Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 19
ratonelu spune:
nikolici,
ce tare esti cum pov. f greu pt voi perioada asta, eu n-o cunosc si as putea sa spun ca "ce bine" ca sasha a mancat biberon de la inceput...dar nu e asa.
asa ca va admir si tin pumnii sa treceti cat mai usor.
piolica spune:
Hello,
Nerantula, sper ca totul sa se termine cu bine pentru tine. Ce greu poate sa-ti fie acum! Sa fii tare!
Sint alaturi de tine, cu gindul, ca altfel nu am cum.
babymom, am uitat sa-ti zic, felicitari pt emisiune. E inregistrata cumva, am putea sa o auzim si noi?
cristineescu, nu am mai reusit sa-ti raspund. Nu mi-a venit sa cred cind am citit de cum 'a uitat' doctorul de analiza.
ratonelu, ce sistem medical de 2 lei. Bine, nu trebuie generalizat, sper sa va gasiti un doctor mai bun.
kristin, ce mare s-a facut Chris!!! Wow, e un dulce. Nu mai incape in scaunelul de masina. Cit despre talpi, lasa ca cine se aseamana se aduna, asa e si Elsa! Numai ca ea e fetita! E deja la marimea 20!
Pustoaica ta e f frumoasa! Ati fost in vacanta in Quebec? Te invidiez! Mai vreau si eu! Pozele cu cele doua prietene sint sus la Chateau Frontenac?
Ramo, bafta la scirbici. Tu lucrezi intr-un centru de suport, am inteles eu bine sau am visat? Asta faceam eu la Budapesta, ma ocupam de tot suportul EMEA pt o firma americana.
Nocom, vada ca fetele ti-au zis ce ai de facut. Multa sanatate Dariei!
Am si eu o intrebare ref scaunel de masina, de la 6 luni incolo se poate pune cu fata in directia de mers? Eu pe Elsa o tin tot pe invers... si nu sta prea bine.
va pupacesc
Mamica fericita de bebelina Elsa
claudinna spune:
pupici pt bobocei si mamici}{
imi pare rau sa citesc ca unii bobocei sunt bolnaviori, sanatate multa!!
Nerantula, sunt alaturi de tine! imi pare rau!
nikolici, cum mai e Karina?
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Am si eu o intrebare ref scaunel de masina, de la 6 luni incolo se poate pune cu fata in directia de mers? Eu pe Elsa o tin tot pe invers... si nu sta prea bine. va pupacesc |
Piolica, DACA scaunul este 0-18, dupa toate instructiunile, reglementarile si prevederile internationale de siguranta (sic!), il poti intoarce atunci cind bebelusul are 1 an SI 10kg. Adica ambele conditii trebuiesc indeplinite.
Acum, daca ma intrebi pe mine, eu l-am intors deja, de cind Ania avea 7 luni jumate, respectiv 8 luni jumate, pentru ca statea foarte prost si am preferat sa stea mai comod, sa ne vada, etc, ca sa accepte sa stea in scaun, pentru ca, dupa cum stii, am avut drum destul de lung.

Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
claudinna spune:
_giulianna_, eu folosesc pampers chilotel de vreo 2 luni, alternativ cu cei normali si cei sleep & play (acestia noaptea, ca i-am luat sa vad cum sunt).
sunt f multumita de cei chilotel, pt ca se imbraca f repede, mai ales daca nu ai unde sa pui copilul pe spate sau daca e naravas. il iei in poala si-l imbraci ca-n pantalonasi. eu ii folosesc mai ales cand plecam la plimbare sau cand mergem cu masina, pt ca in masina nu am shanse sa-l schimb altfel.
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
va multumesc tuturor pentru urarile de ieri si Razvan va da cate un
, ca tare-i place sa pupe fetele:)
la bilant a iesit f bine (exceptand acea conjunctivita atopica, pe care o tinem in frau, dar exista)
are 11 kg 100 sau 150...avea 11 kg 200g cu pampers cu tot si 83 de cm
am scris detalii pe blog, daca aveti timp si va intereseaza![]()
are 6 dintisori!!
blog cu basca
Razvan
Nocom spune:
Multumesc mult de raspunsuri fetelor,
babytza sarumana. Stiu ca e buna caci am mai folosit-o, dar nu mai aveam reteta...
nikolici am retinut. Asta am sa-i dau!
Multumesc mult tuturor pentru sustinere. De la 1o pana acum nu a mai facut deloc, sper ca s-a mai reglat dupa ,arul copt de dimineata... si eu cred este de la dinti, ca e si maraita....vedem...
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
nerantula iti tin pumnii sa treci repede peste asta. Off Doamne!!! Fugutza la spital! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
300 spune:
nocom am citit despre Daria. astept vestile bune cum ca va trece si ma gandesc la voi.
nikolici stiu cum e cu sunatul, iti multumesc ca te gandesti la noi. Sa-si revina rpd pisi.
piolica, eu fac suport tehnic, garantie, un pic de intermediere spre alte departamente cand e cazul... ai mei sunt compatrioti de-ai tai, americanii sunt una din piete.
azi am adormit-o pe anda la 11 si mi-a luat cam mult. daca n-o adormeam ar fi avut o zi grea.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
Nocom, ma bucur ca e mai bine Daria!
300, asa greu l-am adormit si eu pe Razva...desi era lesinat de somn...
o zi usoara!
blog cu basca
Razvan