Nou stil de viata (275)
Raspunsuri - Pagina 5
danielag spune:
Lou, incerc si eu sa mai ajut pe aici, ca ma simt bine cu voi.
Reteta de ananas la gratar (pentru 4 persoane):
Ingrediente:
- 4 felii de ananas de 2 cm grosime (proaspat si bine copt)
- zeama de la doua lamai
- 2 linguri de miere
- piper proaspat macinat
Se cresteaza fiecare felie de ananas cu un cutit ca sa arate bine dupa ce se pune pe gratar. Se prajeste pana cand ananasul capata o frumoasa culoare caramel, dar atentie sa nu-l ardeti.
Intr-o tigaie mica se fierb timp de 2-3 min zeama de lamaie si mierea. Se lasa sa se raceasca, se adauga piper dupa gust si se stropesc feliile de ananas. Se servesc imediat simple sau cu o cupa de inghetata de verbina (sau inghetata de lamaie).
Tip: Daca serviti acest desert la o masa de pranz, la sfarsit de saptamana, puteti inlocui inghetata cu branza de capra sau ricotta. Nu veti mai avea combinatia aceea dulce-suculenta-iute dar aroma de piper va fi mai pregnanta. Iar combinatia ananas-branza este deosebit de placuta.
Daniela
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor, mai pe la pranz.
Dana imi cer scuze dar chiar nu-ti pot da raportul acum. Aseara mi-am sarbatorit jumatatea si azi nu merita sa ma cantaraesc ca mai rau m-am suparat. Arata cantarul 89.6
Delidana deci care v-a sa zica tt a venit Shobo la petrecere.
Tzuni felicitarile mele pentru c-ai schimbat prefixul kg. . Sper sa mergi in jos la fiecare raport.
Dragelor multumesc frumos de urari si sper sa tina voia buna pe-aici cat mai mult.
O zi frumoasa va doresc.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
Daniela multam fain Interesant cu piperul :)
Voi plecati undeva in concediu?
Intrebare: voi cum alegeti un ananas copt? Eu mai nou cand am cumparat ori l-am nimerit prea copt ori (de cele mai multi ori) necopt :((
Zuzi si eu sper
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
khristin spune:
Daniela, multumim de reteta . Ananasul e oricum unul din fructele mele preferate.
Tzuni, merci ca m-ai luminat si pe mine. Nu vad ce sa strice magicu’ ala, mai ales daca-ti face picioarele ca ale blondinei aleia nesuferite.
Claudia, se pare ca esti pe drumul cel bun in ale sofatului. Eu una nu m-as descurca sub nici un chip fara masina, la cate errands-uri trebuie sa alerg zilnic.
Louisea, da tu suni cam workaholica acolo…ti s-a urat cu statul ??? Cum vine treaba asta ?!
Zuzi, da’ de ce sa nu tina voia buna pe aici, did I miss something? Eu chiar am avut intotdeauna impresia ca asta e atmosfera subiectului. Ma insel cumva? Cat despre raportul tau sa stii ca nu e mare oscilatia de 1 kg., asa ca fii optimista.
Hai sa va binedispun pe ziua de azi cu niste poze cu nazdravanii mei: http://picasaweb.google.com/khristin107/9thMonth#
http://picasaweb.google.com/khristin107/ChrisS8thMonth
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘a present’.
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Zuzi, da’ de ce sa nu tina voia buna pe aici, did I miss something? Eu chiar am avut intotdeauna impresia ca asta e atmosfera subiectului. Ma insel cumva? |
Of, of, Khristin, ca nu te-ai prins... Zuzi ii invidioasa pe soparla Deliei! Ca ea nu-si permite.... In Toronto e prea frig! I-ar trebui poate o foca in lesa...ma rog, un "foc"
Fetelor dragi, io dimineata decolez la intalnirea cu parintii. So, bagati rugaciuni, matanii si ganduri bune ca am nevoie la greu Desi n-am emotii, ca la cat de scumpa e Meri e imposibil sa n-o iubeasca! In principiu accesul la net va fi sporadic. Dar o sa va dau semne de viata, promit. Ma intorc in Buc in 27 iulie. Puskin, noi vorbim atunci ce si cum cu dezmatul, da?
Aveti grija de voi, vedeti ce si cat mancati, ca la intoarcere pun biciul pe voi!
Vikinga, tu ai dezlegare la delicatese....
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Scuzati-ma ca nu am mai dat nici un semn....dar am smotruit prin casaiar in weekend am fost sa luam Rochita de mireasa care e minunata iar duminica...dupa ce i-am tinut rand sora'mii la casa de cununii si am inscris-o pe lista pe locul 2....am ajuns tarziu...si m-am culcat.
Ieri Violeta s-a operat, acum e ok, se pare ca operatia a decurs bine, dar mai multe amanunte nu va pot da ca dr. e suuuuperocupat si nu a dat prea multe detalii. Oricum Va rog sa va ganditi si sa va rugati ca totul sa fie bine pt ea.
Pt raport:[/b]93.00 kg[/b], nu foarte mult pt ca eu cred ca am retinut apa...deoarece manac muuult pepene si beau apa...si de scos nu scot mai mult decat de obicei...dar ma desumflu eu....
cu intarziere tuturor sarbatoritelor....si un de la mine pt voi!!!
Tzuniiiiii felicitari pt kg date jos....si tin pumnii pt marea intalnire. Adevarul e ca nu ai cum sa nu ubesti o minune de fetitza ca Meri.
Acum va poop pe toate si Noapte Buna!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
khristin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tzuni
Of, of, Khristin, ca nu te-ai prins... Zuzi ii invidioasa pe soparla Deliei! Ca ea nu-si permite.... In Toronto e prea frig! I-ar trebui poate o foca in lesa...ma rog, un "foc" |
Aaaaah, da????? N-am stiut, da' stii cum e daca e secret sa stim si noi macar Ce sa faci daca soparlitzele e la moda acu...tz tz tz
Tinem pumnii la sedinta cu parintii si da-ne semne cand poti
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘a present’.
Zuzilici spune:
Khris pana s-apari tu am avut o perioada in care mai tuturor ne era lehamite sa postam, eram depresive, nervoase, etc.
Acum s-a mai "inviorat" atmosfera si normal ca ma bucur si-mi doresc sa ramana asa.
Tzuni soparla ca la Cuba tot n-are Delia
Bafta multa si tinem pumnii stransi pentru tine.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)