Burtici fericite de septembrie-octombrie (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata fetelor

Ei...eu am fost tare harnica azi. M-am trezit, am facut pipi in recipiente, am mers la luat sange si altele.

Vroiam sa va intreb daca voi, la depunerea primului prenatal, ati facut si o cerere pt. diferenta de la 85% la 100% pe primele 6 sapt (stiti voi, conform contractului colectiv 2007-2010...)?

A...timpul de sangerare (intepatura in ureche)mi-a iesit 2 min si 10 sec. E bine?

Dana 30+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

La multi ani Mary! sa ai parte de cat mai multa sanatate si tu si copilasii tai si sotul tau!

Fetelor ieri am reusit sa supravietuiesc cu o sticla de kinley de unde am tras concluzia ca era ceva cu ficatul. Astazi voi incerca sa mananc ceva mai putin.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 24+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

GATAAA!!!!!

Glucoza serica 76 (60-105) - ma si mir, ca la inceputul sarcinii aveam 90 si am mancat ingrozitor de mult dulce - , hemoglobina glicozilata 4.5% (3-6) si la sumarul de urina toate bune, exceptand densitatea 1.023 (1016-1022) si rare epitelii plate, rara flora bacteriana si rar mucus.....eu zic ca e ok!

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TECHILA pai si eu tin aparatul de tantari non-stop. Ca altfel nu se poate.

AAA am uitat sa incep cu A PLOUAT!!!!!!!! 5 MINUTE DAR A PLOUAT!!! Vai ce racorel s-a acut sa speram ca o sa tina asa toata ziua!!

MARY dar nici de la no-spa nu ti-a trecut?

Si noi suntem singuri azi.Vai greu imi mai este cand suntem singuri.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Asa-i Roxx, acum am cotrobait dupa dictionare undeva prin biblioteca si abia m-am ridicat. DA bine ca mi-ai dat o idee de scuza cu durut burta de stat la calculator... Ideea e ca e nasi-miu, defapt pentru taicasu si parca mi-e nu stiu cum... nici nu stiu ce sa fac... nu am niciun chef, nu ma pot concentra... off

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna dimineata fetelor

Ei...eu am fost tare harnica azi. M-am trezit, am facut pipi in recipiente, am mers la luat sange si altele.

Vroiam sa va intreb daca voi, la depunerea primului prenatal, ati facut si o cerere pt. diferenta de la 85% la 100% pe primele 6 sapt (stiti voi, conform contractului colectiv 2007-2010...)?

A...timpul de sangerare (intepatura in ureche)mi-a iesit 2 min si 10 sec. E bine?

Dana 30+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Si pe mine ma intereseaza chestia asta cu primele 6 saptamani, ca la mine la personal e o mare VARZA, deci trebuie sa stiu din star ce am de facut!

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Neatza! Si LMA, mary, sa fiti sanatosi si tu si BB!!!

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Eu n-am facut. Cred ca ar trebui sa acorde automat. La mine sper sa stie asta, ca e o institutie mare si pana acum nu am avut surprize.

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Dana,nu mi-a trecut nici de la no-spa.Am mai luat unul si de dimineata
L-am sunat pe tata sa vina sa mi-l scoata pe Alex pe afara sa pot sta tolanita in pat
Durerea e la fel,dar asa cum am mai zis,cred ca am facut intindere la muschii de jos de la burta,ca un fel de febra musculara

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Mary LA MULTI ANI!
+ 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata!!
Mary si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi!!
eu vreau cafea cu juma de lingurita de zahar, te rog

ellenuta, am dt accept, ce sa fac...si aseara am vazut ca avea la status si poza, cu ea in toata splendoarea ei...de la nunta mea...

of, si pe mine ma doare burta, dar din cauza ca acestia 2 au luat o pozitie de zici ca am 4 si ma doare si incheietura unui picior de nu pot sa merg deloc...asta inseamna ca nu pot cobori sa imi iau mancare...o sa astept flamanda ora 12 sa vina sotz sa aduca hrana

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput