Nou stil de viata (275)
Raspunsuri - Pagina 12
mephala30 spune:
Maria Sara.
Lucia.
Ruxi, scuze ca raspund asa greu, in jur de 16 aug. vom fi la mare.
Anda, exceptionale pozele! Si dantura e minunata. Sa va fie de bine concediul.
Khristin, sa-ti traiasca minunile, sunt frumoase foc!
Ma confrunt cu o mare lipsa de chef si motivatie.
Salutari tuturor, numai bine.
Zuzilici spune:
MARIA SARA Tzuni Multi ani fericiti pentru tine si fetita ta si s-aveti parte de sanatare si noroc de oameni buni si prieteni adevarati. Petrecere frumoasa si te-asteptam cu pozici si detalii.
Eu nu pot s amerg la Las Vegas... Azi sunt suparici...
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
danielag spune:
La multi ani, Meri! Sa fii sanatoasa si fericita!
Eu ma confrunt cu o lipsa acuta de timp. Va pup pe toate.
Daniela
louisea spune:
Hallo
Ati reusit sa scrieti 2 pagini. Se vede ca e luni :)
LA multi ani Maria-Sara
Vik ne hotarasem asa de pe o zi pe alta sa plecam si de aia n-am mai zis nimic. Dar data viitoare cand ajungem prin capatul ala nu scapi de o vizita
Uite poate se hotaraste Ruxi sa vina incoace si venim amandoua :)
P.s. asteptam pozele promise
Khris merci de link Pe ala nu l-am gasit desi dadusem un search pe site
Zuzi :((( dar de ce? Nu puteti sa amanati macar?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
khristin spune:
Salut,
Pot sa ma sarbatoresc si eu ca-s Iuliana? Nici nu stiam ca-i ziua mea…
Tzuni, La Multi Ani pt. Meri sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe multe bucurii, sa-ti incalzeasca sufletul.
Mephala, intra mai des pe aici si povesteste despre voi, poate asa iti revine cheful si motivatia. Distractie placuta la mare. Multumim de complimente.
Donna, nici eu nu sint vreo sportiva, dimpotriva as spune ca zicala ‘lenea e cucoana mare’ ma caracterizeaza teribil de bine din pacate . Dar am inteles ca www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY" target="_blank"> 8 min. abs chiar dau rezultate. Pana la urma daca e motivatie, ce sint 8 minute/zi ? Citeam intr-o carte ca in timpurile noastre toti sintem ocupati si nu avem timp, dar pt. o viata sanatoasa citez ‘even if we don't have time, we should make time’. Dupa cum vezi, te incurajez pe tine ca sa ma decid eu
Hcclara, si io si sotul amandoi sintem creti, eu concurez la intins parul, caci m-am saturat de claia mare din cap .
Vikinga, sigur ca vrem sa vedem poze cu voi. Eu m-am desfasurat in plina splendoare in ambele sarcini. La prima am luat fara sa-mi dau seama 30 kg de care am scapat ulterior, la a doua cu toate eforturile depuse am pus cam 25 …asa ca asa a fost sa fie probabil, in conditiile in care greutatea mea ideala ar fi 59-60 kg. Cand am iesit din spital la 95 kg dupa a doua nastere mi-a venit greu sa cred ca nu coborase acul prea mult dar mi-am spus ca n-am decat sa ma mobilizez. Acum cu 15 kg mai usoara imi dau seama cat mai am de munca. Juniorul meu a fost alaptat intensiv vreo 8 luni jumate, dar de o luna de cand m-am hotarat sa dau jos, mi se pare ca suge asa mai mult de confort, deseori refuzandu-ma, fiind dependent de solide in mare parte. Nu prea a vrut sa vada biberon pana de curand cand a inregistrat intr-o zi max. 200 ml, asa ca sintem pe drumul cel bun. Sper sa mai pot continua cu tzitzi asa maxim o luna si ceva pana cand incep serviciul. Doctorita mi-a spus ca e ok sa cut off calories cat pot de mult. Ce incerc eu acum e sa mananc foarte echilibrat adica nu prajeli, fara carnuri rosii, multe legume (conopida, ardei gras, castravete, masline, rosii, telina), oua fierte, pui si peste, fructe (de toate exceptand strugurii) si multa apa. Deci meniurile difera prin permutarea celor de mai sus. Nu am pus gura paine de vreo luna si ceva si nici nu m-am atins de dulciuri. Sint deficitara insa la capitolul sport . Cam astea despre mine…Sper ca tu sa reusesti sa nu iei foarte multe kg in sarcina asta, caci stii ce greu e apoi sa dai jos. Oricum chiar daca pui e ok, cat e puiul sanatos si stii ce ai de facut apoi si sa dispui de multa-multa ambitie. Dar tu parca oricum povesteai ca ai pus si tu destul in sarcini si ai reusit apoi sa ajungi back to your former shape, right ?
Zuzilici, ce s-a intamplat, nu poti sa-ti iei liber de la serviciu? Heads up, vin ele si vremurile bune.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Salut, Zuzilici, ce s-a intamplat, nu poti sa-ti iei liber de la serviciu? Heads up, vin ele si vremurile bune. Cristina Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’. |
Exact! In timpul ala are sefa vacanta si nu putem lipsii amandoua. Stiu dar acum era frumos ca era cadou de ziua mea, nu? Asta este...daca n-am castigat Super 7.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mihaser spune:
Zuzi si io sunt suparici...fusei la sala si iar nu se face tae bo...am niste nervi...o sa schimb sala ca astia is neseriosi!
Lasa ca slabim noi vreo 4 kg in august sa ne treaca supararea!
roxana1974 spune:
Salutici dragutelor! va scriu asa de tarziu ca am umblat lela din greu. Tocmai m-am intors de la un film, am vazut Public enemies si mi-a placut tare...mai am pe lista Cheri, Inglorious bastards si Harry Potter
Tzuni, La Multi Ani pentru Meri, piticoata dulce si frumoasa! sa-ti traiasca si sa fiti fericite amandoua! Astept cu drag vesti bune!
Zuzi, nu am putut sa alerg prin padure fiindca sunt crispata din cauza oricarei mici sanse de a ma intalni cu un urs . Ceea ce fac eu in timp ce ma plimb pe carare si ceilalti se bucura de priveliste este sa masor cu okii fircare copac pe langa care trec sa vad daca ma pot catara repede in cazul in care apare vreunul la interval
va las gagici ca-mi pica okii in gura de somn, pove de dimi, la raport!
Roxa-boxa
mephala30 spune:
Salutare de dimineata, va las si ceaiul.
Raport: 58.6 kg.
Boxa, esti belea cu ursii, .
justasmallkiss spune:
Neatza fetelor.
Carmen,merci de cafelutza.
Tzuni,sa-ti traiasca minunea mica,sa fie sanatoasa,frumoasa,desteapta....si sa va bucurati de o viatza frumoasa impreuna.
Va pupacesc pe toate si fug la treaba.
Am uitat raportul:57,5kg.