Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)
Raspunsuri - Pagina 12
alex25 spune:
Buna dimineata!!!!
Felicitari tuturor pentru bbeii sanatosi si pentru vestile super bune!
Eu deja ma pachinez cand citesc ce ziceti voi pe aici de contractii, nasteri inainte de termen si alte chestii degenul: a inceput si pe mine sa ma doara rau cateodata burta in partea de jos si parca se intareste...si eu care sunt varza, de unde sa stiu daca e de rau sau daca asa trebuie sa fie?

Mi-e frica tare de tot.
----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aleesicoo spune:
buna dimineata tuturor mamicilor. vreau sa mi spune ti si mie dak stiti ce sanse am sa raman insarcinata daca acum 2 zile eu si sotul ne-am ....... si ultima menstra a fost pe 17 iunie.
alex25 spune:
Eu nu ma pricep, dar presupun ca depinde de lungimea unui ciclu, de data ovulatiei si de multe altele..deci chiar nu stiu ce sa iti spun.![]()
----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aleesicoo spune:
imi poate calcula simie cinvea sau dak stiti vreun site unde se poate calcula ovulatia.. perioada fertila... 
Ellenuta spune:
neata
ce fac burticutele??
ce mai papam ... eu am facut niste snitele ieri, iar azi fac niste pulpite la cuptor cu sos de vin si orez basmati (cu concursul sotului) .. iar socrella a facut o placinta cu mere ..
monica cum sunt analizele?
luhtien nirvana zici .. sunt fan! cu caramel si praline si cu capsunele .. preferatele mele ..
alinus asa am patit eu sambata spre duminica noaptea .. bb a inceput sa se agite, m-a luat durerea de burta de am zis ca-s contractii si am fugit la baie .. cred ca am stat 30' acolo .. m-a pocnit o cufureala .. vai de mine .. a doua zi am fost ok .. nu stiu ce a provocat episodul ..
lutoniana nu stiu cum e la naturala dar la cezariaan nu te lasa sa pleci din spital pana nu faci kk .. stiu ca venea dr de 2 ori pe zi si ma intreba .. ai facut . NU .. bine, mai stai atunci .. abia a treia zi dupa ceza am facut cu chiu cu vai .. iti dai seama taiata pe burta sa stau in pozitia scaunel si sa fac .. imi venea sa-mi iau campii .. pana la urma am luat un sac mare de gunoi, am imbracat wc-ul si m-am asezat ca nu mai puteam de durere ..
selen asa e, dr meu ma controla si le si mirosea ...
miha multa sanatate finutului! sa cresca mare si frumos!
mimika ce baietoi de baietoi! sa fie sanatosi si frumosi!
sabina multa sanatate frumusetii cu ochii migdalati!
alesicoo daca ai ciclu regulat, intra aici .. si calculeaza .. depinde cand ai ovulat .. teoretic, nu ai nicio sansa .. caci daca ai avut cm pe 17 iunie, ovulatie trebuie sa se fi produs in jur de 1 iulie .. si cum acum 2 zile a fost 12 iulie .. cam greu .. dar mai ai rabdare cateva zile, poate ai noroc. uite si linkul unde iti poti calcula ..
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=78
gata placinta ...
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
aleesicoo spune:
da la asta m am gandit si eu ellenuta.. k nu sunt sanse prea mari...dar cine stie la mine totul este posibil... eu ramannnnn foarteeeee repede insarcinata
lutoniana spune:
Buna dimineata soare !!!!
Cine doreste o cafeluta 

Pt mine e o zi foarte grea azi, cu program incarcat dar sper sa o depasesc cumva. Cand ma gandesc ca mai am doar saptamana asta iar imi vine sa sar in tavan de bucurie.
Dupa ziua de ieri in care Bebitza a considerat ca poate sa dea in mama lui fara pic de respect ....de dimineata pana seara...de am crezut ca mor de dureri pe sub coaste si pe jos...noaptea trecuta a dirmit frumos si linistit cu mami a lui ......

Devyla pai se poate mami sa ne lasi asa cu ochii in soare ?
Ne bucuram ca Erika e mai bine si probabil ca a racit puti in excursie.
Despre dr eu nu mai comentez nimic ca nu mi-l pot scoate din minte pe ala la care am fost si care i prezenta mea a citit cartea de medicamente si mi-a zis la sfarsit ca nu are ce sa-mi dea....lucru pe care-l stiam si eu.....
Manga eu am studiat pe net acele valori de pe ecografii sa vad daca sunt pe unde trebuie si daca sunt bune si mi-a dat ca da dar la mine e calculata si greutatea, cel putin pe a doua eco parca....
Deja ai inceput sa te stresezi si tu cu cifrele si pastilele....
Fii calma draga mea.
Cea mai fericita
31 + cu 
lutoniana spune:
Selen mai sunt si zile ca aceea, eu trag speranta ca nu va fi zi de zi ....Mai am si eu nopti ca simt ca nu am nicio pozitie buna sa adorm..eventual in cap daca as sta.
Dar am si nopti linistite....
Daca esti acasa incearca sa dormi putin la pranz..ajuta ca sa fii odihnita.

Cea mai fericita
31 + cu 
adimercedes spune:
Despre saltele:
La noi se recomanda in primul rand cele cu arcuri, din urmatoarele motive:
- aerul circula ff usor si in caz ca bebe se rasuceste pe burta, riscul de sufocare este mai mic.
- scade riscul SIDS (sindromul mortii subite la bebelusi)
- se poate cumpara saltea a carei husa se poate lua complet jos pt curatere in caz de "accidente"
- trecerea la saltea in pat normal e usoara
www.babycenter.com.au/baby/buyingforbaby/cotscribsbedding/mattress/" target="_blank">Aici mai multe despre diverse saltele - in engl
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009