Nou stil de viata (275)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, si eu tot cu ciinii sint dar si pisicile sint haioase, mai ales cind sint mici. Si-a luat si sora mea pisica, nu e de rasa dar e o scumpa.
M-am cam ars. O juma' de ora in miezul zilei a fost cam mult, deh, daca am vrut sa ma bronzez...

Mihaser, distractie placuta!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ce faceti doamnelor? E aproape weekend, visez sa dorm ceva mai mult ca sunt in urma.

Roxa, am vazut si eu pozele, arati tare bine .

Zuzi, mi-ai facut o mega pofta cu frigaruile tale, arata .

Delia, deci n-ai mai ajuns la sala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca si eu pe aici , m-a trezit cel mic la in the wee hours of the morning cum zic astia pe aici...adica la 6:30 am, si tare m-as mai fi odihnit si eu

Azi am moralul sus, cantarul m-a iubit aratandu-mi 79.8 kg , nu cu mult mai jos dupa ceva zile de stagnare dar e totusi ceva , mai ales ca am trecut la categoria seventies, si inca un pic doar pana la tinta concursului . Mi-am propus ca nu mai sar nici 8 minutes ab. Lupta cea grea urmeaza insa la sfarsit, intotdeauna de ultimele kg am scapat cel mai greu.

Mamica dulce, sa fii iubita, fericita si tot ce iti doresti. Chiar unde ai disparut in ultima vreme, ca-mi amintesc ca erai activa pe aici ?

Delidana, ziua pe care ai petrecut-o tu la soare cu o carte in mana suna cu idealul meu de a petrece o zi linistita , fara copii tipand dupa mine ca vor una si alta . Si aici soarele a devenit pretios tare, ploua de cateva zile mocaneste asa, fix ca toamna… . Chiar ma gandeam ca eu una nu am prins pana acum un asa iulie ploios si racoros. Deh, efectele incalzirii globale…Ca tu esti experta in ale salii Delia, ce zici de exercitiile 8 minutes ab, sint eficiente ?

Donna, din descrierea ta imi suna mai mult ca un produs detox/cleansing, adica de purificare a organismului. Nu stiu cat ajuta sincer la slabire, dar poti incerca daca vrei.

Carina, mi-ai amintit ca si eu cand eram in RO am avut un pisic maidanez negru cu ochi galbeni mult timp, am crescut cu el practic, pana ce intr-o zi nu s-a mai intors. Ce-am plans atunci dupa el...

Roxana, sa ne spui ca ai inceput sa-ti placa ce-ti arata oglinda ta in fiecare zi.

Puskin, eu zic ca e bine intr-o anumita limita a normalului sa fim nemultumite de felul in care aratam, daca asta ne ambitioneaza sa facem ceva costructiv. Tu esti una din fetele extrem de ambitioase care au reusit sa scape de atatea kg. si in afara de partea cu sanatatea, cred eu ca face extrem de bine la moral, sa stii ca reusesti sa atingi ce-ti propui . Eu cand vad pe aici canadeze, relativ tinere care taie suta cu siguranta, si-n pantaloni scurti cu picioarele cat butucii si cu suncile revarsandu-se prin tricou, ma ia , pt. ca mi se pare lipsa de respect pt. propria persoana sa te prezinti cu asemenea nonsalanta, sa nu zic nesimtire in public si-n acelasi timp infulecand un super-mega burger la un food court, dar pana la urma fiecare e stapanul propriului corp. Partea buna e ca vad si femei splendide care nu mai sint chiar in their 20s si arata extrem de bine, intretinute , se vede clar ca nu sint indolente cu ele...am tot respectul pt. cele din urma

An_k, cum de n-ai mai aparut pe la noi ?

Hopes, tu unde te-ai ascuns ? Ti s-a umplut casa iar ?

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Kristin te pup, sunt aici.
Va citesc zilnic, va admir ca sunteti ambitioase , dar mi-e atat de cald ...
Seara iesim la padure, azi ne pregatim de iesit iar. E racoare, am facut porumb pe jar aseara, tare a bun era. Manacam pepeni rosii, ne relaxam .
Dar ziua e jale in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata!

MamicaDulce . Sa ne traiaseti sanatoasa si fericita si poate mai treci pe la noi cand ai timp.

Khris felicitari pentru scadere. Ai trecut in faza usor dar sigur?

elia n-ai folosit nici o crema protectoare? Zau ca nu se face plaja in miezul zilei nici chiar daca vrei sa te bronzezi. Ce citesti acum?

Hopes si-ti trimit de-aici racoreala cat cuprinde ca zau ca parca nici n-am avut vara anul acesta...

Anda ce mai zice Mr. Ed astzi? Voi? Ce program aveti in weekend?

Tzuni ce-mi placi cand esti vesela si fericita...ma faci si pe mine sa zambesc fara motiv. Felicitari pentru kg. pierdute si la cat mai multe jos.

Gusta nu mai dai nici un semn de viatza de-acasa?

Roxa te-am vazut si tare bine-ti sade in Bruxelle. [:D} Dar cam zgarcita cu pozicile...

Dona, Daniela, Gabi si-un weekend odihnitor.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Khristin, pune si tu un link cu 8 min abs si dupa ce le incerc iti spun cit de eficiente au fost. Cred ca Ruxi e mai versata in ale "salii" decit mine.

Ruxi, n-am mai ajuns la sala, mi-a fost mult prea ciuda ca mi-am uitat nadragii acasa... Dar ca sa recuperez m-am apucat de smotru in casa: dat cu aspiratorul, spalat pe jos, baie, etc. Curgeau apele pe mine mai ceva ca la sauna.

Pup toate fetele si un weekend placut va doresc. Eu ma duc la nani.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ruxi pai ia-o de "aripioara" pe Tzuni cand vine la tine si da-ti o fuga pana aici. Promit ca v-astept cu frigarui.

Anda intr-adevar cu salata verde le mananc dar recunosc ca le condimentez (sare, piper, boia) inainte sa le frig.

weekendul acesta sunt invitata la un B-day party. asa ca ne mai vorbim duminica sau luni.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Am terminat si eu munca pe ziua de azi si ma duc incetisor catre casa.

Nu stiu daca mai intru in week-end ca s-ar putea sa plecam la Constanta.

Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Zuzi, nu stiu...cel putin ma straduiesc.

Delidana, astept pareri :

Weekend placut va doresc la toate

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor! vai v-am citit si m-am incarcat cu energie pozitiva pe termen lung, va imi sunteti tare dragi!

Delia, ma bucur ca se vede ca mi-a crescut parul, chiar ma gandesc ca nu ma las deloc la taiat din el si ma gandesc c-o sa fiu cu plete lungi pana la adanci batranete...daca le-oi apuca...
Da, continui sa mananc vegetarian, iar saptamana asta sunt la dezintoxicare si am voie doar lubenita si pepene galben si mamaliga...ioi, tre' sa-mi fac mamaliga

Zuzi , nu am pus mai multe poze ca s-au incarcat asa de greu si...poate mai pun din weekend-ul asta care vine plus ca saptamana viitoare mergem in concediu, mergem in Bulgaria si iarasi voi pune cateva.

Fetelor, abia astept ziua de maine, mergem la nasii nostri la Brasov, iar la dus si la intors ne oprim la Danes sa calarim. Sper sa nu uite Nasty aparatul acasa si sa ma prinda intr-o pozna calarind...

va pe toate si azi am extra pupici pt Ruxi, Daniela, Carmen, Khristin, Vik, Clau, Anda, Tzuni si Sabinelu.

va las ca am de impachetat plus spalat freza...vin de la sala si sunt prastie!

Mergi la inceput