Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
Nerantula,un ic si o imbratisare, din suflet. Sunt sigura ca DD o sa va daruiasca cat de curand fetita pe care v-o doriti.
Cd, Nocom, multa sanatate puiutilor, sa treceti cu bine peste perioada nefasta.
Andy_g, bafta la licenta!
Cosmy, felicitari, d-na psiholog!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Lidia, e posibil sa am nevoie mai repede, am inceput sa sangerez
Ma duc la epilat, farmacie, si apoi o sun pe doctorita

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

of doamne...pai zi tu cum facem....

fug sa pun un bibe la sterilizat...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata fetele

La multe lunite Luca de maria , Andrei de iriss , Ilinca de tigresa , Alex de bilitza !!!

Aly e un mare scump Sebi

Nocom uite reteta aici
"Anca da, asa se fac bibitzele alea la un moment dat...de fapt e ultima faza...din pacate aveti o iritatie avansata asa...Incearca cu solutie de bicarbonat (sa reduci aciditatea din zona) las-o cu funduletul afara si iti scriu aici o reteta pe care eu am facut-o la farmacie la prima sarcina si a fost mana cereasca (tot asa, buibite rosii, sangerande, ultima faza a iritatiei de scutec, ne-a trecut f bine cu aceasta reteta scrisa de socrul meu, D-zeu sa il ierte, a murit acum 2 ani, a fost un medic pediatru extrem de respectat):

Talc / 5 g
Oxid de Zinc /5 g
Apa de Calce / AA 5 g
Nistatin 2 tb
Neomicina 0,5 g
Lanolina 10g
Vaselina 20 g
DS Extern

poti intreba la o farmacie care are laborator sa poata sa o faca, e o crema excelenta pentru faza asta...ce ti-am zis eu Mustela si restul din comert nu prea dau rezultate asa repede, sunt mai mult preventive asa (cand e in faza de piele rosie, fara ulceratii). Eu inca nu am facut crema asta, nu am avut nevoie, dar cand o sa am o sa o fac negresit, e f f buna. O scrii exact asa cum am scris-o eu, cu / si grame si tot".

Ada a ajuns pana la urma la mare. Radu e cu roseola, Teo e mai bine iar ea e intr-o ureche Va da ea mai multe detalii la intoarcere

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:

Lidia, e posibil sa am nevoie mai repede, am inceput sa sangerez
Ma duc la epilat, farmacie, si apoi o sun pe doctorita

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

of doamne...pai zi tu cum facem....

fug sa pun un bibe la sterilizat...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?

Te sun eu dupa ce ies de la epilat ..
Unde gasesc lapte de capra? Cred ca merge mai bine decat orice LP HA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula suntem alaturi de tine Imi pare rau ca s-a terminat atat de trist Daca te duci azi la dr, iti tin pumnii sa fi bine

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Offf, Nerantula, imi pare tare rau. Ai si de la noi un gand bun si o imbratisare. O sa treceti cu bine si peste incercarea asta, ai sa vezi. Mult curaj.

Despre biberon acum. Sper sa accepte repede Gruia pentru ca la Harri procesul a durat cam o saptamana. Si desi aveam biberoane Avent a invatat sa suga pana la urma cu unul de 5 lei de la Primii Pasi pe care il luasem din Carrefour. Are tetina f micuta, aproape ca o baga pe toata in gura dar noi cu asta am reusit. Dupa ce a invatat sa suga a acceptat si avent. Mult succes. Sa ii dai sa bea laptik dintr-un pahar ai incercat? Anamona zicea ca la ei functioneaza si vad ca si harri e incantat de metoda.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Nerantula,iti doresc multa putere
stiu ca suna"comun", dar daca te pot ajuta cu ceva...
Nocom, treceti repede pe regim.pupam fata sa se faca bine
Nikolici, va pupa tatonelu+terorist de tatonelu
Ram, gandeste-te ca mai e putin si o vezi. pt mine asa se raporteaza totul intr-o zi:cat mai e pana...diseara.in rest, ce putere, domle, pt ce? maruntisuri,zau, astea nu-s probleme adevarate.(macar atunci cand o sa fiu in co...poate o sa ne vedem)
Giuliana, Didi, Andreea
Roxsomnoroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nocom pt diaree, asa cum ti-au zis si fetele trebuie regim alimentar...sa o strangi la burtica.
Uite ce ne-a recomandat nou dr, noi mai avem inca vreo 2 sapt de regim:

dimi sau seara: mar copt sau banana rascoapta in teflon

dupa amiaza: supa de radacinoase: morcov mai mult, albitura, dovlecel

seara: cereale cu orez simple sau burtica sanatoasa

ceai de menta amestecat sau nu cu sunatoare

Pupam Dariutza

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:

Unde gasesc lapte de capra? Cred ca merge mai bine decat orice LP HA

in carrefour, la gama de produse lactate bio.
dar ai vb cu doctorita lui Gruia? ce zice, e safe sa-i dai acum? offf, ce enervant trebuie sa fie sa iei deciziile astea in graba.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ramo am vrut atat sa te sun insa nu stiu pe cine sa sun mai intai sa intreb ce fac...cristinescu cu harri , sau denisa.g cu spatele ei sarcutza, ada pt ea cat si pt baieti, cd cu mikul piticul...si lista cred ca poate continua.
Sper Ramo sa treceti cu bine peste periada asta...
Eu folosesc seringa de la Panadol si pot zice MARE INVENTIE!!!Cam asa mancam dupa primele 4-5 lingurite luate fara fortza...dar vad ca incepe sa-i placa si cu seringa...sa ma vezi la 18 ani ai Karinutzei servind-o o masa de seringi...una cu ciorba, alta cu tocanitza si alta cu desert...aaa si un biberon cu cola
Pupam Ramoniciul si Andutzu

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput