Nou stil de viata (275)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Ruxi, multumim pentru micul dejun!

Donna, nu stiu ce sa spun despre pastilutele alea...; eu nu prea sunt pentru pastile in general. Ai facut o cercetare pe internet sa vezi ce afli despre ele?

Anda, sunt iremediabil indragostita de Ed? De unde l-ai luat? Ieri cred ca a fost ziua pisicilor frumoase si care sa-mi aduca aminte de Jerry. Dupa amiaza am fost cu o prietena la o cafenea in Bucuresti, si cafeneaua respectiva avea o pisica. Albastru de Rusia, un motan adult si cu multa personalitate, pe care l-am smotocit si pupat pana s-a plictisit de mine, mi-a dat o laba peste mana sa-l las in pace si s-a culcat pe frigiderul de bauturi racoritoare. In cazul in care nu v-ati dat seama si n-am declarat pana acum, iubesc pisicile cu maaaare disperare.

Roxana, frumoase poze! Si tu ai o alura foarte sportiva si arati foarte bine.

Khristin, frumosi copii ai, sa-ti traiasca! Dar tu nu apari in nicio poza...

Donna, am primit mail-ul, iti raspund azi!

Violeta, gata pregatirile?

De cand am facut criza de artita dinainte de vacanta, care a fost cauzata de o infectie cu virusul Parvo B, stomacul meu este varza. Orice mananc sau nu mananc ma doare si nu-mi prieste. Nici nu mai stiu ce sa scot din alimentatie sau sa introduc in alimentatie... ca tot degeaba. Acum de plida ma doar de nu mai pot...

Cate o imbratisare tuturor si o zi buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata si de la mine,
Vik: Sa stii ca pe mine ma ia uneori dorul de Dunare, de apa si vapoare. Apropos de pozele lui Khristin, daca te uiti in alte albume o gasesti si pe mai cea frumoasa
Khristin: sunt minunati copilasii. Si eu am admirat parul Yasminei.
Zuzi: e o scumpa si o dulce spiridusa ta - asa vesela si zambareata. Asa crini frumoasi ai ca tre sa il conving si eu pe al meu sa planteze (la noi sotiorul e responsabil de gradina/ plante).
Roxa boxa: imi place de tine. AI o constitutie foarte faina si zvelta.
Donna: nu se pedepseste . De pastilute nu stiu ce sa iti zic, dar pot sa iti spun ca orice medicament/ planta care are rol laxativ inrautateste roaderea data de acid. Foamea data de acid e intr-adevar nasoala - eu iau Venter cand nu mai pot si ceva supliment cu carbuni si argila.
Gabi: l-am luat de la o firma din Oradea care ii importa de la canise din Ungaria. Din pacate nu iti recomand firma respectiva pentru ca ulterior ne-am dat seama ca sunt niste bisnitari carora nu le pasa de animale nici cat negru sub unghie. Impresia initiala este ca e o firma ff profi: iti trimit pe email informatii despre pisica, schema de alimentatie/ vaccinare, etc. Cand primesti insa animalutul si mergi cu el la veterinar, treaba se strica - pisica noastra acum face tratament pentru ca are raie in urechiuse (nu se ia la om si e ff frecventa la pisici in general, dar pe ele le deranjeaza f tare). DIn cauza asta se scarpina bietul la urechiuse pana isi smulgea blana. Apoi, fac livrarile foarte din scurt (desi in prima faza ti se spune ca dureaza o saptamana) si la ore imposibile (1 noaptea in cazul noastru si eram prima oprire) ca sa nu stai sa verifici toate actele pisicii. Asa ca a trebuit sa ii facem deparazitarile si interna si externa pentru ca nu aparea nici o mentiune despre ele decat in contract si nu si in carnetul de sanatate. Nu vreau sa fac plangere la OPC ca nu vreau nici banii inapoi si nici sa le dau pisica, dar voi face la protectia animalelor sa mearga si sa vada in ce conditii tin/ transporta animalutele. Oricum, lasand astea la o parte, este absolut adorabil si cuminte. E f afectuos si atasat de noi.
Ruxi: multumim de tratatie. EU acum savurez iaurt cu afine proaspete.
Marilena: esti bine? Cum e acasa?
Tzuni:
Carmen: cum au fost turtitele? Ce program aveti azi?
Ioana: tot cu munca?
Lou: buna dimineata si o zi frumoasa sa ai.
Delia: cat e de cald in Thailanda acum? Poti sa imi spui ceva date legate de: pret la bilete de avion, tim p total pana ai ajuns.
Tumpi: ce mai faci?
Laura: tu?
Va pup pe toate si revin mai tarzior,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Unde ati disparut, doamnelor?

Eu sunt la birou, ingropata in munca.

Nu stiu ce am avut zilele astea, dar am cam luat in greutate. Poate e doar apa... Vad eu zilele urmatoare.

Am vazut cateva din pozele lui Zuzi si am admirat-o pe Bella.

Ma intorc la ale mele. Daca am sarit peste vreun raport sa ma trageti de maneca.

Va pup. Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Puskin, multumim de tratatie.

Donna, nu iau droguri cu siguranta…sint toate vitaminele fier, zic, magneziu, calciu, etc. Eu in pastilute de slabire nu cred, dar am incredere ca voi slabi printr-o alimentatie sanatoasa si miscare. Vezi ca sint anumite alimente care regleaza aciditatea organismului.

Vikinga, asa e am fost zgarcita din doua motive ca numai eu pozez cupchii, ca nu ma las in grija sotului cand cei mici is cranky deja si apoi nu-mi place sa ma vad grasa, cu gusa, love handles, aripi, unghiuri chestii, ma-ntelegi . Dar pot sa va pun poze de pe vremea cand eram mai normala daca vreti.

Roxana, am vizionat si eu pozele tale si pot sa-ti spun ca faci parte din categoria persoanelor care ma-nerveaza de nu mai pot , dar in sensul bun , si ca nu pari sa faci un prea mare efort sa arati asa.

Zuzi, arata bine tare frigaruile alea, dar cand ma gandesc cate calorii inmagazineaza, mai bine ma lipsesc . Izabella e o blonduta scumpa.

Gabrielama, ce anume mananci de te doare stomacul? Si nici eu nu am vazut poze cu tine

Delidana, suna bine vacanta ta, de cand imi doresc si eu sa savurez o carte cap coada …pe cand intoarcerea in RO ?

Carina, sarmana pisicuta . O sa aveti voi grija sa se faca bine.

Daniela, multumim de actualizarea listutei.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Zuzi, arata bine tare frigaruile alea, dar cand ma gandesc cate calorii inmagazineaza, mai bine ma lipsesc . Izabella e o blonduta scumpa.

[Cristina

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

'Neatza!

Mai, Khris! mai ii tot tragi cu caloriile cand acolo sunt o caruta de vegetale. De unde atatea calorii cand sunt aproape numai : ardei, dovlecei, vinete, ceapa, etc... Daca am 40 gr de piept de pui pe un bat...

Chiar asa cate calorii estimati voi ca are o frigaruie de-a mea?

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Citat:
citat din mesajul lui khristin

[Cristina

'Neatza!

Mai, Khris! mai ii tot tragi cu caloriile cand acolo sunt o caruta de vegetale. De unde atatea calorii cand sunt aproape numai : ardei, dovlecei, vinete, ceapa, etc... Daca am 40 gr de piept de pui pe un bat...

Chiar asa cate calorii estimati voi ca are o frigaruie de-a mea?

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzi: pieptul are 110cal/ 100 g, ardeii - 30, dovleceii 16, ceapa 40, vinetele 24. So, daca erau 50 de grame din fiecare (ceea ce mi se pare mult, dar sa zicem) rezulta 110 cal/ frigaruie. Sunt o alegere minunata daca nu le inmoi in ulei si sosuri si le servesti cu o salata verde.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Khristin e voie cu de care poze vrei tu:) dar sa stii ca multe doamne la dieta si-au facut albume cu poze facute din 2 in 2 kg in minus ori cam asa. Motiveaza tare mult si e o chestie de mindrie asa plus ca ambitioneaza mult si alte colege de suferinta. Eu tot pe aici pe DC am vazut si imi ziceam ca daca ele pot tre sa pot si eu, cum altfel? Am si eu un album din asta inceput cu poze de pe la 83kg cred, am avut poze puse si la iesirea din spital la 90kg!! dar e adevarat am rabdat sa le tin numai 3 zile ca ma scoteau din minti:)). Nu m-am placut asa implinita dar m-am acceptat cu fruntea sus intre 75-80 kg acu' recunosc ca la asta a contribuit si faptul ca prin nord is femeile inalte si corpolente, nu toate se intelege, ca sunt frumuseti mladioase si aici dar majoritatea e undeva pe medie de eu sa zicem pe la 75-78kg ma simteam f normal. Daca eram prin Romania cred ca stateam numai ascunsa. Dar a fost un exercitiu interesant pentru mine ca femeie sa ma simt frumoasa si atragatoare si la kg alea, ok trebuia sa indeplinesc citeva conditii macar sa fiu aranjata, cu haine care sa ma avantajeze si sa ma vad in poze facute dintr-un unghi bun;) ca in fata oglinzii in bikini ma luau depresiile. Acum m-am uitat pe albumul ala si vad ca am avut curaj nebun, am pus poze si cu mine la 88kg! Dar cu sport mult si dieta riguroasa am slabit destul de bine. Ajunsesem de citeva ori chiar si pe la 68,5-69kg si ce bine imi statea, dar pe cit am avut ambitie la inceput pe atit m-a luat lenea la mal de m-a prins sarcina asta la 71,5kg.Albumul ala cumincaruri de dieta de care m-ai intrebat am uitat sa-l mai completez, am numai paella care nu prea e de dieta si inca vreo 2 chestii, poate il pun la punct dupa bb3. Ma intrebasei si de dieta mea. Ei bine dupa ce am colindat netul asta nu stiu niste forumuri nemtesti m-au convins ca o cale usoara nu exista ca mi-am pierdut timp cautind si asa ceva, om sint si eu, ma gindisem si eu la pastilute chestii cu toate ca o patisem in trecut urit, dar omul uita repede. Pe urma ma incintau si nush ce aberatii de diete mondene din astea si chiar am tinut si ceva de genul 3 zile iaurt 3 zile vegetale, pe urma si alte diete incepute glorios si abandonate dupa 3 zile ca exact forumul ala nemtesc sa ma convinga, sa faca clik acolo unde a fost nevoie, nu stiu cum vorbeau ei acolo intre ei, si vb aia erau chiar dolofani adevarati la plus suta multi dintre ei. Dieta simpla care a mers, cheia succesului fiind disciplina comunista:-la mic dejun un fruct doua si 4 boabe de alune/nuci, cafea fara cofeina cu lapte slab, 1-2 ore sport, -prinz: salata numai cu o lg de ulei de masline si putin otet dar mai multa salata verde infoiata si ceva feliute din ce se mai poate pune nu salata cu brinzeturi, sosuri si numai din rosii, carne slaba la gratar fara pic de ulei, facuta cu condiminete multe chiar mergea-la cina lasam pestele fiert ori la gratar cu legume fierte al dente ori asa la abur de obieci varzaturi gen conopide, brocolli, varza de bruxelle, mai sunt vreo 2-3 tipuri de verze nemtesti. Si atit. Dupa ora 6 jumate de imi era foame ori mai ales satietatea nepotolota dormeam cu ele doua ca niste surori.Primele 2-3 sapt au fost grele dar pe urma cind am vazut cum se duc kg am mers mai departe. Aici ii zic la dieta asta low cost ca la zboruri ieftine si baza e salata cu gratarul slab mai ales e preferat pe aici curcanul si pestele cu legume, fara carbohidrati deloc doar daca chiar nu se poate un cartof fiert pe zi iar grasimile reduse pina la limita posibila. Lasat doar 1-2lg de ulei de masline crud in salata ori pe legume, ca merge cu ceva lamiie alaturi si hai sa zicem 5-6 nuci pe zi si alea dimineata. Fructele dimineata ca sa stie asa e bine la dieta si cam atita. Da si mult sport zilnic!Vikinga 15+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Khristin, uite am deblocat doua albume, sunt poze din decembrie si februarie; am tot zis ca pun din vacanta de anul asta, dar n-am apucat.

http://family.webshots.com/album/570171134jpAzic

http://family.webshots.com/album/570171134jpAzic

M-am intors de cateva minute de la Ploiesti; am stat pe strada cu Mara si copiii de acolo, care sunt copiii prietenilor mei din copilarie. Acum Mara se joaca cu ei... o noua generatie. Si mi-a placut tare mult, caci s-au jucat jocuri de cand eram noi copii, au jucat ratele si vanatorii, am sarit coarda (adica io i-am invatat cum e cu campionatul de coarda si cum saream noi si au fost fooooarte impresionati), au impartit biciclete si trotinetele... au fost copii normali si adevarati cum eram noi. La Bucuresti Mara nu are aceasta bucurie; ea se poate juca numai daca mergem in parc, avem vreun play-date; si cu fetitele de aici se joaca de-a printesele si de-a Cleo, Emma si Ricky... oribil!

Mi-e somn. Va doresc noapte buna si somn usor!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragutelor! iaca ce de-abia ne-am intors de la cinema, am vazut Harry Potter, io su Nasty-boy. Inainte am fost la sala si dupa la piscina, ca dup-aia o saptamana nu cred ca mai pot merge la sport...

Fetelor, trebuie sa va spun ca ma simt coplesita de cuvintele voastre. ma bucur daca intr-adevar se vede ca fac sport, insa, Khristin, trebuie sa-ti spun ca fac sport de-mi iese pe ureki si fac eforturi foarte mari ca sa fiu asa, eu nu sunt din categoria persoanelor norocoase care arata bine fara efort...am carnea moale si pufoasa si daca nu am grija pun rapid pe coapse si pe fund si raman cu mainile subtiri si sanii mici, iar cand slabesc, tot de acolo dau prima data, de unde nu trebuie. Mai nou am o alta problema, ma vad inca grasa, desi stiu ca nu mai sunt, am slabit deja 3 kg comparativ cu ce aveam in pozele respective, dar trebuie sa ma resetez, ca ccc chiar am o problema cu oglinzile.

merg la acum sunt foarte obo, dar revin maine sa vad ce mai faceti.

Va si va doresc noapte buna!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata, fetelor!

Am aterizat in noaptea asta plina de viata, elan si chef de glumitze dupa cum s-a dat comanda Am condus nebuneste. De la Sinaia pana-n Buc am facut o ora jumate. Am zambit intr-una... pt radare Acu' astept sa vad daca primesc ceva in cutia postala...

Raport: 67,9

Am mancat 3 mese pe zi si gustari de fructe si apa la greu. Se vede... Si-s tare happy.

Ne vedem mai tarziu.

Mergi la inceput