Nou stil de viata (275)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

M-am intors.

Daniela, deocamdata nu a mai zis nimic nutritionistul, ca abia maine merg iar, tot la o sedinta de grup. Ma simt ...cu temele nefacute, sunt cam umflata si n-o sa-mi placa rezultatul la cantar, dar am sa ma raportez si eu la kg de grasime, ceea ce conteaza cu adevarat. Chiar m-a prins treaba asta cu grupul, astept cu nerabdare ziua de vineri
Cat despre meniuri, am tot gatit asa ca am avut ciorbite dietetice, cu carnea fiarta separat, fara grasimi, am facut varza la cuptor cu costita afumata (fiarta separat pana am scapat de grasime si apoi pusa cu varza, ardei gras si 2 lg de ulei de masline) - delicioasa, o fac de cate ori am pofta de mancare romaneasca in varianta light.
In rest salate cu branza sau carne de pui, fara ulei.
Singura mea problema e painea, am avut mici neplaceri cu fierea si din pricina asta am simtit nevoia de mai multa paine, ma ajuta. Am mancat cam 100-120 gr pe zi, mult pentru mine.
Azi am facut o ecografie, nu am sedimente sau calculi dar aveam vezica biliara contractata si pun asta pe seama cafelei din timpul zilei.
Vezi, daca ma intrebi de vorba, acum nu ma mai opresc

Diana uneori e bine sa trisezi, dar cu control si masura. De fapt, succesul dietei noastre tine de cat de bine ne gestionam micile abateri. Daca vrei, citeste cateva randuri aici:
http://www.kilostop.ro/cum-slabesc/nutritie/65-106-triseaza-si-atingeti-ti-scopurile.html
Eu sunt dovada ca functioneaza, chiar daca acum ma mai rasfat putin

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

buna seara gragutzelor!

hi hi daca circula chiftelute vegetariene la cuptor, iau si eu vreo 3-4 bagati reteta,. eu cred ca erau din naut, sau ma insel?

Tzuni draga, ma gandesc la tine si-ti tin pumnii sa fie totul bine. Abia astept vesti bune! Tu si Meri sunteti amandoua niste dulci lipicioase ca niste baclavale apetisante, asa ca nimeni nu are vreo sansa sa nu guste din voi
ioi, cre'ca mi-e pofta de baclava

Daniela, da, am un zbenghi in frunte, l-am dat cu rostopasca si e mai bine...

va las ca mi-e somn...rau...
noapte buna copii!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Donna, imi pare rau ca ai probleme cu fierea. Eu stiam despre cafea ca are efect colagog, mie imi face bine cafeaua din punctul asta de vedere. Nu te ajuta ceaiurile? Ceaiul de galbenele e fff bun pentru ficat si fiere. E amar, dar mie imi place, mai beau din cand in cand.

In legatura cu varza, si eu mai fac varza dulce cam tot asa, doar ca nu fac carnea separat. Si iese foarte buna, as manca non-stop. Mi-ai facut pofta .

Sa stii ca eu te admir pentru perseverenta si pentru ca ne arati ca se poate si fara frustrari fff mari. Sper sa ajungi cat mai repede la rezultatul dorit .

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara!

Donna, ti-am trimis mail cu proiectele despre care vorbeam, nu ai PM-ul activat. Sa-mi spui daca l-ai primit.

Delia, eu am scris de mult o reteta de chiftelute de carne la cuptor - care e simpla: carne tocata de pui/curcan + dovlecei + morcov + telina; eu le pun pe toate la robot. Poti sa pui si ceapa, albitura, ciuperci. Amesteci cu ou, verdeata, daca este prea moale compozitia poti sa adaugi 2 linguri de pesmet. Faci chiftelutele rotunde, le dau (sau nu) prin pesmet, le pui pe hartie de copt si le dai la cuptor. Mara le mananca cu sos de rosii, facut in casa. Sunt delicioase si sanatoase.

Chiftelute de dovlecei la cuptor n-am facut (decat prajite, sunt buuune rau), dar poti sa faci o budinca de dovlecei la cuptor: dolvecel ras si stors + branza (dulce sau sarata, cum iti place) + oua + optional smantana/iaurt; daca vrei sa fie dulce, poti sa pui branza dulce si sa razi si 2-3 mere; si 2-3 biscuiti rasi, dar nu e obligatoriu. Mie imi place mult aceasta budinca.

Va pupez pe toate si va urez noapte buna.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

sunt in zona, dar fara chef...un pic obosita.

Daniela, sambata dimineata plec la Berlin si ma intorc duminica seara.

Donna, vad ca eviti grasimile in dieta, mare grija totusi ca nu e chiar ok. Nuci, migdale, avocado,peste mananci?

Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimneata!

Mic dejun servit - cafea cu lapte, iaurt bio foarte slab si si un covrigel uscat. Asta mananc eu acum!

Sa aveti o zi buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

a venit caldura si la mine .

Gabi, iau si eu un ceai.

O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Gabi, eu iau iaurtul! Am primit mailul , nu stiu ce-i cu PM-ul meu. Iti raspund tot pe mail.

Daniela nu mi-a confirmat dr. dar altceva nu avea ce sa-mi supere fierea daca nu cafeaua. Bine ar fi sa pot sa renunt la ea...
Cat despre perseverenta, multumesc dar numai perseverenta sunt. Noroc cu dr., a stiut sa ma mentina motivata, ca singura nu faceam nimic.
Ceaiul de galbenele e , daca asta e remediul...mai bine boala. Glumesc, dar ce-i drept, nu pot sa inghit nici un ceai pt probleme biliare.

Ruxi, nu evit toate grasimile, eu mananc aproape zilnic branza (cam 50 gr, maxim 100), o portie de 20 gr migdale de 4-5 ori pe saptamana, iaurt, sana, kefir etc

Azi nu stiu ce sa mananc, imi e o greata... Iar as roade ceva sarat, covrigei, saratele, dar ma abtin. Sunt umflata cu pompa de la sare, mi-e groaza sa ma cantaresc azi.

O zi buna tuturor!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor avem nevoie de voi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932&whichpage=2

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Vin si eu la un ceai

Am profitat ca-s libera azi si am facut un pic curatenie in casa si am pus la spalat. Acum ma apuc sa mai citesc cate ceva, iar mai tarziu la aeroport sa-l iau pe sot

Vik ploua mult pe la voi? Se anunta ploaie torentiala si vad ca din partea voastra vine.
Ti-am zis ca fusesem weekendul trecut pe Romų? Vazusem feribotul spre Sylt si chiar ma gandeam la tine. Tre sa ajungem intr-o zi si pe la voi ;)
Voi nu mai veniti incoace?

Zuzi cum mai esti? Tot aeriana?

Daniela iti tin pumnii pt prezentare azi

Gusta da ;)

Donna tu cu pofta de sarat, eu cu pofta de acru
Interesant cu grupul. Cred ca e si mai motivant

la restul fetelor

Mai vin eu

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput