosi de la casatorie, multi inainte!
----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase