Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 9
mamidestefan spune:

Deci azi nu vine nimeni la INTILNEALA ? 

...
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
babytza spune:
Boo a fost in Grecia apoi a plecat la munte cu mama si puiul mic . Erau ok sapt trecuta 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
anca81 spune:
Babytzule sa treaca dorul de puiul mare.
Am uitat ca azi trebuie sa mergem la bilant, sa vad ce-mi mai spune doctorita
. Sunt curioasa cate kile are Carla, de cand am vandut cantarul m-am relaxat total ![]()
Anca &
Carla (13.08.2008)
andy_galro spune:
Neatza! Noi nu prea suntem bine...adica Andrei nu a mai facut febra dar tuseste urat de tot si este fff ragusit si mucos ca sa nu mai zic de marait....mi-a dat doctorita Paracetamol si Bromhexim sa-i dau de 3 ori/zi...oare mai pot sa-i dau si altceva?
La multe lunite Razvanel de Claudina , Alexia de Laura , Alexandra de symone , Karina de Nikolici , Ania de nausica !!!! 
La multi ani Khristin!!!Sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta!!!!
ramo, cristineescu, piolica multumesc

sabinel casa de piatra!!!
babytza, anca, feli, lidia
Pupici tuturor
....ma bag la invatat... daca ma lasa maraila![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
angelynna82 spune:
Neatza 
Piersicutza speram sa se rezolve problemele medicale 
Sabinel felicitari pentru cununia religioasa
, ceva poze?
Nausica parintii respectivi au plecat la o petrecere si drumul a fost de 80km..nu zic nu dar totusi 
Cristineescu speram sa rezolvati cu infectia 
Alexei
300 ma bucur ca a fost ok Anda in lipsa ta 
Khristin sa fii sanatoasa, fericita si iubita alaturi de familia ta
Razvanel de Claudina , Alexia de Laura , Alexandra de Symone , Karina de Nikolici , Ania de Nausica
Claudinna va
am, ce mai faceti?
Babytza multam de cafea
am sa treaca dorul
Andy_galro multa sanatate puiului mic 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
Nerantula spune:
Salutare si de la noi! 
Raport: Gruia a inceput sa mearga de-a busilea (dupa ce cateva saptamani bune a exersat stilul 'mop' cu mare indarjire), a inceput sa se ridice de toate cele, ma si mir pe unde mai reuseste sa ajunga vertical, fiind pe burta, merge lateral pe canapea, mobila, pat, etc. Deci, dupa vreo 2 luni de stationare la capitolul progrese motrice, intr-o saptamana si-a luat zborul. Si cred ca baiatul tine la silueta, sa nu-l ingreuneze prea mult, ca iar am revenit aproape de tzitzi exclusiv, cu exceptia a 100-150ml de alte chestii, in general iaurt, dar cu maaaari insistente. Mai avem 4 zile de antibiotic si ma relaxez ..
Ieri am fost la dermatolog, la policlinica Gomoiu (dna. dr. Badut - super!
) pentru mai multe problemute adunate: o pata rosie la axila, buricut rosu, cruste dupa urechiuse, o bubita de pe urma unei intelaturi de ceva pe manuta, am primit tratament cu mixtura fara cortizon (inca o data
pentru doamna doctor) si o crema cu antibiotic, din pacate, ca tot ce am mai incercat nu a fost de folos. Ne-a mai zis ca, daca vom avea vreodata probleme cu iritatia de scutec, ne va da reteta pentru un preparat foarte bun cu oxid de Zn, care se lucreaza la farmacia Urgent Farm.
Azi mergem la eco sa vedem samburica, am niste emotii cat China, Doamne ajuta sa fie bine! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
9+ 
Nerantula spune:
Anca
, multumesc de intrebare ... eu tot fara simptoame, in afara de
cat cuprinde, din orice. Burtica nu se vede inca, nu am luat nimic la cantar, nu am greturi, ameteli, etc, NIMIC ... sper sa mai fiu insarcinata ... Bafta azi la doctor, sunt sigura ca bilatul e excelent!
Lidia, noi nu mai iesim afara la ore dinastea criminale, incercam sa iesim pana in 9 si la maxim 10:30 intram inapoi, eu nu rezist in caldura si nici copilul nu-l tin. Spor la gasit bona! Cum e Stefan la gradi?
Piolica, ti-am admirat frizura si ma gandeam sa incerc si eu asa, dar n-am primit dezlegare de la sot, asa ca .. nu risc, ca poate ma confunda apoi
cu altcineva si iese taraboi
Cand faci testul? Hai, ca Moni mai are putin si raman singura burticoasa de la pepenasi 
Andy_galro multa sanatate puiului si spor la invatat! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
9+ 
andy_galro spune:
nerantula felicitari pentru progresele lui Gruia!!!
bafta mare la eco!!!

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nerantula spune:
Piersicutza, Gruia e in continuare super-constipat, face cate o bombita mica pe zi, dar nu pot spune ca are din ce face mai mult, la cat mananca
.. Nu stiu cum sa te ajut, noi am incercat o gramada, cura cu LassBaby, cura cu enterolactis, piersica (cativa ml) zilnic ... asta e acum, poate mai tarziu se va regla, acum nu vad ce as mai putea incerca ..
Babytza, lasa, mami, ca se distreaza fetica ta si prin alte parti, o sa treaca foarte repede timpul si se intoarce 
9+ 
angelynna82 spune:
Nerantula felicitari pentru progresele haiducului si
Piersicutza poti incerca si cu suc de mere
, la Crina mergea.
Ea si-a reglat tranzitul si acum face macar o data pe zi...daca nu face in ziua respectiva, a doua zi umple cativa pampersi
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina