Nou stil de viata (275)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Ioana, multumim de tratatie.

Tzuni, da, am fost la sala si de citeva zile ma dor muschii din piept de la .
Tine-o tot asa cu leg magic-ul, sint convinsa ca ajuta, macar sa-ti modelezi picioarele daca nu altceva.

Gabi, cum sa-mi fie frica, sopirlica era mica-mica. O sopirlica din asta e benefica la casa omului, mai maninca din tintari si alte insecte si nu face absolut nici un rau, chiar daca o prinzi si pui mina pe ea.
Felicitari pentru Mara, cred ca esti tare mindra de ea.

Tocmai am venit de la sala si am facut un dus. Ma duc sa maninc ceva pina nu lesin de foame.

P.S. Shobo va transmite salutari.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata! ce faceti? eu gatesc tocanitza de ficatei, pipote, inimi toate de casa si cartofi piure!

Ioana multumesc de urari! pai ghiozdan ne-am luat de la scout ca din asta a vrut ca vede reclame la tv, pt 189 parca, sau 179 nu mai stiu exact, dar am mai primit 20% reducere ca l-am luat de la toys si au avut reducere la ele! iar pe shultüte o umpli tu cu ce fel de dulciuri vrei si o primeste copilul in prima zi de scoala, nu stiu daca fac schimb intre ei, adica nu cred! unde plecati in concediu?

Gabi multumesc de complimente! ramai aici, las' ca vine si toamna acusi, la noi se simte deja asa un aer de toamna, am avut vara o saptamana, dar e ceva normal pt partea asta a germaniei! felicitari pt Mara!

Khristin uite aici:
http://www.douglas.de/douglas/D%C3%BCfte/Damend%C3%BCfte/D%C3%BCfte/Calvin-Klein-Eternity_productbrand_1003204295.html
imi place mult cum miroase, dar am sa mi-l iau si pe jadore a lui dior daca il vad la oferta.

Crys la multi ani tatalui!
Anda ai ajuns acasa cu bine?

Mai fetelor sa stiti ca nu mai mi-e frica sa conduc, conduc tot mai bine, nu mi-e frica nici de parcat, si parca nu m-as mai da jos din auto! insa pe autostrada nu m-am dus inca, numai prin oras si pe "strazi rapide" da cu sot langa mine pe acolo!

pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Delia salutam si noi pe shobo inapoi! in frigi n-ai mai gasit nimica? auzi, da soparlica aia mica sigur n-a iesit dintr-un ou???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu, Hcclara, ca nu-i soparlica dintr-aia din oua! Ii din aia pe care o duci in lesa la plimbare! Cand nu sta in frigider, iese Delia cu ea la plimbare. Stii cum sunt doamnele cu fitze cu catzeii aia mici? No asa ii si Delia noastra... Isi pune blana la gat, poseta sub brat si soparlica in lesa.... Mama ce imagine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Nu, Hcclara, ca nu-i soparlica dintr-aia din oua! Ii din aia pe care o duci in lesa la plimbare! Cand nu sta in frigider, iese Delia cu ea la plimbare. Stii cum sunt doamnele cu fitze cu catzeii aia mici? No asa ii si Delia noastra... Isi pune blana la gat, poseta sub brat si soparlica in lesa.... Mama ce imagine!

Mey, Tzuni, te rog frumos, imi jignesti sopirlica! Pai dumneaei nu sta decit in frigider (asa se conserva mai bine si se pastreaza tinara) si apoi la mine in poseta ca si catelul lu' Paris. Pe shobo il plimb in lesa, ne-am inteles? Acum trebuie sa gasesc ceva de facut si pentru catei, hmmm, dilema mare...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Pe catei calaresti! Sau, ma rog... catelaresti!

PS. Sa nu ma uiti cu viermii, da?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Pe catei calaresti! Sau, ma rog... catelaresti!

PS. Sa nu ma uiti cu viermii, da?

Tu iar vrei sa-ti oripilezi colegii sau te-ai dat pe mincaruri exotice? Pun taxa pe vierme, eeee...

Shobo a revenit, v-am spus, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Mai astept si astazi raportul, mai ales pentru fetele care sunt in concurs (eventual putem face un clasament intermediar, cum propunea Khristin, doar ca nu a raportat inca toata lumea).

Delia, ce planuri ai cu shobo?

De dieta proteica a lui Tzuni nu discut (ma rog, presupun ca viermii in cauza acolo intra, la proteine, ca n-am gustat).

Revin mai tarziu.

Daniela

Mergi la inceput

Pt Delidana, cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo gagici

Scuze ca am fost asa scurta la vorba zilele asta, dar am ajuns tot tarziu acasa, cam obosita si mi-am mai luat si de munca acasa. Majoritatea is in concediu si stiti cum e.. Am liber maine si vineri, dar mi-am luat acasa cate ceva de facut (ca nu m-am putut abtine )

Claudia bravo tie!! Cum cat conduci mai mult, cu cat o sa te simti mai sigura pe tine in trafic :)
Voi plecati undeva in concediu?

Daniela ce activa esti de cand esti serifa
Multu pt rezumat. L-am citit.
Ananas la gratar am mancat si eu dar la restaurant. N-am incercat acasa dar m-ar tenta

Anda voi v-ati intors din tarile calde? Asteptam impresii si poze desigur

Delia te-ai reapucat de sala? Cat stai in Thai?

Ruxi

Khristin fain cadou
Ce ambitioasa esti!! Felicitari pt schimbarea categoriei

Tzuni felicitai si tie

Zuzi

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput