Nou stil de viata (275)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

buna seara!
Mami dulce, la multi ani, multa sanatate si bucurii!

Roxa ce familie frumoasa sunteti si ati stat ascunsi!
Gabi mi-a facut placere sa te revad si pe tine si pe Mara, sunteti 2 frumoase, iti seamana Mara! si eu m-am jucat cu Marc si cu inca un baietel cand am fost in ro "imparate, imparate cati pasi imi dai" si le-a placut mult. am incercat sa-i invat tarile, cu mingea, insa acum sunt alte vremuri, trec masini intr-o veselie de ti-e si frica sa mai lasi copii pe strada sa se joace, pe vremea noastra nu erau numai dacii si alea cand si cand treceau.
Zuzi ce flori frumoase ai! si eu fac frigarui din alea ca ale tale si tare ne plac! am vazut-o si pe printesa mica, scumpa si iubita!

Barbatu-meu a plecat sa-l duca pe Marc sa doarma la bunici ca ne-a ametit fiu-meu ca vrea la oma...eu ma uit la un film.

Tzuni bine ati revenit. cum ati petrecut ziua lui Meri?
Violeta cand e ziua cea mare? nu maine??? parca 25 iulie ai zis sau nu-mi amintesc eu bine???

eu va tzucalesc pe toate si va doresc un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gasiti AICI cateva poze de la una din aniversarile lui Meri. C-au fost 4 in total Azi a fost ultima. Am in frigider juma de tort care-mi face cu ochiul, da' nu ma las invinsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza frumoaselor.Va las cefelutza (ceaiul) pregatite si va doresc un sfârsit de saptamana placut.
V-am tzucat...fug la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Casa de piatra, Violeta, fericire si numai impliniri! Fie ca ziua de azi sa fie de neuitat!

Tzuni, am vazut-o pe Meri, e o scumpa!

Khristin, am facut si eu abdomene ca cele descrise acolo insa cu pauza intre ele. O sa incerc si exercitiul asta si iti spun cum e. Probabil ca dureros la inceput.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
Violeta, casa de piatra, multa fericire si sa va dea Domnul tot ce va doriti! sa aveti o zi de neuitat!

Tzuni ai o frumusica de fetitza...si ce tort frumos, eu nu as fi rezistat sa mai am jumate din el in frigi si sa nu imi tai o felie

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare, bebeluselor.
Nu va topiti de cald? Io nu mai pot,, asta-i si motivul pentru care m-am tuns: filat pe ceafa, cu figura incadrata de suvite lungi, . Ma simt muuult mai bine.

Violeta, sa v-ajute Dumnezeu, sa fiti sanatosi si sa va fie casa plina de copii! Casa de piatra!

Tzuni, sarmanta Meri, ca de obicei, .
Ia imprieteneste-te cu tortul si faceti o poza impreuna. Pe urma ne-o arati si noua, .

Boxa, weekend fain si sa te vedem la intoarcere, in poze, calare si cu pletele-n vant, .

Anda, ce bunatati gatesti azi?

Delia, Ruxi, Gabi, Daniela, Zuzi, Donna, Clau, Ioana, Khristin......., si weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

poftiti la 276

Mergi la inceput