Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hello,

Buna dimineata si de la noi. Cred ca sunteti cu toatele foarte ocupate astazi vad. Alergati si alergati.

Astazi se anunta cald si maine si mai cald. Chiar daca sufar de caldura, desi eu iubesc soarele, in sarcina mi-e tare cald, totusi nu as putea sa ma bucur de o tara cu ploaie multa si nu prea cald pt ca este atat de necesar pentru copii si pentru iesit afara cum nu va imaginati! Ieri am stat cu Alessia si cei 5 prieteni ai ei - toti baietei - in parc de la 6 la 9 si jumatate, ne-am jucat...mai mult acum cu tati, ii place de tati ei ceva de vis , si el o plimba si o duce in toate leaganele, ea se joaca singura insa are nevoie de asistenta cand si cand, sa o urce pe cate ceva mai inalt, sa o dea in balansoar, in "utza" si peste tot.

Sper numai cand vine picea mica, sa fie tot cald si frumos sa putem sta afara...cu ALessia in parc si cu pitica parcata la umbra si va fi la inceputul lui septembrie, sper toata septembrie sa fie calduroasa si ne-ploioasa si octombrie la fel. cam multe vreau nu?

Maria (Manga) felicitari pentru rezultatele bune de la eco, colul inchis si baietel cuminte, bravo lui, cauta cu spor nirvana cu praline (si cu capsuni e mmmm) si Maxibon de la Nestle. Bune amandoua tare!!

Devylla, sanatate multa Erikai, mi-esti si mai draga de cand stiu ca o sa ai 2 printese ca si mine , oricum te admiram cat esti de frumoasa si tu si mai ales cea mica...e superba! Si eu patesc la fel, vreau liniste si timp pt mine, dar cand este parca e prea liniste si as smotoci-o taman atunci pe Alessia. Si eu sufar ca stau fara ea 3 zile (atat am stat si prima oara la ceza, adica a treia am venit acasa, am stat doar 2 nopti in spital) si nu stiu daca sa o chem la mine, sa nu se bucure ca ma vede si dupa aceea sa se supere ca nu vin cu ea acasa.
Cunosc disperarea pe care o simte o mamica atunci cand nu stii ce are puiul, de ce are febra, si ei sunt atat de dulci si de scumpi si de buni...sanatate multa, s-a distrat fata de vis, bravo ei!

Monikus bombardeaza-ne cu mesaje! Te asteptam si speram sa te lase seful.
Pentru arsuri Rennie si dicarbocalm dar nu fac minuni, cel mult amelioreaza si poti dormi cat de cat.

Roxxy

Diana, brrr, cu nasterea acasa, parca nu as vrea sa fiu nici regina sa nasc in fata comisiilor si nici sa priveasca lumea adunata la momentul x (si nici inainte nu le-as vrea privirile mai peste tot asa), vad si eu emisiuni o groaza despre asta, totusi nu cred ca le-ar placea copiilor sa vada pe unde si cum iese bebele si mai ales cu sange (mi se pare traumatizant pt ca ei asociaza sangele cu buba si tipetele la fel presupun).
Frumoase pozele, frumoasa familie, si la mine a fost la fel, sotul nu a stat in sala insa bebele mi-a fost dat la cateva secunde sa il pup si dupa ce a fost toaletat a stat cu mine tot timpul, nu ne-am mai despartit deloc. Nu mai spun ca sotul a tot avut voie la mine in salon tot timpul si a stat cu cea mica inca dinaintea mea (pt ca mie trebuia sa imi termine operatia) si cu noi in salon mai mereu. Nici vorba sa nu isi vada fetita, e a lui. Bine, eu am avut o experienta super, cu saloane curate, asistente f dragute, recuperare rapida - eu nu am asteptat sa am scaun, mie imi era teribil de rusine de fapt sa fac pe acolo (ai multe gaze de pe la antibiotice si pt ca se reia tranzitul) dar as fi putut (numai psihic nu) asa ca am rezolvat problema in secunda in care am ajuns acasa.
Si eu am poze de la maternitate o groaza dar mai mult pe telefonul mobil de atunci...si erau atat de frumoase, dar nu le-am pus pe calculator si nici nu cred ca am cum...au ramas pe un tel mai vechiut.

Pupici tuturor si nu va mai ingrijorati ca nu nasteti acum, mai avem cel putin 1 luna si jumatate.

Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata va zic si eu aproape de amiaz'. Am fost sa imi fac analizele la urina care au iesit f bine, apoi am venit acasa am bagat iar o tura de haine la spalat si apoi calcat la hainele sapalate sambataasa ca am fost ffff harinca.
Ma duc sa citesc din urma si revin.

KIKI 28+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Neatza! Va grasii! Multumesc pentru majorete, se pare ca si-au facut treaba. roxxy, meritul la schimbatul numelui il are mama in primul rand, ca a zis ca daca tot unul este luca de ce sa nu fie si Matei celalalt. Si cum ma mai gandisem si eu la asta, sotul a zis Ok...si matei a ramas. diana, eu am 1,50 toata, nici nu vreau sa ma gandesc cum as arata la 40 saptamani, nu cred ca as putea sa ma mai dau jos din pat.monica, eu cred ca ii luam de gat pe aia de la Fundeni dupa 2 ore de asteptare fara rezultat. Am stat ieri la Tutu vreo ora si jumatate si ma durea spatele de muream si mi-era si un soooomn...Dar macar am intrat si-am rezolvat problema. Sa stai 2 ore degeaba...nasol.
Cat despre nasterea acasa, am vazut un film cu o moasa, careia i-a murit pacienta acasa, in timpul nasterii si ea i-a facut cezariana ca sa salveze copilul, desi n-avea nevoie..(edit: n-avea VOIE - inca nu m-am trezit).A fost un proces, in fine, cica era dupa caz adevarat.

miha, acum ceva timp imi povestea un coleg ca verisoara lui a nascut o fetita de 1 kg si 400g parca si i se tot spunea ca nu va fi un copil sanatos. Iata ca azi are 4 ani si este o zgatie de fata, nazdravana ca un baiat si desteapta foc. Asa ca trebuie multa incredere.

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata,
iar o noapte ingrozitoare, adica fara somn...si am asa ..o presimtire, ca vor urma muuuuuulte mai rele. bucurosi le-am duce toate....

monica, stiu ca nu ai voie inghe, dar ma gandeam (scuze daca nu era momentul sa gandesc si bat campii) daca poti sa iti iei danonino si sa-i bagi un batz d-ala si sa il faci inghetata. stiu ca e bunut, eu imi faceam. adica daca nu mai poti de pofta mi se pare o alternativa ok

monikus, uelcom!!! cred ca si eu o sa forumesc azi cat incape, dar din varful patului

multumesc frumos fetelor ca mi-au raspuns la probemele mele cu salteaua.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Vik, felicitari pt vestile bune legate de grasunica din burtica.Si concediu placut!!!

Mimika,ce baietei mari aiiii!!!!Doamne ajuta sa stea acolo in burtica cat mai mult aproape de 40 saptamani.

Roxxy, bafta azi la control. Nu am uitat sa scot

KIKI 28+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Manga, felicitari pt vestile bune. Ai grija de tine si bebe!

KIKI 28+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Roxyy au iesit fetele programate..

Aida cat mai stai in C-ta??Glumesc si eu cu intrebarea asta..Så papa bun si så te relaxezi..

Luto mai ai putin putin ...iuhuuuu

Kiki harnicutza lu mama

Am uitat så schimb semnatura mai devreme..Ce frumos arata 33

Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lucia, pai ce crezi ca am facut dupa ce v-am trimis mesajul?! somn de voie pan la 11! deci se poate, vorba ta, cred ca fost doar o faza....SPER!

Adimercedes, asa mama, mai adu-ti aminte si de noi

Deci fetelor...haideti sa fim fete cumintele si sa nu mai vorbim de mancare, pentru binele dragei noastre Monica si pentru binele nostru, de fapt, ca sa ne putem bucura in continuare de mesajele ei...
si Monica, fii tare, ca nu mai e mult

32+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Si eu sustin ideea cu mancarea, ca tare am momente cand mi-e pofta de mor.

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Iulika deja 33????!!!!!Wau...eu ma gandesc ca daca trec de 32 saptamani sunt cea mai fericita

KIKI 28+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput