Nou stil de viata (275)
Raspunsuri - Pagina 2
khristin spune:
Multumim tuturor fetelor de urari, sinteti niste dulci . Azi o sa fiu mai ocupata, sper sa pot intra mai tarziu. Oricum inainte sa uit sa dau raportul....cadou de ziua mea 80.00 kg (-800g) . Mai am putin si ajung la tinta propusa din concurs .
Va pup
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
Hopes spune:
Multumesc fetelor, asa e, rau cu rau da mai rau e fara rau...
Felicitari fetelor care au slabit, ma bucur sa vad ca se dau rapoarte frumoase cu floricele
Am impresia ca vreti in Cuba toate, asa-i?
Ei...eu am 57.6kg. Cineva trebuia sa ia si purcelul, nu?
Tzuni spune:
Delidana, da, asa arata cantarul meu de dimineata! M-am mirat ca f repede am dat jos kilele din vacanta. E drept ca acolo am mancat mult, dar mai mult salate, fructe, cruditati si verdeturi de tot felul, gratare si ceva prajituri. Dar am stat prost la capitolul . Reintoarsa acasa am vazut ca s-au reglat lucrurile si acul cantarului o ia in jos. Aseara am incaput in blugii-target si nici macar nu ma strangeau! Nu mi-a venit sa cred! Cred ca de la cearta cu ala mi se trage... de la nervi si stres
PS. Si am folosit la greu si leg-magic-ul.
Zuzilici spune:
Tziuni felicitari! Deci functioneaza leg-magic, pe bune ?
Dana multumesc de noul capitol. Imi cer scuze dar eu am uitat sa ma cantaresc. Dau maien raportul.
Khristin si sa fi slaba atat cat iti doresti tu, sa ai parte de sanatate, voie buna si satisfactii pe toate planurile. Tu si soata mea ca va serbati de ziua Frantei.
revin.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
La multi ani Kristin
La multi ani sot de Zuzi
Tzuni felicitari pt kg pierdute!!
Nu cred ca ajung in tara anul asta. Cel mai devreme la anu (poate, poate). Eu prefer sa vad alte tari straine decat Ro
Crys
Daniela multu de cap. nou
la toate fetele
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
CRISCOSTY spune:
Zuzi, la multi ani soatei! Sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti! Mey..numai jumatati raci
Khristin, felicitari Mai ai putin si iti atingi tinta
puskin spune:
Buna seara,
trec repede sa va salut, merg sa cumpar cate ceva de papa si dupa aia merg la inot.
Revin mai tarziu.
danielag spune:
Am actualizat listuta, va rog sa-mi spuneti daca observati ceva nereguli.
Felicitari lui Khristin si lui Tzuni, fiecare a schimbat categoria! Felicitari fetelor care au slabit! Pentru un plus de pana la 500 de grame am pus stagnare, nu m-a lasat inima sa pun un porc.
Sunt in zona, mai muncesc pe plantatie.
Daniela
donna79 spune:
Seara buna!
Daniela pentru inima ta mare care nu te-a lasat sa-mi pui porcusorul.
Zuzi sa-ti traiasca perechea, sa fie sanatos si fericit!
Cris ma revansez saptamana viitoare. Dar asta nu inseamna ca e randul tau sa dai iama in cozonaci!
Gabi nu mai zici nimic? Ceva de proiectele care implica si asistenta sociala? Orice?
Khristin si Tzuni - felicitari doamnelor pentru rezultate.
Sunt pe aici, ma apuc de dat telefoane la prietene dragi pe care nu le-am mai auzit de mult.
Donna