Nou stil de viata (275)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Dragelor va salut din mers. Ne-am intors cu bine dar am intrat in "hora muncii" cu o viteza ametitoare.
Va las cateva poze si promit sau sper ca de saptamana viitoare apuc sa intru mai des (maine plecam in Maramures la o nunta).
http://www.flickr.com/photos/32304863@N04/sets/72157621437542701/
Khristin: La multi ani!!!!!!!
ClaudiaH: La multi ani pentru Lucia!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Anda, bine ai revenit . Frumoase poze, arati super!

Donna, e bine atunci. Spor la slabit in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Eu tot neambalata sunt dar asta o sa o fac acuma si punem totul la punct si maine decolam ,este nevoie de vacanta asta.

De restu nu vorbesc ca nu isi are rost din ro am sa intru dar nu asa des si sigur am sa dau raport.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Lou, tare ma tenteaza sa vin un weekend pe acolo...dar nu stiu cand si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ruxi daca te hotarasti sa vi esti binevenita

Ruzyne e aeroportul la voi? Am vazut ca ai avion direct la Århus cu Cimber Sterling pe la 260-300 euro tur-retur(desigur depinde de perioada)

Cat despre cand.. Tu decizi... Cam cand ai vrea?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Anda faine pozele Asteptam si impresii. Distractie placuta la nunta

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

La mine semnele sunt bune...mi-a pus Cri cantaru`-n drum...
Sa vedem raportul cum va fi!

Sanatate maxima Violetei!
Dordia multumim ca ne ti la curent!

Anda sunt superbe pozele! Cipru stiu ca au apa f curata...ei si greci sunt in top in Europa la capitolul asta. Cum era mancarea?

Va pup! Azi am sampanie in meniu ca sarbatorim 5 ani de casatorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumim mult fetelor de aprecieri …mi-a crescut pipota-n mine.

Anda, cat de frumoase sint pozele din Cipru, mi-ai facut pofta de mare, numai ce ne hotarasem ca anul asta cu asta mic nu avem ce cauta pe acolo. Peisajele sint foarte spectaculoase. In ce parte a Ciprului, mai exact ati fost ? Vad ca si tu ai fetita cam de aproape de-o varsta cu domnisoara mea cred. Cati anisori are ? Iar tu arati in mare forma, de-mi vine si sa te bat . Ce faci de nu pui nimic pe tine ?

Donna, sper sa se vada rezultatele la nutritionist…eu una de-abia astept sa ma vad iar cu iridiologu’ meu care si-a pus in cap sa ma slabeasca cu fro 15 kile. Vezi ca painea cam trebuie sa o tai, consuma mai bine low carbohydrates si multe proteine. Poti sa consumi grasimi bune cum ar fi cele din avocado, alune (cashews), care fac bine organismului si chiar te ajuta sa slabesti.

Roxana, pune baclavaua aia jos.

Zuzi, deci azi cantaresti 87 kg? Cu ce l-ai cadorisit pe sot, nu ne spui ?

Danielag, deocamdata nu mi-am ales nimic, ma tot uit la optiunile din carticica, si nu stiu pt. ce sa optez printre facialuri, manechiuri/pedichiuri, alea-alea. Parca as inclina spre un masaj aromat . Am vazut ca au si impachetari sa dai jos nu-s cati cm. Voi ati incercat vreodata asa ceva fetelor? Nu e inselatoarea treaba ? Tu ce prezinti si instalezi acolo ?

In rest la noi nimic nou, azi sint lovita de tren, fiimiu azi noapte a binevoit sa se culce la 11 :30, el care nu depasea ora 10 .

Ia sa vedeti cu ce ne laudam noi mai recent in gradina , ca tot se poarta soparlitzele si focile p'acilea

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘a present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Am terminat si eu munca pe ziua de azi. Prezentarea a iesit foarte bine (multumesc, Lou). Khristin, firma noastra dezvolta software si asta prezentam si instalam. Am vazut poza pe care ai pus-o cu gradina, e un raton? Impachetari n-am facut, nu stiu ce sa zic daca-s eficiente sau nu. Dar de la un masaj aromat nu m-as da in laturi .

Anda, am vazut pozele si arati extraordinar!!! Sunteti cu totii niste frumosi! Sa va fie de bine vacanta si distractie placuta la nunta!

Mihaser, nu dai si un raport pentru saptamana asta? Fetele ziceau ca poate facem un clasament intermediar pentru concurs. Multi ani frumosi inainte, alaturi de jumatatea ta!

An-k, cum merge cu dieta? N-ai mai scris de cateva zile, iesi din barlog si hai la povesti, poate si un raport intermediar ca, uite, fetele vor sa fie si mai motivate sa slabeasca in concursul asta.

Delia, ai rezolvat cu shobo? Sau te-alearga de n-ai timp sa mai intri pe la noi?

Ruxi, drum bun maine si distractie frumoasa la U2 .

Ma duc sa-mi fac bagajele, maine dimineata la 6 am avion catre Bucuresti . Mai trec pe aici.

Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne frumoase!

Am intrat sa va spun ca Tzuni e foarte bine, asa cum era de asteptat toata lumea s-a indragostit de minunata Meri si se simt cu totii minunat.

Va multumeste mult pentru sustinere si ne va povesti ea mai multe cand ajunge in Bucuresti.

Ma duc sa culc copila.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput