Nou stil de viata (275)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mamicadulce, sa fii sanatoasa si fericita! Sper ca ne mai citesti din cind in cind, macar asa pe sarite.

Tzuni, bine ai evenit, ma bucur ca te-ai intors fericita si mai slaba! Felicitari! Acum astept sa ne povestesti cum a fost la ai tai.

Carina, in Thailanda sint cam 30 grade acum (plus-minus 1-2 grade) insa e foarte umed si din cauza asta pare mult mai cald. Sint zile in care simt ca e zapuseala si mi-e greu sa respir, in alte zile e ok.
Pretul la bilete variaza. Cind mi-am cumparat eu bilet, acum vreo 2-3 luni, la Lufthansa era 920 euro/persoana iar la Turkish Airlines (cu care mergeam de obicei) 1300 euro. Ca timp de zbor, iti ia 1-2 ore pina intr-un oras din Europa (depinde cu ce companie zbori), apoi asteptat in aeroport 2-3-4 ore sau mai mult si inca 10 ore de zbor continuu.
Te bate gindul sa vii pe aici?

Vik, tu arati bine si mai plinuta si mai slabuta - avantajul la tine este ca greutatea e distribuita uniform si cind slabesti pierzi de peste tot, ceea ce e ideal.
Referitor la dieta, pai cu 5 nuci eu nu rezist la 2 ore de sport, poate asa o fuga in parc rapida de 30 minute si apoi sa maninc imediat. Eu fara carbohidrati sint lesinata.

Roxa, te-am admirat in poze , ce ti-a crescut parul!

Zuzi, mi-ar place si mie o frigaruie din aceea, ca tare bine arata!

Khristin, ma intorc in Romania pe la sfirsitul lunii septembrie... Am citit deja citeva carti de cind sint aici, acum ma delectez cu Mr. Poe, imi place foarte mult cum scrie.

Am fugit la sala.
Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Vikingo, m-ai omorat cu pozele alea …lasa-ma ca tu si la 88 kile aratai bine, no kidding . Adevarul e ca totul depinde de musculatura din dotare, cu totul altfel se vad kilogramele cand esti sportiv intretinut. Iar poza cu bretonul e absoluta, parca te prinde si mai bine parul straight decat curly, iti da o aura asa mai distinsa . Si mi-a mai placut mult baia ta si amestecul de culori din gresie si faianta, adica mi-ai dat idei . Eu de la mancare ma pot abtine ca nu-s si n-am fost niciodata vreo pofticioasa, dar cum am zis sint lenesa, sport pe sponci. Dar cum asa nu se mai poate, m-am mobilizat mai ales dupa ce am citit intr-o carte de o nutritionista ca ‘2-3 kilograme depuse, fie chiar si 5 pot fi o intamplare, dar cand vorbim de 10-30 asta e curata nesimtire’. Nimic mai adevarat, si simt ca mi se potriveste sloganul ca o manusa . Si una e sa pack up kilos cand esti graviduta, cand plutesti in norisori de fericire, dar postpartum nu mai e deloc fun, believe me. Moaaaama, e cineva pe aici sa ma-ntreaca la teorie ? Spune-mi te rog, tu cand ai timp de sport cu 2 copii?

Roxana, multumesc pt. sinceritatea marturisirii tale si ma bucur mult ca ai scris asta . Poate lenesa din mine isi va da seama ca nu poti sa ai vreun corp decent fara sa pui osul la munca. Eu una tind sa cred ca sint foarte putine femei pe planeta asta, mai ales dupa 30 ani si de regula cu nasteri la activ, care sa arate bine just like that, chiar cred ca e un mit care a fost perpetuat cu un anumit scop, si ma refera aici la industria din spatele reclamelor idioate cu ‘mananci tot ce vrei si ajungi o zana peste noapte’…figure that . Eu vreau sa ajung la Ice Age 3 cu fiimea, am inteles ca e bun.

Mai Zuzi mai, de ce sarisi ca arsa ? Ai voie sa mananci ce vrei, nu credeai sper ca-ti fac tie morala ?! De aia am si zis ‘ma lipsesc’.

Tzuni, bine ai revenit . Esti vitezomana mare ? Si eu am fost dar m-am lecuit dupa ce m-a luat radarul o singura data – era culmea o politista care m-a tras pe dreapta si nu au mers deloc zambetele ca la tine (sper sa fie si ultima, caci daca nu imi creste asigurarea si ma trezeste la realitate). Bravo pt. greutate, chiar voiam sa va spun ca am observat si eu ca daca nu mananc 3 mese regulate si sar cumva peste una, a doua zi cantarul imi arata plus. Cum intru la regula de 3 si bineinteles mancare sanatoasa cum se duce acul in jos. M-a uimit prima oara lucrul asta, ca apoi sa citesc ca de fapt cand micsoram mesele, creierul intra in alerta de tip ‘starvation’/ foamete, si in loc sa arda caloriile, le pastreaza pt. zile negre. Scary, huh ?

Gabriela, frumoase picioare

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tzuni mama, da ai slabit serios, felicitari! n-am fost pe faza, cum ai facut? cum zici ca ai mancat acuma la munte?
Adica ai fost la Sinaia si n-ai dat tu un telefon?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Tzuni . Brava de 10 ori .Mai e o saptamana...

Gabriela, ce frumos. Asa ma jucam si eu in copilarie la bunica mea. Acum s-a terminat din pacate pentru multi din copii.

Vik, mie nu mi se pare ca ai fi pus vreun pic pe tine. Multam de invitatie, poate reusesc sa vin in septembrie si iti fac o vizita cu Louisea .

Sabinescu .

Roxa-boxa, te felicitez maxim pentru cele 3 kg. Problema cu imaginea proprie si personala o am si eu...inca ma vad grasana. M-am lasat cu greu convinsa sa imi iau niste pantaloni scurti de iesit seara la mare.

Pup fetele, mai vin,

Mergi la inceput

M-am intors de la sala in doi timpi si trei miscari pentru ca mi-am uitat pantalonii de trening acasa. Si-mi amintesc ca inainte sa plec m-am gindit ca as lenevi la soare un pic, sa profit de ziua asta insorita dupa atitea zile innorate. Eu bine, dorinta mi-a fost indeplinita. M-am intors acasa, l-am luat pe Mr. Poe de coperta si m-am instalat pe sezlong, la soare, o juma' de ora.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

La multi ani, Mamicadulce! Mai treci si pe la noi la o poveste.

Tzuni, felicitari pentru raport!

Roxa-Boxa ti-am vazut pozele si arati tare bine.

Gabi, sa stii ca saritul cu coarda intra la activitate cardio si ajuta fff bine la slabit .

Sper sa mai trec, sunt prinsa rau la birou, am avut o saptamana tare incarcata.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

La Multi Ani, Mamicadulce! Sanatate si fericire!

Tzunico bine-ai venit si felicitari pentru scaderea in greutate! pentru tine si pentru Meri.

Vik m-am delectat cu pozele tale, ca de obicei.

Fetele, ref la pastilele cu fibre, sunt luate de la Plafar, nu sunt pastile de slabit, credeam ca m-am exprimat clar. Nu va dau numele ca sa nu fac reclama, mai ales ca n-am idee cat de eficiente sunt, dar pot sa copiez din prospect:

Produsul contine toate cele 4 tipuri de fibre alimentare indispensabile unui tranzit intestinal normal : celuloza , hemiceluloza , pectina si lignina.
Fibrele de ovaz sunt partial solubile in apa , isi maresc volumul , formeaza geluri , leaga acizii biliari si cresc mobilitatea intestinala .
Asigura evacuarea eficace a reziduurilor , avand un efect laxativ si detoxifiant.
Aduna si elimina o mare parte din bacteriile daunatoare , echilibrand flora intestinala.
Scade pericolul supraalimentarii , scade glicemia si colesterolul , reduce substantial riscul aparitiei bolilor maligne ; nu produce balonari.

RECOMANDARI :

Supliment nutritional natural , denumit po****r si =maturica digestiva= , este recomandat pentru :
- reglarea tranzitului intestinal in : constipatie , colon spastic , hemoroizi , vene varicoase , diverticuloza , cancer de colon ;
- adjuvant in scaderea greutatii corporale si detoxifierea organismului.

COMPOZITIE :

Fibre ( concentrat fibre de ovaz ) - 750 mg , intr- o baza continand fibre de grau , orez , orz , porumb.
So... nu am trecut pe droage, dar ar fi nevoie de un aport crescut de fibre si parca nu m-as apuca sa pasc in lanul de ovaz

Ma intorc la treaba.

Donna

Mergi la inceput

Donna, fibrele se pot lua si din alimentatia zilnica - conform expertilor 5 portii de fructe si vegetale pe zi sint de-ajuns. Si cerealele ajuta.... Daca suferi de constipatie atunci nu ma bag....

Roxa, acum am vazut ca mai ai un pic si-ti atingi tinta. Bravo! Tot vegetarian maninci?

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

vikinga am vazut pozele tale si arati foarte bine...chiar si mai plinutza! Ce fain ca esti inalta! O sa incerc si eu dieta ta pe perioada verii.

tzuni felicitari! tine-o tot asa!

Aseara am bagat un tae bo...maine mergem la strand in Ungaria, in seara asta la piscina cu kinderii!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce. Sanatate si impliniri!

Donna, io am luat Bio-Fiber (Pharma nord), nu stiu cat m-au ajutat, dar stiu ca la un moment dat uitam sa iau. Au sfarsit la gunoi.

Tzuni, felicitari pentru noua greutate. S-o stapanesti cat mai mult timp.

Boxa, esti grozava!

Zuzi, frigaruile sunt inofensive, .
V-am admirat in poze, sunteti minunati. Imi place blondul Bellei.

Delia, te-ai bronzat nitel?

Anda, nu ma dau in vant dupa pisici, dar Ed e tare frumusel.
Prefer cainii, la orice ora din zi sau noapte, .

Mergi la inceput