Nou stil de viata (275)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Vik v-am admirat si eu Ce mult au crescut cei mici. Parca ieri erai gravida cu Nadja.
Eu una nu vad ca te-ai ingrasat. Esti o gagica faina :) E sotul tau in penultima poza?
Cred ca aveti niste mini-vacante faine cu barcuta pe insulite Pot sa te invidiez? :)))

Roxa pepenele rosu (verde) are numai 38 de calorii asa ca relax!!!! Si are multa apa. MAi bine ala decat cioco

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Raportul meu e stagnare….nu stiu de ce dar trebuia sa vina si clipa asta banuiesc, cam inevitabil .

Hcclara,

Vikinga, foarte bine arati esti sugar mama, sexi tare si tot ce vrei . Pana acum esti ok kilogramele chiar daca le-ai luat s-au proportionat bine, acolo unde trebuie si nu se vad deloc. Data viitoare sa faci poza si burtiqului, caci trec repede clipele astea. Copii sint tare dulcei, cea mica parca esti tu trasa la indigo, aceeasi oki, chiar si la culoarea parului va asemanati, baietelul un dragut si el, banuiesc ca seamana cu sotul ?! Iar atmosfera din poze e plina de voie buna, mi-a placut ce am vazut, vad ca sinteti si navigatori mari. Cat despre greutate si eu ma gandeam ca dupa ce am terminat cu capitolul ’copii’ chiar n-as mai avea nici o scuza pt. a nu fi in forma, asa ca ramane si de vazut cum o realizez . Merci de pontul cu toboganul, la anul luam si noi unul sa se destrabaleze astia ai mei impreuna prin gradina.

Azi fug la masaj sa-mi intinda jamaicana oasele-mi obosite .

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor...

In primul rand vreau sa urez un maaare Printzesei Maria de Tzuni, sa fie sanatoasa si cu mult noroc si bineintzeles si Luciei de ClaudiaH sa-i dea Domnul tot ce e mai bun in viatza.

Acum....raportul.... 92.3kg surprinzator avand in vedere ca sambata am fost la un botez...si m-am infruptat cu bunatati si la ore tarzii...iar ieri cand cautam cu Sor'mea diverse pt nunta...am papat forneti...so ca nu am fost cuminte!

Vikinga sunt minunati copilasii...iar cea mica e o adevarata printzesa. De tine...nu mai zic nik....superba ca intotdeauna. Se vede ca v-ati distrat...
Delidana ...imi pare rau ca te dezamagesc dar nu cred ca pot atinge targetul...dar ma voi stradui. Avand in vedere ca Sambata se marita Sor'mea (pe modelul se marita Mona mea) iti dai seama ca nu pot sa nu mananc tort si alte bunatati.... Dar promit solemn sa ma revansez...
Cel mai tare ma doare ca m-am dezamagit pe mine, ca eu chiar credeam ca voi reusi...dar vointza m-a cam lasat balta....Sper doar sa imi revina rapid.

Acum va poop ca merg la nani!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Rosesc de acum sunt alintata zilei, vad:) Merci.Carmen tu faci sangria singura`te-am mai auzit zicind si chiar ca merge vara de minune. Ai o reteta? Pentru la anul de acum, normalLou da el e, apare de fapt in 3 poze ca promisesem pe aici, de aia o trageam de mineca pe Tzuni, una la picioarele mele lol adica acolo unde coboara intr-un tub-colac mare si pe urma in dracia aia care prinsa de barca in viteza aduce adrenalina la maxim . Insula are 4 porturi mici dar nu are a face cu vreun monacco ceva nici pe departe, nu-s fitze, pantofi cu toc cui ori vuittoane ci are un aer sportiv si mai wild asa, costumele de neopren is necesare ca de cazi dupa o chestie din aia agatata de barca cam intepenesti in larg ca-i apa mai rece. Aici mai toti fac surf, multe barci sunt din alea cu pinze-segler si asta chiar e sport adevarat, ski pe apa care nu prea mi-a iesit mie dar mai incercam , mai am timp. Jet-sky-urile sunt interzise pt ca fiind rezervatie naturala nu e voie ca deranjam vietatile de aia legam tot felul de chestii de barci si ne facem de cap. Si bineinteles si oamenii is pe masura, funny, activi, mai degraba stilul marinaresc impatimiti de apa nu de luxuri. Simplitate asa e in nord, stie si Lou. Baieti si fetite de 9-10 ani singuri cu cite o salupa mica cu un motor mai lent bat portul in stinga si-n dreapta, mai intr-o parte de port e scoala de surf unde Aldo o sa inceapa de pe la 8-9 ani si de pe la 10 ani o sa invete si cum e cu barcile cu pinze, cum e cu vintul si sforile alea si asa mai departe, bine cu barci mititele pe masura, totul e sa invete pt inceput tehnica. Cam asta e stilul pe aici si ne bucuram de hobby-ul asta doar cam 5 luni pe an, din toamna pina in primavara is toate retrase in hangare. Khristin am vazut ca fetele ti-au vazut pozele, poti sa la mai pui o data bitte, nu am dat de ele. Ai dreptate o sa fac de data asta si astfel de poze, m-am cam ferit sa o fac inainte asta pt ca eu am tendinta de a face burta cind ma ingras asta fiind zona mea problema si de fapt pina in luna a 4a a 5a arat mai mult grasa si lata decit insarcinata. Stii tu ce vreau sa zic:) cind vezi tipele alea slabute si cu coapse fine de nici nu le banui din spate ca ar fi insarcinata si hop in fata o burtica frumos conturata. Zuzi merci, dar tu ai ceva in constructie ce eu invidiez : o forma absolut feminina si sexoasa, esti bine proiectata de la natura, ai si talie si coapse frumos conturate, cum ti-a zis si Tzuni, 15-20kg jos si o sa fii ca din reviste.O seara buna.Vikinga 15+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor

Vin si eu la raport: stagnare.
Dordia, nici eu n-am facut mare brinza la concursul asta, nu stiu ce naiba e cu mine, alta data ma mobilizam ceva mai bine dar acum...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimineata!

Raport intarziat: 73.2...deci nici eu nu am facut mare lucru in concursul asta. Bine ca mai avem o saptamana, poate mai dregem ceva.

Ma apuc de treaba, ca sunt de 30 min la birou si nu am facut nimic.
Va las un bol cu cereale si iaurt dietetic (asta mananc eu acum).

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Vikinga am vazut in poze o familie superba, o atmosfera destinsa, relaxata...super. Iar tu esti

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata!

Am actualizat lista. Carmen, sper ca raportul pe saptamana viitoare sa fie mai bun, acum am vrut sa te motivez .

Am vazut cateva poze ale lui Vik si is in admiratie totala (pentru vikingii mici si pentru cum arata Vik).

Ma intorc pe plantatie, am de munca de nu-mi vad capul. Sper sa trec mai tarziu pe aici. Va pup.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata dragelor
Am si eu timp sa mai scriu ceva, nu ca nu as avea de lucru ci din cauza ca azi tre sa stau acasa - mi-am inghitit un dinte noaptea asta Era un provizoriu care se crapase si trebuia sa mai reziste pana in seara asta cand e gata inlocuitorul.
In concediu a fost f bine. Ne-am odihnit, am vizitat multe chestii si ne-am intarit convingerea ca e mai bine in concediu ad-hoc (adica fara hotel, ghizi si alte aranjamente).
Cand ne-am intors i-am cumparat copilei pisica ca isi dorea de mult. E mica mica si tare dragalasa.
Zuzi: imi pare rau ca nu a iesit asa cum iti doreai.
Vik: mai mult nu stiu ce sa zic. E intr-adevar minunat cu barca - noi am inchiriat intr-una din zile o barca (eu stiam sa o manevrez ca m-a invatat tata care e comandant de vas) si ne-au ghidat respectivii catre o laguna bestiala unde am ancorat si am facut snorkeling. Apa avea cam 10 metri adancime, dar vedeai tot ce misca de fundul ei
Felicitari fetelor care s-au tinut de treaba si au slabit!
Diana: pune-te pe treaba si nu iti mai gasi scuze ca o faci in defavoarea ta si a sanatatii tale.
Apropos, mi-am cumparat si eu cartea cu frantuzoaicele si am apucat sa o frunzaresc un pic. Imi place ce spune tipa acolo si ma bucura ca ceea ce descrie ea e si abordarea pe care am avut-o eu in domeniul asta.
Va las ceaiuri si cafele si ma duc sa ma joc cu pisica pana se trezeste copiluta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Vik, superbe pozele!! Cu totii arati super, tu esti beton, Nadja e frumoasa de rupe! Sa fiti fericiti! Tzuni azi vine spre Bucuresti, deci nu poate vedea pozele decat poate la noapte sau maine.

Anda, mi-au placut foarte tare si pozele voastre, aratati super cu totii si ti-am admirat in mod special dintisorii.

Eu parca am ceva mai multa energie... Ne straduim sa terminam casa, am facut curtea (care este enorma, sper sa arate bine cu pomi si flori), am luat cazile si chiuvetele, ca astea mai trebuiau pentru bai si ieri am fost si la o firma de mobila sa-mi dea o oferta pentru bucatarie.

Cam asa vreau:
http://www.studionobilia.ro/Bucatarii.html#32

Sa vedem ce oferta imi da...

O zi buna sa aveti!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput