Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 13
anamona spune:
angelynna, nu pot sa cred ce parinti iresponsabili. cum sa plece la 80km si sa lasae copilul singur? unde e mama aceea, nu i-a atras nimeni atentia?
nausica, credeam ca sunt singura fosta-fumatoare inversunata impotriva fumatului :)) am fumat vreo 13 ani la greu, acum nu mai suport sub nicio forma mirosul sau fumul de tigara, il simt de la mare distanta si mi se face rau instantaneu.
babytza spune:
Nerantula imi pare tare rau ca s-a intamplat asa ....Mi s-a strans inima 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Paula-Laura spune:
Khristin
si tot ce iti doresti tu sa se implineasca 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Nerantula imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa
Multa putere, sa treci peste asta
Lidia imi pare rau, nu stiu cardiolo. Sper sa fie totul bine pana la urma
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
_giulianna_ spune:
Nerantula, mamica scumpa, iti doresc sa treci cu bine peste aceste momente grele. Te imbratisez cu drag!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
andy.p spune:
Nerantula sunt alaturi de tine
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
CD27 spune:
am intrat si noi sa va spunem ca am iesit din spital si ce ce vad, o veste cat se poate de prosta
Nerantula, sa fii tare
noi am ajuns ieri la parnz acasa si am gasit baiatul aproape lesinat in balansoar cu febra 40, l-am internat si a stat pe perfuzie toata ziua si toata noaptea, astazi am plecat acasa desi continua febra 39
se pare ca e o viroza pentru care nu ne-a dat tratament nici nu stiu daca o fi bine sau nu, poate trebuia sa luam un antibiotic ceva, habar n-am
Mikul e tare speriat in spital a stat numai in brate de gatul meu, doar de vreo 2 ori am reusit sa merg la shushu
N-am citit nimic din urma, sper ca boboceii sunt bine
LA MULTE LUNITE ALEXIA

Mami de Mikul Robert Constantin

amik spune:
nerantula, sunt alaturi de tine! imi pare teribil de rau pentru incercarea asta. ai tot dreptul sa plangi. dar sunt connvinsa ca vei gasi repede puterea sa treci mai departe, desi durerea nu ti-o va lua nimeni...
am trecut si eu prin ce treci tu si a fost teribil.
Nausica spune:
Nerantula, am citit mai devreme si de atunci imi tot caut cuvinte sa-ti spun cit imi pare de rau, dar nu gasesc. O sa te ajute Gruia sa treci peste clipele astea. Te imbratisez.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)