Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

multumesc tuturor pentru urari, ma-nclin.
cateva poze ar fi aici

Sabina si Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Fetelor...stiu ca sunt total off-topic..dar am sa indraznesc sa va cer ajutorul..

Tatal meu a fost diagnosticat cu fibrilatie atriala..de vreo 2 saptamini...a incercat vreo 3 tratamente acasa ..si nu a reusit nici o ameliorare.De mai bine de o saptamina este internat in spital la ROMAN..si se pare ca nici sub perfuzii si tratament puternic..nu prea se intimpla vreo ameliorare.
Daca cunoasteti..sau ati auzit de vreun cardiolog bun in IASI sau BUCURESTI..mi-ati fi de mare ajutor...
Se pare ca riscul de a face infarct este foarte foarte mare..asa ca ..cu cit reusesc sa gasesc un medic bun ..care sa il ajute cumva..cu atit mai bine.

Va multumesc mult ...si imi cer iertare inca o data ..ca am dat buzna asa ...dar pur si simplu de cind am aflat ca nu prea pot sa ii faca nimic ..simt ca imi cam fuge pamintul de sub picioare.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Va pup pe toate, sunteti niste dulci si mi-ati dat atatea raspunsuri. Va multumesc din suflet.

Andy spor la invatat si pupici lui Andrei sa-i treaca tusea.

Nausica nici Anna nu a luat mult in greutate ultima luna dar mi s-a spus ca e normal caci legumele si fructele nu au aceleasi substante hranitoare ca si laptele. Daca ea e ok atunci nu-ti fa griji deloc, las-o sa se dezvolte in ritmul ei.

Nerantula succes la eco, ce frumos arata acel 9+ acolo la semnatura. Mi-a placut raportul despre Gruia.
Si la noi Anna a avut mai putina pofta de mancare atunci cand se anuntau dintisori noi. Mancarea e calda, ii deranjeaza pe gingie si atunci e posibil s-o refuze.

Noi am fost azi la consultanta pentru familie, este un serviciu gratuit oferit de stat. Doamna de acolo m-a sfatuit in legatura cu constipatia sa-i dau Annei in loc de cereale faina de mei si sa incerc cu suc de sfecla rosie si suc de struguri dar in cantitati foarte mici. Mi-a spus sa-i scot pe moment morcovul din alimentatie ca el constipa. Marul crud de asemenea constipa zice ea, mai ales fara coaja caci in coaja sunt fibre. In rest iaurt, piersici, pepene, caise si ce-ati mai spus aici sunt toate bune. La paine sa am grija sa fie neagra dar nu integrala caci pana la un an constipa.
Am intrebat-o tot ce am putut, despre ce sa iau la drum, ce fel de apa minerala sa-i dau Annei, cresa, etc. Foarte draguta mi-a raspuns la tot. La apa minerala a zis ca tb. sa aibe valori scazute de minerale, magneziu.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza
Si la noi Anna a avut mai putina pofta de mancare atunci cand se anuntau dintisori noi. Mancarea e calda, ii deranjeaza pe gingie si atunci e posibil s-o refuze.

Da asa e, motiv pt. care eu i-am dat lui Dragos mancarea rece direct din frigider, fara s-o incalzesc deloc, in perioadele in care se vedea gingia inflamata si dintele gata sa erupa. Daca i-am dat aceeasi mancare calda refuza, dar daca i-o dadeam rece o accepta cu mare placere. Cred chiar ca-i calma durerea.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, multumesc pentru sustinere, din pacate majoretele trebuie sa ia o pauza, pentru mine

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Nerantula, ce vrei sa spui???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

nerantula ma trec fiori reci pe sira spinarii!!!!

CE S-A INTAMPLAT?!?!?!?!?!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Sarcina e oprita in evolutie de cel putin o luna ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Nerantula, imi pare tare rau sa aud asta... Sunt alaturi de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Offf numai vesti proaste de la o vreme..

Nerantula imi pare tare rau

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput