Nou stil de viata (275)
Raspunsuri - Pagina 13

mihaser spune:
Neata!
Mama ce rapoarte...eu am papat o felie de sunca o banana si 3 biscuiti si apoi m-am cantarit: Aveam 63,1...deci spre bine...fata de 64,2!
Va pup!

vikinga spune:
Salutari de la vikingi. In sfirsit am venit cu poze poze. Tzuni am pus ceva si pt tine ca ma intrebasei, poate reusesti sa te uiti ca le sterg diseara pe unele. Pupi mare lui MeriKhristin merci de raspuns, clar ca suntem surori in ale poftelor si kg:). Si eu am luat mult de tot si am reusit sa slabesc, in total vreo 55kg pina acum, daca mai pun si acum mult o sa-mi slabesc greutatea corpului ori chiar mai mult, ma rog bine ca in etape
. Si eu vreau ca macar de data asta sa nu pun mult dar cred ca-s tipuri de femei mai mincacioase si pufoase si altele mai simtite si cumpatate si normal norocoase. Asta e
.Vikinga
15+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Delidana spune:
Salutare,
Zuzi, imi pare rau, nu se poate sa mergi in concediu un pic mai incolo?
Roxa, da, poate ca intr-adevar nu-i o idee buna sa fugi prin padure. Mai mergi la pista aceea unde am alergat amindoua?
Crede-ti-ma fetelor, cind baga Roxa viteza n-o mai opresti nici cu pusca!
Eu am fost si azi la sala, am si alergat un pic (fara dureri de data asta). Din pacate saptamina asta am mincat cam mult, problema e mai ales seara cind ma uit la filme si simt nevoia sa tot rontai ceva. Prost obicei, stiu, trebuie sa scap de el.
Revin cu raportul miine.
Vik, te-am vazut in poze, esti miss.
Daniela, fata ocupata.
Carmen, .
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Sabina spune:
Vikingosule, daca tu asa arati gravi in 15 saptamani eu la loc comanda:))
Ruxi, o sa vin in august la Bucuresti, sa-mi zici perioada in care esti acolo
Va pupa grasa sefa, la Multi ani Meri si tuturor sarbatoritolor pe care i-am ratat.
ma intorc la pachetele mele...am terminat de montat camera copiilor:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si
bb Gheo

Hopes spune:
hello
Raport 57.3
La multi ani MERI, sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita
Tzuni sa-ti traisca papusica
Vikinga arati super. Ai o familie tare frumoasa, iar copiii sunt minunati
Tot niste copii minunati am vazut si la Kristin
Anda sa va fie de bine vacanta. Foarte bine arati, iar Carina o adevarata domnisoara
va pup

danielag spune:
Doamne frumoase, va astept cu raportul!
Io tot prinsa la birou. Mai trec mai tarziu. Va pup,
Daniela

vikinga spune:
Danke sehr, sunteti dragute. Sabina esti ingadiutoare cu mine vin sa te pup cu drag
dar implinita sunt pe la mijloc, bine ma rotunjesc de la zi la zi cu cite putin, de ex ultima poza cu tunika e facuta ieri, aia in costumul de neopren simbata si aia in costum de baie unde-s ascunsa dupa Nadja
e we trecut. Astea-s toate pozele in care apar ca in rest e normal sunt vreo 200 de poze si filmulete facute luna asta si-s numai copilasii. Pentru cine are gradina cit de cit nu tre sa fie mare si macar ceva vara acolo minim 2 luni pe an si de la un copil doi in sus de peste 3 ani va recomand calduros topoganul ala care cind e cald poate fi folosit cu apa´, apare in doua poze. El si castelul de sarit din ala umplut cu aer se vede tot linga topogan dar desumflat, bine sunt de marimi mici pt gradina, au fost cea mai buna investitie in jucarii facuta de noi. Si cind ma gindesc ca eu nu le vroiam, totusi s-a meritat! Pe ebay nu-s asa scumpe pe cit credeam, merge. Adica decit 10-15 jucarii mari care sfirsesc aruncate intr-un colt dupa 6 luni mult mai bine asa ceva Se vind cu un motor, se baga in priza si gata, simplu de folosit. Le avem de 2 ani si ceva si-s inca in top si stiti si voi ca asa ceva e record in rindul jucariilor
.Ne echipam si mergem iar la mare, noi suntem numai in action
.Vikinga
15+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

mephala30 spune:
Vik, mi-a placut ce-am vazut, , te mentii ft. bine.
Iar vikingii sunt tare scumpi si frumosi.
Zuzi, imi pare rau.....
Delia, acelasi obicei prost il am si eu, musai sa rontai ceva cand vad un film, in special seminte, . Mai bag si-un pahar de bere/sangria si gata-i catastrofa,
.

Zuzilici spune:
Dana pentru raport 88 kg. cu rusii pe cap.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

roxana1974 spune:
ciao dragelor!
tocmai ce-am venit de la sala, azi nu am bagat cine stie ce, a fost un step dance si am bagat in mine multa lubenita cand am intrat in casa
Azi dimi raportul meu era super, 58.5 kg, m-a pus naiba sa ma cantaresc dupa ce am mancat lebenita si vreau sa uit dar ziceam ca nu se pune, raportul se da dimi, asa-i?
Delia , mai alerg in acel parc, dar nu pe pista, ma dor gleznele si genunchii de la recul si alerg prin parc, ture mari, pe pamant...merg cam de 2 ori pe saptamana...in rest mai intzep cate o sala sau
Carmen
Vikinga, ti-am admirat pozele - foarte reusita, Jeez ce picioare mortale poti sa ai, iar eu nu vad unde zici ca te-ai ingrasat. Iti doresc sarcina usoara in continuare si sunt sigura ca nu o sa ai probleme cu greutatea.
Va las ca mai am treaba si vine Nasty imediat acasa si ma gaseste lela prin casa
va si pe maine!
Roxa-boxa