Nou stil de viata (275)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

buna seara!
Hopes multumesc frumos si tie! te inteleg ca ti-e dor de puiul tau,ai mei ma bazaiau sa il las pe Luca la ei, doamne oare cum as fi rezistat fara el? mi-ar fi lipsit asa mult scandalurile, intre cine as fi arbitrat???
Zuzisa-ti traiasca jumatatea la multi ani!
Crys la multi ani sanatosi tatalui tau pt maine!
Violeta imi pare rau de rezultat, dar si eu cred ca DD iti va da sigur un bebeu atunci cand e timpul potrivit! ati depus actele?
Marilenasa ai spor la impachetat!
Carmen sa stii ca imi place Eternity de mor, cand intru in baie si trec pe langa el, imi trag cate un jet
Ruxandra ce fain ca te duci la Berlin, distractie placuta! singura mergi?
Delia sa stii ca si eu m-am gandit ca te-a vizitat sobo in locuinta noua!
Daniela multumim de capitol!
Gabi ce mai e nou prin barlog? hai iesi mai des ca mi dor de tine!

ma duc sa pregatesc copii de culcare dar inainte mananc niste capsuni, ma bucur ca nu mai am praji/tort, deci am scapat de tentatii.
si o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor!
Tzuni, uau! e fain cand schimbi prefixul in jos la cantar, excelent, de-asta eram si eu asa de fericita azi dimi

Kristin, La Multi Ani! si tu sa schimbi prefixul in jos la cantar cat mai repede

Ruxilici, voi fi doar in trecere prin Bucuresti undeva prin 7-8 august...nu stiu daca-l lamuresc pe sotul meu sa zabovim o noapte, daca da, te anunt din timp!

Daniela merita mocanita, doar sa nu mergi in primul vagon dupa locomotiva din motive de fum siscantei,io am o arsura in frunte, daca poti sa crezi...in rest, privelistea minunata si un aer...merita.

Gusta

pe maine gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

am venit de la inot...ma simt . Sper sa si adorm .

Gusta, gata-s bagajele? Cand pleci?

Cris, am si eu la birou colege care mananca dulce non stop, dar le ignor . Sanatate si La multi ani tatalui.

Donna
, eu am o pasiune pentru tot ce inseamna mancare . Vestea buna este ca treaba asta se poate educa.

Khristin, ce cadou frumos ti-ai facut .

Tzuni, .

Lou .

Daniela, multumim de capitol nou si de rezumatul din carte.

Claudia, la Berlin merg cu sotul si ma intalnesc acolo cu niste prieteni care vin din Romania.

Roxa, neaparat sa-mi zici . Ma bucur ca in sfarsit ai reusit sa scazi sub 60kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Roxana, multumesc de info cu mocanita! Si felicitari si tie, si tu ai schimbat categoria, doar ca nefiind in lista, nu mi-am dat seama de asta.

Zuzi, sa iti traiasca jumatatea!

Nicomico, nu mai spui nimic?

Am vazut ca la celalalt subiect a votat si copilutzu si ii multumim pentru vot. Nu intri sa ne spui cateva cuvinte despre tine?

As mai povesti cu voi, dar m-a luat somnul si daca n-apuc sa adorm iar stau ca cucuveaua pe aici pana spre dimineata.

Va pup pe toate. Noapte buna!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, acum m-am strans si eu de pe drumuri….va multumesc la toate pt. urari, sinteti niste scumpe . Sotul m-a cadorisit cu un spa gift si ma uitam pe carticica cu ce sa ma rasfat. Acum sa vedem ce-am retinut citind in diagonala .

Zuzi, sa-ti traiasca domnul sot , si sa va bucurati din plin de scumpa voastra si poate ii faceti si un fratior in viitorul cat mai apropiat. Iar de maine te luam la intrebari, asa ca vezi sa nu sarbatoriti prea tare, da ?

Puskin, eu una sint adepta inotului, nu stiu cum se face ca inainte pierdeam vremea cu succes, iar acum cu 2 copii pe cap parca as face totul . Vis-a-vis de poftele tale, cred ca organismul tau vrea sa iti transmita probabil niste semnale.

Roxana, mocanitza zici ? Frumos, poate data viitoare cand ajungem in tara s-o incercam si noi.

Claudia, care-i flavourul la Eternity ca m-ai facut curioasa?

Tzuni, bravo ca ai slabit asa usor . Ce-i leg magic?

Hopes, eu Cuba parka n-as mai vrea ca am vazut-o déjà, dar n-as zice nu la castigarea concursului . Acum ca tot esti singura fara copilasi, take advantage of that stii tu

Danielag, multumesc ca m-ai transferat la cealalta categorie . Si ca tot te-ai oferit tu, si stii tu vorba aia cu apucatul mainii, nu operezi si cat a pierdut fiecare, sau contabilizam la final? Ca altfel, pierdem socoteala la atatea kile pierdute . Darn, I’m so competitive.

An_k, pe unde umbli?

Louisea, tu nu ne mai spui nimic de tine?

Criscosty, eu va invidiez ca puteti sa va lasati copiii pe la bunici macar pt. o vreme.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘a present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.Va las pe cand va treziti:cafelutza,ceai,fructe...care ce doreste

Marilena,drum bun si sa ai parte de un concediu placut acasa.

Claudia,nu e vacantza,gradinitza e deschisa tot anul,pitica mai marge pana la mijlocul lui august cand plecam in concediu.Bai dar au astia niste preturi la gentile de scoala de te dau pe spate,la voi in Germania sunt mult mai ieftine si cred ca o sa comand de pe net.Am fost in magazine de am incercat care ii sta bine pe spate si bineinteles care ii place si il comand dep e net.Asa e,ai dreptate e mai mare ghiozdanul decat ei..Spune-mi si mie ce fac ei cu "schultüte",ce trebuie sa ii bag in ea?Fac schimb de dulciuri intre ei sau la ce le foloseste?

Khristin,merci...spor avem la cumparaturi dar ne si goleste "buzunarele" ce "ditai" lista am primit pt ea.

Carmen,ma bucur ca ati scapat de bube.Si voua va doresc o saptamana frumoasa.

Ruxi,nici mie nu imi vine sa cred ca am o fetita asa de mare.Eu "cicä" imbatrânesc dar adevarul e ca tot copil ma simt.

La multi ani Mik

La multi ani Claudia

La multi ani Khristin

Tzunela,tine-o tot asa si ai sa ajungi la kg dorite.Ma bucur tare mult pt ca stiu cat ti-ai dorit sa slabesti.

Raport:57,8kg.

Pupacesc dulce si celelalte fete si va doresc o zi frumoasa.Fuuuug la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata

Ioana, multumim de tratatie!

Delia vad ca-i la sala...

Khristin, poti vedea ce e Leg Magic AICI

Zuzilici, da, functioneaza da' nu stiu daca la slabit sau la format musculatura.

Va pup pe toate, revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase si din ce in ce mai slabute!

La Multi Ani, Khristin!

La Multi Ani, sot de Zuzi!

Sa fiti sanatosi si fericiti! Si scuze de intarziere, dar ieri nu am iesit din barlog!

Claudia, , in barlog nu e nimic nou, dar e un loc bun de ascuns cand nu vrei sa vorbesti, muncesti, socializezi, etc etc. Vreau sa vina toamna!! Nu ti-am zis pana acum, dar ai fost foarte frumoasa si foarte eleganta la nunta!

Donna, iti trimit PM cu proiectele.

Tzuni, felicitari pentru numarul de kg! Si ca folosesti Leg Magicul... al meu sta pe balcon si ma uit la el, din cand in cand. Si nici la sala n-am mai ajuns de un secolo...

Roxa, brava ca ai scazut sub 60 de kg. Cum poti sa alergi 8 km??? Eu cred ca as muri...

Gusta, drum bun si vacanta placuta!

Carmen, tare bun a fost tortul de la ziua ta...

Ruxi, te asteptam acasa!

Delia, nu ti-a fost frica de soparla???

Vik, felicitari pentru baiet! Cand o sa nasti?

Cate tuturor fetelor pe care nu le-am mentionat.

Ieri mi-a crescut inima de mandrie - Mara merge la niste cursuri de vara foarte dragute, facute de oameni tare frumosi si destepti. Si mi-au spus Miss-ele de acolo ca se descurca super bine, ca e isteata si s-a integrat perfect in grup, in conditiile in care este cea mai mica de varsta - restul copiilor fiind cam de 7 - 8 ani. Iubita mea....

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sa curga cafeaua ,copilul are o tusa frumoasa si eu am stat toata noaptea drepti.De mult numai fusese racita si acuma era nevoie.

Ruxi sambata plec.

Gabriela felicitari pentru Mara.

Ioana noi avem un ghiozdan simplu si nu a costat pra mult.

Cuscra la multi ani pentru tatal tau.

Bagajele nu sunt gata dar sper ca azi sa pun totul pe linie ca nu imi prea place asa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata doamnelor,

Aici ploua cu galeata .

Ioana,multumim de tratatie, iau si eu o cafea .

Khristin, nu stiu la ce pofte de referi...

Gusta, mai ai un pic. Lasa ca e timp de bagaje, azi e doar miercuri.

Gabi, vin vin. Te bagi la intalneala sau preferi barlogul?

Am dormit foarte prost azi-noapte, cam 5 ore cred, asa ca-s cam somnoricioasa.

Mergi la inceput