Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
Uiiiii, ce emotii am ca am fost la vampirizare si maine iese rezultatul la glicemie si sumar de urina.
----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alinus_25 spune:
Intru rapid sa va las o stire http://www.gandul.info/actualitatea/senatorii-au-prelungit-concediul-de-sarcina-si-lauzie-de-la-126-de-zile-la-168-de-zile.html?3927;4593560
Alina
aproape 32
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Intru rapid sa va las o stire http://www.gandul.info/actualitatea/senatorii-au-prelungit-concediul-de-sarcina-si-lauzie-de-la-126-de-zile-la-168-de-zile.html?3927;4593560 Alina aproape 32 Doris Maria (DPN 9.09.2009)si Iulius Teodor (10.10.2007) Teo la mare Iubirea are puteri extraordinare! Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea. |
Da, dar nu s-a auzit ca ar fi trecut de Camera Deputatilor, cel putin pana acum.

Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
alex25 spune:
Unde e toata lumea???

Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Iulika29 spune:
Buna dimineata fetelor!!
Am intrat acum repejor ca apoi am plecat..Am de alergat azi..
DEvylla ai avut ceva stres dar bine ca totul e bine acum, si ca fost o simplå råcealå de varå.. Pup eu fetili

Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
monikus spune:
Neata fetele,
Abia acum am reusit sa recuperez ce ati scris voi de vineri incoace. Acum sa va tineti bine cand voi incepe sa raspund la ce ati scris voi.
Mi-am luat si notite pt ca nu as fi putut sa tin minte ce ati vb voi in 3-4 capitole aproape.
Eu sunt cam terminata de arsuri la stomac si greturi dar.... sper sa ma mai lase si pe mine. Bebele e si la mine foarte activ de ceva vreme.
Astazi trebuie sa schimbam si semnatura. Ma duc sa o schimb si apoi va bombardez cu mesaje asta daca nu imi da seful programul meu de mesaje peste cap
.
pe toate.
Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
BEBE
monica_dicut spune:
Buna dimineata si de la mine. CHiaua, iar n-am dormit azi-noapte... deja imi vine sa urlu.
Elle, n-am luat rezultatele , m-am dus degeaba si am stat 2 ore pe acolo plus condusul si cand am ajuns acasa am avut vreo 2 ore de contractii de am zis ca nasc
. AM luat pana la urma juma de diazepam si mi-au trecut... ma intorc acum la FUndeni desi imi vine sa-mi bag picioarele.
Am vazut ca vorbeati de stilurile de nastere la americani si canadieni. EU ma uit zilnic pe Zone Reality este un documentar despre "unusual births" si arata exact ce povestea Diana. PE mine ma distreaza dar n-as putea sa nasc si sa se uite toata lumea in
meu. 

Aseara injineru chiar a fugit din camera de ce sunete scotea una (nastea acasa intr-o piscinutza cu sotzu si copilu, sora si o moasa sau ceva) SI l-am chemat inapoi sa se uite ca anul trecut zicea ca nu ma mai lasa sa nasc singura ca o sa stea cu mine... 
I-am zis ca se dadea viteaz si acum ce face. Pai cand o sa urlu io o sa lesine pe acolo 
Oricum nu va asista da mi-a placut sa fac misto de el ![]()
Va las, ma duc sa pap ceva si o iau la picior.
Si apropos, cred ca daca mai vorbiti de mancare si inghetate nici ca mai scriu sau mai citesc odiseea pt ca deja eu am facut criza de nervi(nu glumesc, ma apuca plansu de pofta) de foame si pofta de ORICE. NU visez decat ciorbe de burta, cartofi prajiti si inghetate Maxibon (care e my all time favourite)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelor stiti cumva dak sunt insarcinata mai pot boteza? ![]() |
DA!
poti boteza, cununa fara nicio problema .. dc nu faci tu un test de sarcina ca sa nu mai ai atatea incertitudini?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
28+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monikus spune:
DECI:.....![]()
Anadomnica ziceai ca ai burtica asa cam ca a mea. Pai, esti cam la acelasi nr de sapt ca si mine. Poate de aia.
Oricum mie mi se pare mare burtica mea pt cate saptamani am
.
Lutoniana, frumos hanoracul. Daca l-as fi vazut in magazin nici eu nu m-as fi putut abtine sa nu-l cumpar.
Selen, utile informatii despre alaptat. Sper sa imi aduc aminte de ele la momentul potrivit. 
Mary, te rog frumos sa scapi de gandurile negre. Bebe e bine. Nu ai de ce sa pui raul inainte. Hai, curaj.
Theea, felicitari pt bebele grasun. Sa creasca mare si sanatos in continuare si dupa ce iese din burtica lui mami.
Danangie, m-au amuzat foarte tare povestirile de la mare. Cred ca fiecare dintre noi abia asteapta sa apara noul bebe ca sa ne putem lauda cu nazbatiile lui. Eu una stiu ca de-abia astept. 
Lullaby, sa stii ca mi-ai placut tare mult la faza cu trezitul copilului pt alaptat. Cum ai stiut tu sa enumeri fiecare pagina din carte. Foarte tare. 
Aida, mare dreptate ai. Toata lumea, toate rudele vor sa-l simta pe bebe. Se roaga sa dea mai tare ca sa-l simta si ei. Nu cred ca se gandesc nici o clipa ca tot mamica trage. Pai pe cine sa loveasca bebele ca sa ajunga la mana lor? Pe mine.![]()
Manga, Luto, Iulika, mi-a placut grozav cum ati vb voi de soti. Aceeasi parere o am si eu despre ei. Toti sunt facuti dintr-o apa si un pamant
.
Alinus, ma bucur ca mai aflu vesti si depre tine. Ai un baietel foarte frumos. Mi-am facut timp sa arunc o privire pe poze. Super. In acelasi timp, imi pare grozav de rau ca nu te simti bine. Gandeste pozitiv, toate vor trece si va fi bine pana la urma. 
Loremunteanu, bine ai revenit si tu. 
Alex, felicitari pt bebelina sanatoasa.
Luto, spuneai tu ceva de o incalzire, dar uite ca mi-a fost foarte greu sa va ajung din urma. Cat despre usturoiul meu, nu m-am putut abtine si mi-a tras-o bebelul de sa-l tin minte.![]()
Asta e prima listuta facuta de mine. In scurt timp ma apuc de urmatoarea ca sa nu care cumva sa uit vreun raspuns important poate pt cineva. 
Monica
25+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
BEBE
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Aida unde esti?..Eu dor la tine ![]() ![]() Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas |

Obelixa frumoasa si delicata
, io bucur ca tu venit cu vesti bune de la balenutza ... si felicitari si la celelalte fete
si tot inainte ... mimika tu esti
oricum 
roxxy este vorba de Tesco din Ungaria , nu stiu cate au in revista , eu ma gandeam ca ma uit la pret pe etichetele ce am cumparat ... oricum , pentru fetite nici nu stii pe ce sa pui mana mai repede

miha74 din cauza ca te tii de volan si alfei ai muschii incordati cand conduci , eu am avut pauza de perioada dinasta doar lunile 4-6 acum iar a inceput si la mine ...
alex25 da un telefon la dr

of devyla

in sfarsit am recuperat si eu ce ati butonat ieri si trimit ca daca mai pierd inca odata mesajul nici nu il mai scriu

va pupalesc si sa aveti o zi usoara 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine