Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 10
baby_boy spune:
Buna dimineata si de la noi mai pe la pranz![]()
La multi ani Khristin 
La multe lunite
Razvanel de Claudina ,
Alexia de Laura ,
Alexandra de symone ,
Karina de Nicole ,
Ania de nausica !
Casa de piatra Sabinel!!!
Vrem poze![]()
Ramo ma bucur ca a decurs bine prima zi de munca. Cate tel ai dat acasa?![]()
Claudinna bine ati revenit acasa.Chiar ma intrebam ce e cu voi
Nerantula tinem pumnii sa fie bine la eco!!

Ada asteptam un semn si de la voi..sper ca sunteti bine
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nerantula spune:
Fetelor, e posibil ca singurul semn al aparitiei de noi dinti sa fie lipsa apetitului?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
9+ 
andy.p spune:
fetelor...azi avem 10 luni
,asa ca
,
la dicretie ptr toata lumea.
Va multumim tuturor de urari
si uram si noi celorlalti sarbatoriti de azi
Razvanel,Alexandra,Karina,Ania.
Sabinel casa de piatra
Ramoma bucur ca a trecut cu bine prima zi de la job
Claudinna
si sper sa reusesc sa pun poze si film,da sunt mai tot timpul plecata,citesc pe fuga si scriu si mai pe fuga![]()
Nerantula
sa fie totul bine.
Ada
si sper ca sunteti k.
Piersicutzaincearca un pic de ceai de musetel,suc de portocale si multe pere,piersici
Roxana lasa mami fata sa se ditreze,precis ca si ei ii e dor de tine
Andy_gmulta sanatate lu Andrei si spor la invatat

Cristina,Ange,Anca,Lidia,Piolica,
Khristin,multa sanatate si fericire alturi de cei dragi

Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anca81 spune:
Sabinel
casa de piatra si multi ani fericiti de acum inainte 
Nerantula, felicitari pentru haiducelul plimbaret. Da, cred ca lipsa apetitului poate fi cauzata de eruptia dentara. Si pentru eco scoatem agitatele aducatoare de noroc 

Andy, multa sanatate puiutului
si spor la invatat.
Am fost la medic, Carla are 9.100 g, mai e vreun bebe atat de siluet ca fi-mea
?
Anca &
Carla (13.08.2008)
Nocom spune:
salutare,
andy_galro offf ce rau imi pare d epuiutz ca e bolnavior... habar nu am ce ai mai putea sa-i dai pe langa ce ti-a spus epdiatrul... eu sunt cam pe dinafara cu medicamentele... poate un spray pediatric tantum verde... sa-l mai lase gatutzul??? Mult multi pupici si o imbratisare!!! 

nerantula trebuie s arecunosc ca abia asteptam momentul sa mai scot agitatele sa se destrabaleze pentru noi!!!! Multa bafta la eco, sa vii cu vesti bune despre samburel/samburica!!

NERANTULA

300 iti scrisesem aseara un mesaj mai lungut dra cand sa-i dau trimite, nu mai aveam net.... abia acum au venit nasoii astia si au reparat... nu mai conteaza... important este ca prima zi departe de printesa a trecut si sunteti OK amandoua. va pup 
Azi noapte fetita mea si-a revenit, adica nu s-a mai trezit sa se joace si chiar a dormit pana la 9 dimineata!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Nausica parintii respectivi au plecat la o petrecere si drumul a fost de 80km..nu zic nu dar totusi ![]() |
Whaaaaaat? Incredibil. In cazul asta chiar mi se pare iresponsabila.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
Nerantula, iti tin pumnii pt eco. Pupici lui Gruia
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
Din ciclul ce fac parintii cu copiii lor.
Ieri seara, plimbindu-ma pe la noi pe bulevard, trece pe linga noi o mama cu bebelusul (de 4-6 luni, estimez eu) in marsupiu frontal - stiu ca e pleonastica exprimarea, dar vreau sa fie clar ca nu era genul de carrier cu copilul in spate.
Si, exact cind trecea pe linga noi, isi aprinde cu dezinvoltura o tzigara. Spun "cu dezinvoltura" pentru ca era limpede ca mai facuse gestul acela.
Eu si sotul meu, ambii (fosti) fumatori, am ramas socati.
Va rog pe voi, mamele fumatoare, sa ma luminati: am I missing something?
Cit de tare trebuie sa vrei sa-ti aprinzi o tigara ca s-o faci cu copilul in brate, intr-o pozitie in care era clar ca ii vei sufla fumul in nas?
Recunosc ca eu, desi am fumat ceva la viata mea, sint intr-o faza total ANTI-FUMAT. De fapt, nici nu stiu cum sa ma exprim, ca sa nu para ipocrita afirmatia mea, avind in vedere ca si eu mai trag din tigara, din cind in cind, poate o data la doua saptamini, cel mult. Sint anti fumatul compulsiv, anti dependenta de fumat. Cred pe oricine care-mi spune ca fumeaza de placere, daca poate si sa NU fumeze. O zi, o saptamina, o luna, whatever.
Iar pe oamenii care fumeaza in preajma copiilor, in special in spatii inchise, ii dispretuiesc pur si simplu.
Nausica si Ania
poze
Nausica spune:
Multumim mult pt urari. 
Multi pupici si din partea mea tuturor boboceilor nascuti in zi de 14, in special Karinutei.
Cu ocazia implinirii a noua luni, am cintarit-o astazi pe Cipi si am constatat ca, in ultimele doua luni n-a prea luat in greutate. Adica a luat 200-max300g. Ar fi cazul sa ma ingrijorez? Ea pare ok, ce sa zic. O s-o masor, ca am impresia ca s-a lungit mult.
Totusi, ce-as putea sa fac ca sa ia mai mult in greutate. Cantitativ, ea maninca destul de ok, nu ma pling absolut deloc. Sa-i dau mai multe proteine? Mai multi carbohidrati?
Nausica si Ania
poze