Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Lidia aici in Tg.Mures este clinica de cardiologie cu doctori foarte buni. Nu cunosc personal pe niciunul dar am cunostinte care stiu cativa doctori si ma pot interesa...trimite-mi pe PM te rog detalii cu ce boala este exact ca sa stiu ce sa intreb....eu sper sa te pot ajuta....in alta ordine de idei : ai origini moldovene? sunt din Roman ai tai? intreb pt ca eu acolo m-am nascut deci sunt moldoveanca la origini

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Doamne, cate se mai intampla?!?!?!

CD cum adica aproape lesinat?!?! Vai de capul meu!!! Ce viroza a luat? Despre ce e vorba??? Cred si eu ca vroia puiutzul numai la tine in brate, erai singurul lucru bun care i se intampla acolo.... stiu cum e sa-ti fie copilul in spital pe perfuzii, am patit-o cu Matei cand avea 1 an jumate - INFIORATOR!!! Mama statea mai tot timpul cu mine de frica sa nu lesin pe acolo de atata plans...e groaznic!!!

Daca spui ca inca are febra, banuiesc ca acasa stati ca pe ace, fara tratament.... Nu inteleg cum de nu v-a dat nimik!! Sunt fara cuvinte!! Doamne ajuta sa scada febra si sa fie bine pana maine! Te imbratisez! si pup Mikul!

OFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Multumesc din suflet pentru mesajele voastre! Inca o data, pentru a nu stiu cata oara, simt nevoia sa va multumesc si pentru ca existati si va simt mereu atat de aproape, mai mult, de multe ori, chiar decat familia!

Traiesc acum niste sentimente si stari amestecate ... e, in primul rand, durerea ca s-a stins dupa palpaise putin, regretul ca n-a fost sa fie asa cum am visat in saptamanile acestea, dupa ce 'fantezia' mea prinsese suflet, teama de ce va urma joi, cand voi merge la spital sa o scoata (eu stiu ca era fetita ..), temerea pentru viitoarea viata pe care o vom concepe in curand ..
In acelasi timp, intr-adevar, simt partea mai putin nefericita, aceea ca ma pot dedica integral lui Gruia, ca pot sa-l alaptez fara sa imi fac nici o grija pentru luminita dinauntru, ca pot sa-l iau in brate, sa ma joc in toate felurile cu el, sa-i fac baita ..
Asa a fost sa fie, poate Doamne-Doamne a vazut ca nu-s cu totul pregatita pentru ea si s-a gandit sa o mai tina putin sus, la el ..
Sper sa vina impacarea curand, acum sunt cumva in stare de soc, inca nu pot plange, dar stiu ca va veni si asta ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Multumesc din suflet pentru mesajele voastre! Inca o data, pentru a nu stiu cata oara, simt nevoia sa va multumesc si pentru ca existati si va simt mereu atat de aproape, mai mult, de multe ori, chiar decat familia!

Traiesc acum niste sentimente si stari amestecate ... e, in primul rand, durerea ca s-a stins dupa palpaise putin, regretul ca n-a fost sa fie asa cum am visat in saptamanile acestea, dupa ce 'fantezia' mea prinsese suflet, teama de ce va urma joi, cand voi merge la spital sa o scoata (eu stiu ca era fetita ..), temerea pentru viitoarea viata pe care o vom concepe in curand ..
In acelasi timp, intr-adevar, simt partea mai putin nefericita, aceea ca ma pot dedica integral lui Gruia, ca pot sa-l alaptez fara sa imi fac nici o grija pentru luminita dinauntru, ca pot sa-l iau in brate, sa ma joc in toate felurile cu el, sa-i fac baita ..
Asa a fost sa fie, poate Doamne-Doamne a vazut ca nu-s cu totul pregatita pentru ea si s-a gandit sa o mai tina putin sus, la el ..
Sper sa vina impacarea curand, acum sunt cumva in stare de soc, inca nu pot plange, dar stiu ca va veni si asta ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Nu stiu de ce ...dar eu nu imi gasesc cuvintele sa iti spun ceva..
pur si simplu am busit in plins cind am citit ...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lidia, am citit supararea ta, sper sa gasiti curand solutia cea mai buna pentru tatal tau, din pacate nu am nici o informatie de folos Multumesc pentru gand!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Nerantula o sa fie bine... te imbratisez cu drag, mamica scumpa!

Sabina si Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nerantula, mamica lui Gruia, Doamne Doamne stie ce face, un pup apasat, fi curajoasa

Cd multa sanatate puiului, nu lasati febra sa creasca.

Lidia nu cunosc un cardiolog bun din pacate, multa sanatate tatalui tau.Poate e bine sa intrebi la Clinica

Khristin

sabinel

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

mamidestefan, stiam la ca fundeni sunt doctorii cardiologi cei mai buni din bucuresti.

pe bunicul meu l-am dus in urma cu vreo 4 ani, la o clinica particulara cu doctori de la Fundeni -

se numeste Fundatia pop de popa http://www.fobac.ro/pages/program.html

iar doctorul la care am fost e Sbenghe Sergiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nerantula offf imi pare tare rau Suntem aici alaturi de tine..

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput