Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

si cu asta inchei ziua de azi:

CD sanatate multa lui Robert!

Sabinel, casa de piatra si o casnicie fericita si plina de impliniri.

Am vazut pozele, mi-a placut mult ideea voastra de nunta. Pup

300, asa am si eu sanul stang productie de maxim 40ml ziua cand din dreptul scot minim 100, dar imi mai face si surprize placute cand si cand, ca de exemplu in seara asta cand am scos vreo 60-70 ml din el :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

anamona eu ma mulg intr-o sala de sedinte si imi ia cam 20 de minute.

reusesc sa-mi fac treaba, am multe sa-mi mai amintesc si o gramada de invatat. nu ma simteam vinovata ca lucram. Insa la intoarcere anda ne-a certat infiorator pe amandoi. cu buni si cu nasa nu avea nimic, fusese exemplara pana atunci, iar ieri ma admonestase doar cu vreo doi eeei! dupa care a supt si a stat tot la buni in brate.

asa ca maine nu stiu cum va fi.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ange, aia si-au luat copilul la 80 km si l-au lasat intr-o camera sau au lasat copilul acasa la ei si au plecat la 80 de km.

doamne si eu mi-am facut procese de constiinta cand am fost o data la paine si anda dormea. mi-am pierdut si o parte din bani pe drum...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare,

In primul rand vreau sa multumesc fetelor care m-au felicitat, sinteti niste dragute . Nu am mai intrat in ultima vreme pe aici, din cauza treburilor care s-au tot aglomerat. Nu stiu cum va descurcati voi, dar eu una sint intr-un slalom permanent intre summer campul fiemii, patinaj, gimnastica, si inotul ei. Uneori ma intreb unde-l mai includ si pe cel mic.

In alta ordine de idei, m-au intristat cateva dintre vestile de aici si anume pierderile Nerantulei si a Luminitei.

Nerantula, stiu cat de goale sint cuvintele cand le citesti, iti doresc sa treci peste aceasta durere si sa mergi inainte pt. Gruia. Esti in gandurile mele

Luminita, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin incercarea aceasta, tocmai cand micutii tai aveau nevoie de bunica lor. Sper sa fii tare pt. ei

CD, m-ai ingrozit cand am citit despre perfuzii. Juniorul meu face crize doar cand vede fata doctorului, nu mai descriu sceneta cand pune mana pe el, desi e extrem de prietenos cu toata lumea. Sper sa ne scrii curand ca ati scapat de spital. Multa sanatate mikului si tie putere multa.

Piolica, v-am vazut pe amandoua in poze . Tu bellissima cu freza aia chic, iar pustoaica Lizuca o dulceata, doar nu degeaba o curtam, nu? Si ca tot am promis poze, ca sa ma tin in sfarsit de cuvant cu scuzele de rigoare pt. intarziere, iata cateva aici: http://picasaweb.google.com/khristin107/9thMonth# Din vacanta nu sint decat cateva la sfarsitul albumului unde protagonista e domnisoara mea. A propos de fumat si de consecintele sale pe termen lung, eu cand am fost la iridiolog (un nenea care se uita in pupila si pe baza irizatiilor/semnelor care le vede iti spune de ce suferi), mi-a spus ca am suferit in copilarie de second-hand smoking, asta fara sa aiba acces la classified information . Asta in conditiile in care eu nu am pus ever ever gura pe o tigara toute ma vie, nici macar de curiozitate... Ai fi uimita sa afli ce spun okii nostri analizati in profunzime

Ankussa, multumim ca ai intrebat de noi . Te astept si pe tine cu poze recente.

300, iata-ma-s . Am citit ca te-ai intors la serviciu, acomodare usoara sa ai si sala de conferinte cat mai ambianta . Pt. ce fel de strainezi lucrezi? E bine ca povestesti cum se comporta cea mica, caci si eu ma vad in aceeasi postura peste nici 2 luni si sa pompez imi va fi imposibil, doar in cazul in care ma apuc sa le predau anatomie elevilor mei, si nu prea ma vad. Asa ca sint dornica sa aud trucuri cum accepta copiii alaptati indelungat lapte din diverse recipiente, caci al meu fiu e extrem de stubborn...runs in the family apparently

Felicic, frumoasa relatarea din parc…mi-a smuls cateva zambete la anumite comentarii ale bunicelor.

Laura, pupici Alexiei

Laureta, ce nazbatii mai fac fetele tale?

Piersicutza, bine ai revenit . Eu sint convinsa ca micuta ta va invata un life-skill esential la gradi, si anume socializarea. Mai pune si tu poze, caci ultima oara ne-a uimit pustoaica ta cat de frumoasa e

Andreea_and, gestul mamicilor/diverselor persoane care lovesc copiii mi se pare incalificabil, eu una ma intreb de ce cazuri din ce in ce mai dese se intalnesc in RO. O fi oare pt. ca nu se iau masuri si ca lumea trece foarte usor cu vederea? Aici daca ii dai si o palmuta copilului, te poti trezi daca te reclama cineva cu politia langa tine investigandu-te. Poate ca de frica multi s-ar auto-cenzura si n-ar fi un lucru chiar rau.

Tot la subiectul inconstienta, asistenta sociala de aici iti poate suspenda copilul foarte usor, caci nu e legal sa lasi copilul singur in casa pana la 12 ani, ca sa ne intelegem cand auzim de bebelusi lasati ore nesupravegheati!!!!! De aceea exista nannies, daycare, before/after school programs, etc.

Babytza, Anca, Paula_Laura, Andy_galro, Claudinna, va trimit un hug virtual

Mai voiam sa mai zic, dar lecitina nu-si mai face efectul

Pupici,

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘a present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog, ce biberon are tetina mai moale, mai asemanatoare cu sfarcul? Maine merg sa ma chiureteze si, din cauza anesteziei, nu-l pot alapta o zi pe Gruia, iar noaptea chiar nu-l pot hrani cu lingurita (si ziua ar fi foarte greu, dar noaptea chiar imposibil). Tetinele de la Avent fie le scuipa, fie le mesteca, oricum nu stie sa suga, dar macar sa incerc ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata
am lipsit o zi si vad numai intamplari triste....
nerantula, imi pare tare rau. chiar acum cateva zile ii spuneam sotului meu de tine...sper din tot sufletul sa gasesti in Gruia alinare.
rox-cd, cum aproape lesinat? cu cien a fost acasa? nu l-a vazut?...ma rog, intrebarile astea deja sunt tardive si nu vreau sa te mai supar si eu. sanatate multa!
andy_g, sanatate multa si voua, sa treaca tusea!
lidia, nu prea stiu doctori...socrul meu este internat de 2sapt la Municipal, tot la cardiologie, ii tot fac investigatii si nu-i gasesc nimic.deci, nu stiu cat de buni sunt.
ram, am vazut ca te descurci si la serviciu..in sala de sedinte.
sabinel, casa de piatra! sa va iubiti si sa va bucurati de printesa!
pup toate fetele....bine, rox doarme..cum s-o pup in somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula mi-au dat lacrimile cand am citit, imi pare atat de rau. Fii tare si Doamne ajuta in continuare. Sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine.

Incearca Tommee Tippee Closer to Nature, am tot auzit ca seamana mult cu sanul dar nu le-am probat, uite www.tommeetippee.co.uk/department/bottle_feeding/" target="_blank">aici cum arata. Gasesti la Sensi Blu.

CD, am citit ca Mikul e bolnavior, sper sa treaca repede

Lidia, multa sanatate tatalui tau.

Ada, Andy_galro sper ca sunteti bine.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

cristinescuasta pt dna doctor!...tinem pumnii sa fie totul bine!
multumesc pt raspuns, referitor la bubite, inca le mai are si nu stiu ce sa zic daca sunt de la caldura ori nu....de exemplu, ieri cand a venit de la soacra-mea nu avea f multe...apoi, intr-o ora de stat acasa...i se umpluse gatul. si da..sunt micute si rosii si se simt la atingere...iar cele de pe maini sunt mai mari.
tot in leg cu buibitele, luni seara am fost iar cu el la doct...ca era plin...si-mi zice doct -spalati-l mai des!!!!

noroc ca fuse soata cu mine...norocu' doct, ma refer
asta pt ca : nu mai folosesc servetele la fundulet, decat daca nu suntem in casa..in rest, la fiecare pampers, cele cu kaka fara exceptie...ii facem dus.si nu il spal numai la fundulet, ci ii fac dus.pt ca transpira f mult si "miroase a acru" o data la 2 ore....apoi, la fiecare masa...ma duc cu el in baie si il bag in cada...dus total.pt ca mananca precum un purcel si apoi, la sf mesei i se pare f distractiv sa-si bage mana in gurita, sa scoata mancarea si sa si-o puna peste tot...inclusiv in cap.
deci, cum sa-i fac "mai des" dus ..decat de cel putin 4-5 ori pe zi?
m-am luat nitelus de dna doctor- dar apoi m-am linistit ...mi-am dat seama ca-i mai ...
imi da fenistil gel pt bubite...nu stia de ce si cum si de la ce...si o intreb de sudocrem..cica"nu"..zic, ok. apoi o intreb de peritol(asta imi recomandase farmacista)...cica...aaaa, da, e acelasi lucru cu paracetamolul.deci ori nurofen, ori peritol.
ramn asa....in ceata..dar initial nu o contrazic, ma gandesc, ea e doct, nu io!
totusi...ma manca ..in ..talpa si insist:io credeam ca peritolul e pt alergii..."aaa,daa..asa e!"...ii puteti da si peritol.
"cat?cum?".."cum scrie pe prospect"..."pe prospect scrie sa nu-i dam pana la 2ani".."aaaa...atunci nu-i dati"
si-am plecat vindecati pe viata.
intamplare reala, spital IOMC Alfres Russescu,sector2, luni seara.
gata ca m-am intins....
khristin

Mergi la inceput

ankusa, si io am ganduri d-astea...ca-mi"fura" soacra cochilu etc...ma rog, nu chiar asa, intelegi tu ce vreau sa spun...si ca io ii spun una si ea tot p-a ei o face..si aflu , chiar de cvrede ea ca nu aflu(a inceput s-o toarne sasha ), dar apoi ma mustra constiinta, ca ea ma ajuta , sta cu copilul si eu....devin cotoroanta, ca ea.
nerantula, si eu sunt pt Tommee Tippee....noi folosim suzeta de la ei...si e sing pe care sasha a acceptat-o de la inceput.
anca
adate asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

nikole, ma bucur ca e bine...donsoara mica si frumoasa
(mai citesc si eu una alta ...din urma)

Mergi la inceput