Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 15
_irina_ spune:
Of, Doamne, ce vesti 

Nerantula nu pot decat sa iti trimit o imbratisare virtuala de departe si un gand bun si sa iti spun ca suntem alaturi de tine.
Cred ca fiecare dintre noi a visat la o burticutza noua si te-am admirat pentru curaj si pentru putere si nu stiu, parca era un pic si bobitza noastra.
CD multa-multa sanatate Mikului. Tine puiul cat mai mult in brate, daca el acolo se simte in siguranta si ... o noapte cat mai usoara si linistita!
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
300 spune:
Salut,
Nerantula citeam in drum spre casa pe forum si am aflat ce ti s-a intamplat... pimeste o imbratisare de la mine si o
. Nu stiu cum sa te imbarbatez, mi-as fi dorit sa gasesc timp prin salomul meu sa iti scriu mai repede.
Anamona azi am scos cam 125-130ml. Si asta la 4,5 ore dupa ultimul supt, cu doua let-down-uri, majoritatea dintr-un san (ca stangul e mai accesoriu la mine, se umple mai greu si mai putin). Banuiesc ca e bine, eu speram sa fie mai mult; poate Anda ar mai fi scos dar ramasesera moooi. Stiu ca nu are asa mare importanta cat de tari sunt, oricum, ca lapte curge si dintr-o "stafida" cand suge bebe.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
In rest, azi m-a calcat cineva pe bataturi, maine ma asteapta o sedinta (sper sa fie de bine), am bataturi la propriu desi mi-am incaltat cei mai usori patofi iar legat de program... departamentul meu lucreaza chiar pana mai tarziu, lucram si cu strainatatea si ne-am orientat programul dupa al clientului. Nu e cel mai rau lucru posibil, si macar sunt langa Anda cand doarme si o pot alapta.
Azi a baut tot putin lapte dar a compensat cu multe lichide; nu primeste decat apa din biberon, lapte doar din pahar si greu rau de tot. O s-o rog pe soacra sa incerce toata saptamana apoi ma hotarasc, nu vreaus a devina un joc al nervilor bautul laptelui. Culmea este ca ANda a reactionat pozitiv la deschiderea unui iaurt humana dar lapte n-ar fi baut din cescuta. Poate simte ca nu-i de unde trebuie.
Ma cuzati pentru incoerenta, a adormit la 10 fara foarte usor dupa baie apoi s-a trezit racnind, a ragait gramada si se pare ca o dureau dintii de sus care tot n-au iesit. Am facut-o si lata, i-am dat nurofen inainte de a adormi iar dupa vreo ora i-amd at si panadol pentru ca efectiv racnea de durere, mai avea putin si horcaia si nu stiam ce sa-i mai fac. Of si primii au iesit foarte usor.
Acum o culca tac'su iar eu sunt cam nevrozata, probabil oareecum socata de plansetele astea cu care nu-s defel obisnuita.
b de la bebe, blog...
300 spune:
Lidia ma gandesc la tine si la ce griji ai. Mi-a povestit deunazi o prietena ca tatal ei ar avea probleme cu inima si fratele ei se ocup de el. O sa o sun maine s-o rog sa se intereseze daca merg la vreun doctor pe-aici, si taticul ala e din provincie.
Multa sanatate!
b de la bebe, blog...
300 spune:
CD, of doamne mami! Bietul Mik!!!
b de la bebe, blog...
piolica spune:
Nerantula, am scris postul asta de vreo 10 ori, nu-mi gasesc cuvintele, nu stiu cum sa te sustin. Imi pare atit de rau! Am citit ca ma intrebai de test si vroiam sa-ti raspund, dupa care am mai citit putin si am amutit! Ma gindesc la tine! Te imbratisez cu drag. Mult curaj mamico! Gruia o sa-ti dea putere sa treci peste suferinta asta.
(eu nu am mai ajuns sa fac testul ca au venit rushii).
Sint putin ravasita de vestea asta. Stiu ca vroiam sa mai scriu la cineva, sper sa-mi amintesc.
Mamica fericita de bebelina Elsa
anamona spune:
300, o sa vezi ca mai variaza cant de lapte scoasa, important e ca scoti peste 100.
stii si tu teoria: cat lichid ai baut, cat de relaxata esti, cat a supt anda inainte....
la drept vorbind nici nu iti trebuie mai mult daca Anda are 2 mese cat esti plecata de acasa, surplusul il pui la congelator :)
acum thea bea doar vreo 80ml cat sunt plecata, eu tot scot seara pentru ca mai consuma inca 80ml cu cereale dimineata.
ai conditii ok pt pompat?
in rest cum e? reusesti sa te detasezi de casa cat esti la munca?
eu tot timpul sunt cu gandul acasa iar atunci cand ma concentrez prea tare la munca am un sentiment de vinovatie......
piolica spune:
CD Multa sanatate Mikului. Si multa, multa putere tie!
Piersicutza, incearca sa-i dai Annei niste prune uscate pe care sa le faci la blender (vezi ca sint unele hidratate la 30%, cam asa ceva, adica sa nu fie din alea lipite de simbure). Poti sa le faci cu para. La Elsa merge.
Kristin LA MULTI ANI! Pe unde esti?????/? Mi-e dor de tineeeeeee si de Chris! (si de printesa, bineinteles)
piolica spune:
Nausica, nici eu nu mai pot fuma, de fapt nici nu mai vreau, si am multi, multi ani de fumat in circa. Imi amintesc de o cunostinta din Ungaria care fuma linga baietelul ei si-mi spunea cu nonsalanta ca pot fuma si eu. Eu ma duceam pe balcon, chiar si iarna, iar ea ma lua in ris! Nu aveam ce sa-i cer!