Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 12
andy_galro spune:
nerantulaimi pare fffffff rau pentru ce s-a intamplat si sa stii ca suntem alaturi de tine: daca vrei sa povestesti, sa plangi, ...noi suntem aici pentru tine sa te sustinem si sa te incurajam...si ai incredere ca DD stie ce si cum e mai bine pentru voi

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nocom spune:
OFFFFFF,
Nerantula Imi pare sincer rau!!! Sunt alaturi de tine. 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
babymom75 spune:
Nerantula, iarta-ma, nu vreau sa-ti scormonesc durerea, probabil ca esti tu oricum destul de necajita, dar pur si simplu nu-nteleg. Imi amintesc ca inainte de a pleca in concediu ai fost la control ecografic, tocmai pt. a te asigura ca totul e in ordine. Atunci nu s-a vazut nimic? Ca doar n-a trecut o luna de la acea examinare, nu?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Nerantula, iarta-ma, nu vreau sa-ti scormonesc durerea, probabil ca esti tu oricum destul de necajita, dar pur si simplu nu-nteleg. Imi amintesc ca inainte de a pleca in concediu ai fost la control ecografic, tocmai pt. a te asigura ca totul e in ordine. Atunci nu s-a vazut nimic? Ca doar n-a trecut o luna de la acea examinare, nu? Mama lui Dragos si a lui Victor |
Asa cum spuneam si atunci, era o diferenta de 8 zile intre varsta ecografica si cea gestationala, in conditiile in care eu stiam exact cand am ovulat. Si nici nu i-a masurat pulsul, desi eu pe monitor am vazut ceva palpaind ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
babymom75 spune:
Nerantula, imi pare rau... Ar fi fost bine sa se fi inselat...
Stiu ca e usor de zis, dar... greu de realizat, dar incearca sa nu te lasi doborata, ca sa nu-ti simta Gruia supararea sau sa-ti afecteze lactatia.
Te imbratisez, draga mamica incercata! 
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
nerantula mamiiiiiii, mami esti mami de Gruia!!!!!!!!!
Gruia iti da forta sa treci peste necazul asta!!!!!!!
Imi pare atat de rau!!!Iarasi suntem lasate fara cuvinte!!!
As vrea sa pot ajuta...dar sunt fara putere...
Mami iesi afara din casa, ia l pe Gruia si tati si mergeti afara la o plimbare, la ceva nu sta in casa...te rog.Nu te lasa coplesita de necaz...impreuna cu familia ta veti treceti pragul disperarii pe care il aveti in suflet.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
felicic76 spune:
nerantula[:
nu pot sa cred

sunt aici si te tin in brate si te straaaang ....
sa fie bine pentru tine
Piersicutza spune:
Nerantula imi pare atat de rau de vestea aflata. Chiar acum cand ziceam ce bine arata semnatura ta. Of, eu nu inteleg opririle astea din evolutie.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
anamona spune:
uff nerantula, ce rau imi pare
mi-au dat si nlacrimile de suparare....fii puternica, gandeste-te la Gruia.
consoleaza-te cu faptul ca poti sa te dedici 100% lui gruia acum cand are f mare nevoie de tine, ca poti sa il alaptezi pana cand va vrea el si ca vei putea sa il iei in brate oruicand va dori.
La timpul potrivit va veni si o noua sarcina, fii sigura de asta.
capul sus, stiu ca esti o mamica puternica.
anamona spune:
300, eram sigura ca o sa scoti lapte ca lumea la servici!
sunt tare mandra de tine :))
dar de ce ai programul asa decalat spre seara? iti e tie mai convenabil?
Anda a mancat foarte bine, felicitari.