Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 8
babymom75 spune:
Piersicutza si Dragos a fost foarte constipat dupa ce am inceput diversificarea - facea bobite ca oaia, chiar daca manca fructe care in mod normal nu dau constipatie, adica pere, cirese, caise. Acum s-a rezolvat, nu stiu exact cum. Poate pt. ca am redus cant. de morcov din meniu si i-am mai introdus fructe si legume noi. De ex, am observat ca are tranzit f. bun dupa sfecla rosie sau dupa cartoful dulce. In plus in piureul de fructe ii adaug cateva masuri de cereale 7-Korn Milupa.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
300 spune:
khristin la multi ani fericiti alaturi de cei dragi! unde esti, imi lipsesti!
la multi ani cavalerului alexei de miruna!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
eu am exagerat cu cafeaua.
piersicuta merge sucul de morcov crud, morcov crud blenduit. Daca se chinuie rau eu i-as pune si supozitor, mi-e mila de mor.
cu buni mai facem un haz de necaz, mai o rugam frumos, mai bagam pe tati la inaintare. MERSI de pont.
lidia pe tine te uitasem.
cred ca fac un efort si ma culc...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
_irina_ spune:
Pupici,
ca sa scap de grija: oare cate masuri de lapte si cata apa au pus ai mei in biberon cand sunt numai ei cu Deea eu le las numai biberoane Avent de 125 cu 4 masuri de lapte praf deja puse in interior. Ei adauga numai apa pana la semn si gata.
Si cu tetinele de la Avent scap si de problema: oare cum se tine tetina? problema pe care o aveam in mod constant cu cele de la Nuk.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
cristineescu spune:
Piersicutza,poti sa incerci ceai de musetel, apa fiarta si racita cat mai multa, lichide in general, compoturi de fructe (caise), ananasul parca e un bun regulator intestinal, sau Milchzucker de la Humana si alte mamici au mai folosit niste siropel Lass Baby care chiar functiona. Poate merge niste iaurtel cu bifidus - vezi ce zice si medicul vostru.
Succes.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a
Piersicutza spune:
Babymom, 300, cristineescu
multumesc de raspunsuri, am retinut si o sa incerc sa aplic sfaturile voastre sa vedem daca se schimba ceva in bine.
Noapte buna!
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
felicic76 spune:
neatza!
Razvan

Alexia

Alexandra

Karina

Ania

La multe lunite!
un pupic special sarbatoritei Khristin
, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta familie!
anca81 spune:
Multumim mult fetelor pentru urari 
Angelynna 
Khristin 
Iti doresc sa ai parte de o zi minunata 
Sa ne traiasca boboceii nascuti intr-o zi de 14:
Razvan
Alexia
Alexandra
Karina
Ania 
Anca &
Carla (13.08.2008)
babytza spune:
Neata mamici si burtici 
Mai vreti cafea ?
Si niste pepsi pentru Luminita cand va putea sa ne citeasca

La 5 mi-a plecat printesa
E in Italia acum...si mie imi este deja dor de ea
Nu am avut cui sa ii pregatesc micul dejun si pe cine sa trimit la baie sa isi spele dintisorii ![]()
De bine ce ma laudam ca al meu cupil nu mai papa noaptea, a bagat azi-noapte 2 biberoane
Era foame mare .....
Piersicuta piciul meu facea niste bilute ca oaia la un moment dat fara a se chinui insa. Asta a fost odata cu diversificarea. Apoi a inceput sa faca mai moale, dar fara sa intervin eu cu ceva special in meniu. Daca o vezi ca se chinuie, poti incerca cum au spus si fetele cu mar , piersica, para, caise, pepene galben. La noi nu au mai fost scaune tari de cand cu iaurturile zilnice. Mai ales de cand ii dau cu fructe.
Aaaa si mop am avut si noi ...acum am trecut la stadiul de catelus ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
anca81 spune:
Piersicutza, si Carla e constipata de cateva zile, i-am tot dat pere, caise, piersici, iaurturi si nik. Adica face fff putin si vad ca se chinuie, fata de cele 3-4 ture de alta data. Azi de dimineata i-am dat Lass Baby 3 ml + o para cu doua piersici, sper sa o ajute.
Nerantula, ce-ti face burtica?
N-am mai citit-o de mult pe Boo, stiti ceva de ea?
Anca &
Carla (13.08.2008)