Nou stil de viata (275)
Raspunsuri - Pagina 9
carina spune:
Mersi de complimente.
Miha: mancarea a fost ff buna si pe toate gusturile. Puteai sa manaci mancare traditionala greceasca sau turceasca sau chestii clasice (salate, pui/ peste/ fructe de mare/ porc/ vita la gratar).
Khristin: eu am slabit si ma mentin mancand de toate cu moderatie. Nu am renuntat la nici un aliment dar imi controlez portiile si am grija la modul de preparare (nu prajesc nimic pentru nimeni din casa - din motive de sanatate). In plus fac sport, nu mult ci cat sa ma simt eu bine - alerg pe banda sau sar coarda sau ma razbun pe sacul de box al sotiorului .
Azi de exemplu am mancat:
D: cereale integrale (cu 34g de fibre/ 100 de grame) - 40 de grame, 150 g de iaurt natur cu o piersica si o felie de pepene galben
P: salata de quinoa cu piept de pui, zuchini, sparanghel si ciuperci stir fry in ulei de susan (ulei cat am uns tigaia) si presarat cu seminte de susan
G: o feliuta de prajitura de banane cu ciocolata neagra (72%)
C: sandwich cu pita integrala, somon, crema de branza cu ceapa verde si castraveti si 1 scoop de inghetata de vanilie
Toate sunt pregatite de mine si calculate cat sa se incadreze intre 1600- 2000 de calorii/ zi (in caz de mentinere). Daca vreau sa slabesc reduc portiile cat sa ma incadrez intre 1300 - 1500 calorii/ zi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
puskin spune:
Buna seara,
Lou, asa ii zice aeroportului, da. In ultima vreme am gasit bilete foarte ieftine la Lufthansa, cu ei zbor acum in tara. Nu stiu cam cand...ideal cat e inca cald dar in August sunt in tara aproape toata luna.
Daniela,multumesc . Drum bun si tie.
Gabi, multumim de vesti, ma bucur tare ca Tzuni e bine.
Khristin, ce animal e ?
Gusta, drum bun si distractie placuta in tara.
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Eu sunt fiarta de caldura pt ca am facut un pilaf cu pui pt copilasi care tb sa soseasca din clipa in clipa....dar pilaful este pt maine, nu pt azi. Asa ca sunt in al 9-lea cer ca imi vin puii frumosi si iubiti acasa....
Azi am fost cumintica...am papar snitel din piept ce pui cu salata de varza, dimineata niste branzica chioara cu rosie, iar pe la 19.00 un crendwusti (de fapt un polonez)cu mustar. si muuulta apa.
Donna ms mult pt link...foarte intreresant.
Gabrielama...ms de retzeta...chiar nu stiam ce sa le fac Duminica la copilasi...dar uite ca m-ai luminat.
Eu la budinca de dovlecei pun si ceapa si marar.
Multumim mult pt vestile minunate despre Tzunela noastra graga. Ma bucur din suflet dar nu aveam nici cea mai mica indoiala ca nu o vor indragi. Asa copil minunat nu ai cum sa nu-l iubesti!
Acum va poop ca tb sa soseasca copii si tb sa fiu pe faza....
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
an-k spune:
Buna, va scriu din Bucuresti, din pacate am cam dat cu bata in balta cu dieta, dar am mancat cantitati mici, prostii dar putin. Azi am venit de la mare si am nevoie de refacere
Marti voi veni cu raportul, sper sa fie in minus:)
Va pup si promit sa revin maine mai pe larg.
Pupici si noapte buna tuturor.
Delidana spune:
Salutare,
ClaudiaH, o zi frumoasa alaturi de cei dragi iti doresc!
Gabi, mersi pentru reteta de chiftelute. Cam la ce temperatura sa le pun la cuptor (am cuptor electric si trebuie sa specific exact temperatura)... Din pacate brinza dulce nu gasesc aici, doar gen cascaval - thaii nu fac asa ceva, brinza e importata.
Ma bucur ca Tzuni si Meri sint bine, ca au trecut emotiile si e un pas catre mai bine in relatia ei cu parintii.
Khristin, haios animalutu'.
Carina, ti-am admirat dantura, arata superb!
Sa vedeti ce patesc aseara cu mr shobo. Ma duc in baia de la parter (pe acolo a intrat mititelul ) si dau sa aprind lumina cind vad in geamul de la baie o umbra: shobo. Si cum ma uit eu asa la el, dumnealui da sa intre prin gaura pe care o facuse in plasa de insecte. Strig o data la el si zbang, trage domnul shobo o capatina in geam de sperietura, de cred ca i-au zdranganit creierii. S-a speriat si a fugit. Asta dupa ce cu o zi inainte ii pusesem o cursa de sobolani care a ramas neatinsa, deci domnul shobo vine la masa si apoi pleaca, asa ca un domn ce este.
Am fost si ieri la sala dar cind alergam eu mai cu spor pe banda m-a luat asa o durere in partea stinga, ceva mai jos de mijloc, oare ce sa fie in zona aia...a trebuit sa ma opresc, bine ca eram spre final cu exercitiile dar mi-e teama sa nu ma apuce iar azi.
Weekend placut tuturor!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
Delia, nu trebuie la foc mare; eu le pun cam la 180 de grade. Budinca de dovlecei merge si cu cascaval, e gustoasa, dar altfel; poti sa pui feta, daca gasesti si smantana. Sau sa astepti pana te intorci la Bucuresti si o faci aici...
Plecam la piscina, revin pe dupa-amiaza.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
roxana1974 spune:
buna dimiii
Anda, ti-am admirat pozicile, foarte frumoase sunteti amandoua
eu nu pot sta acukm la pove, tre sa iesim la padure, dar poate reusesc deseara...as vrea sa si alerg, daca n-o fi sufocant de cald.
Tzuni, cum maisunteti?
Va doresc o zi minunata,
Roxa
mihaser spune:
Salut!
Daniela raportul intermediar era 63,2-63,4...dar mi-a venit si rushii, am baut si sampanie, am papat si praji putin...asa ca marti nu stiu ce o sa fie! Si eu beau la greu apa plata cu lamaie dar din cauza caniculei
Multumesc ptr urare!
Va pup!
louisea spune:
Salutare gagici faine
Am rezolvat si cu concediul in august.. Plecam in Tenerife. A mai fost cineva pe acolo?
Ruxi drum bun si distractie placuta.
Cand te decizi sa-mi zici. Gasim noi o solutie. Cel mai fain ar fi in iulie/ august ca acum sunt si eu mai libera (numai cu serviciul). Din septembrie incep facultatea (pe langa servici). Lufthansa nu cred ca are zbor direct la Århus.. Probabil cu escala la Copenhaga (Kastrup). Vezi si tu cum esti mai ieftin..
Delia stie schobo ce stie Cum a fost azi la sala? Te-a mai durut?
Khris la un masaj nu ma iei si pe mine? Habar n-am cu impachetarile...
V-am popat si weekend placut tuturor pe unde mergeti. Ma pregatesc si eu pt diseara
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
roxana1974 spune:
ciao! azi a fost sufocant de cald. la padure a fost ok, mi-am cules flori de camp si acum ma uit bucuroasa la ele, ce frumoase sunt.
N-am alergat, era prea cald, dar sper sa ajung dimi la
Delia, faina faza cu shobo si ... spor la miscare, sper ca durerea aceea sa fi fost asa, doar incidentala...vezi si tu data viitoare.
Lou, uau, Tenerife, numai de bine am auzit, sper sa-ti placa, si eu visez sa ajung vreodata.
va si astept vesti bune de la voi