Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

claudinna Karinutza este bine, insa a ramas cu sechele cred din enterocolita asta...ma refer la repreize de plans, se trezeste si plange...ma rog pot fi si dintzocii de sus...care au iesit insa avem niste puncte mici cu sange care nu trec de ceva zile...dr a zis ca e ok, sa nu ne ingrijoram.
In rest...nu ma mai plang.
Va pupam

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

CD multa sanatate puiului si sper sa fie mai bine si sa va intoarceti repede acasa.

Khristin astept sa ajung acasa ca sa va vad pozele in liniste , acum sunt la firma si citesc pe furis.

Nocom cum mai e la voi, si-a mai revenit Daria? Ati fost la spital?

Babytza am citit ca tu si cu Ada aveti acelasi tip de carucior si ca sunteti incantate de el si am tot cautat sa vad care e dar nu am gasit. Imi dai si mie te rog numele si eventual o poza cu el, caci as vrea sa-i iau alt carutz Annei si sunt in cautare.

Nikolici ma bucur ca sunteti mai bine, multi pupici sa fuga si sechelele ramase si s-a lase pa Karinutza sa fie vesela din nou.

Piolica ai PM .

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Va multumesc mult pentru grija ce ne-o purtati si pentru cuvintele de incurajare. Pentru mine inseamna mult. Sunteti mai aproape de noi decat familia cateodata!!! Pentru asta va iubesc!

De azi dimineata si pana acum daria a facut o singura data caca, tot moale dar o data! Tot e ceva.. Si temperatura este 37.2, bine ca nu mai e asa de mare...

Piersicuta la spital nu ne-am dus. Daca era primul copil sigur eram acum la spital, dar asa am invatat cam ce trebuie sa fac si cum ar trebui sa reactionez. sunt convinsa ca pentru ea este muuuult mai bine acasa, indiferent de ceea ce ar avea. Si mai stiu ca indiferent de ce ar avea regimul alimentar este acelasi, pe care l-am si initiat dis de dimineata, plus hidratarea ei care este fff importanta. Stiu si cum ar trebui sa fie pielea pe burtica daca este fff deshidratata si atunci as intervenii cu ceva saruri de rehidratare.

Eeeee, ma descurc, ha? Copii astia!!!!
Deocamdata atat, pare sa se amelioreze... intru mai pe seara cu amanunte.

nerantula ma rog sa scapi repede de procedura si fara complicatii.

Pup toti boboceii si mamicile lor

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Am si eu o intrebare ref scaunel de masina, de la 6 luni incolo se poate pune cu fata in directia de mers? Eu pe Elsa o tin tot pe invers... si nu sta prea bine.
va pupacesc

Piolica, DACA scaunul este 0-18, dupa toate instructiunile, reglementarile si prevederile internationale de siguranta (sic!), il poti intoarce atunci cind bebelusul are 1 an SI 10kg. Adica ambele conditii trebuiesc indeplinite.

Acum, daca ma intrebi pe mine, eu l-am intors deja, de cind Ania avea 7 luni jumate, respectiv 8 luni jumate, pentru ca statea foarte prost si am preferat sa stea mai comod, sa ne vada, etc, ca sa accepte sa stea in scaun, pentru ca, dupa cum stii, am avut drum destul de lung.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

saru'mina de raspuns. Noi avem un Peg perego care merge pina la 13kg. O sa ma uit pe siteul lor sa vad ce spun. O prietena s-a mirat cind a vazut-o pe Elsa cu spatele la sensul de mers, tot ea spunindu-mi ca de la 6 luni se intorc scaunele.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nocom, Nicole, ma bucur ca fetitele sint mai bine.
Piersicutza, ai PM back
claudinna, felicitari pt bilant! ce baietel mare ai!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nikolici, Nocom, ma bucur mult ca puii sunt mai bine . A trecut si asta

Claudinna, sa-ti traiasca Razvanel, super bilantul

La noi e cald, cald, cald ...

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudinna maaaaama ce baiat mare ai!! 83cm ?!?!?!? basketbalist il face mama!!! SUPER!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

va pup pe toate...fara nicio exceptie!
plec c-au venit baietii..
(moamaaaa, claudina, ce baiatttt )

si special pt nerantula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudina felicitari pentru bilant !!!!

Cristinescu cum sunt analizele puiului ?

Piersicutza eu cu Ada avem scaunel de masina la fel , chicco proxima. Nu carucioare

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput