Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mai fetelor, eu va invidiez cu somnul asta. eu dorm intrerupt, ma trezesc amortita, ma intorc mereu de pe o parte pe alta si dimineata sunt in picioare la ore de neconceput. mai ales dk imi trebuie sa merg si la baie. dar parca nu stiu cum, abia astept sa se faca dimineata...sa ma ridic din pat si sa mai vad ce mniscari de trupe mai face.

azi am ajuns chiar si la biserica...si un preot bland si dragutz. mi-a placut de el ca nu s-a apucat sa emita judecati de valoare.

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Uitasem sa va spun: a fost o discutie mai demult, Monica ne sugerase sa ne luam chilotei de unica folosinta pentru dupa nastere, ca sunt foarte buni. Eu am gasit intr-un magazin japonez ( de ala cu de toate) 5 perechi la 6 lei. Am vazut ca cei de la Tigex sunt 4 perechi la 20 lei aproximativ. Eu zic ca se merita. Magazinul de care vorbesc este in Auchan Titan, fetele care frecventeaza locul probabil cunosc magazinul. M-am gandit ca poate va foloseste informatia.

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Claucia, multumesc frumos pt sfatul cu rennie. Sa stii ca am luat dar nu prea isi face efectul si mai rau de atat, se pare ca dau in vomitat. Oricum, m-am obisnuit si cu asta asa ca stau si sper sa treaca.

Iti spun acum cu intarziere la multi ani pt cea mica. Multa sanatate, fericire si multe impliniri familiei.

Acum continuam lista:

Mimika, Manga, Emy felicitari pt bebei. A plouat numai cu vesti bune.

Ellenuta, si noi o sa plecam la bulgari pe 29. De-abia astept. Sa ne distram bine toate care mai prindem un concediu anul asta.

Ramsan, am auzit de niste poze super frumoase. Promit sa le vizionez si eu azi.

Danuta, bine ai revenit.

Monica, am citit si eu prin ce peripetii treci si tu. Sper sa fie ok analizele.

Roxxy, tinem pumnii sa fie totul bine azi.

Ionika, incearca totusi sa stai mai mult pe stanga ca e mai bine pt bebe.

Luhtien, felicitari pt reusita. Promit sa vizionez si eu pozutze.

Cristina_ana sper sa se rezolve cu netul repede sa va puteti muta si voi linistiti la casa voastra.

Iulika, nu te panica din cauza moasei. Sunt sigura ca totul va fi bine indiferent de moasa cu care vei naste. Imi pare rau insa ca trebuie sa te stresezi atat cu buletinul. Sper sa se rezolve cumva si sa nu fie probleme.

Techila, ca tot vorbeai de cuib. Eu cred ca la voi cele cu gemeni chiar ar trebui sa va apuce toate superstitiile astea pt ca mai aveti putin si scapati de burtica si va faceti in schimb cu doi ploduleti dragalasi care va vor ocupa tot timpul.

Gata si pachetul asta. Mai urmeaza....

Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

of, monikus, daca tot mi-ai adus aminte de cuib...ma bag...ma bag la da cu amorsa....va rog sa scrieti mult ca sa imi pot lua si eu pauze lungi

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna dimineata la pranz
citeam mai devreme un articol pe un site care aici e considerat reclama si am dat peste pasajul asta care mi se pare foarte realist:
"In toate cartile despre cresterea copiilor o sa gasesti sfaturi de genul “Fii consecvent. Stabileste reguli si limite si nu le incalca”. Nu le citi in timpul sarcinii caci se pare ca se prind mai bine de bebelus decat de tine:-)"

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 24+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

apar si eu dupa un weekend super plin... cumparaturi, vizite, distrat copilul in casa ca a fost o vreme duminica...

azi avem serbarea de sf de an la cresa. abia astept ora 4 jumate. e albinuta, iubita mea... sunt asa curioasa desi banuiesc ca o sa citesc poezia pe buzele ei ca ea se emotioneaza cand vede multa lume si ii cam piere glasul, vb f f incet.

o sa filmam si o sa facem multe poze.

pupici

Raluca 20+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

si pt ca mi s-a mai atras atentia am schimbat si semnatura ca nu mai era de mult timp valabila.

pupici

Raluca 30+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

maine plecam acasa ca joi husbantu pleaca in cursa deja ... acum ne pregatim sa mergem la film , nu am mai intrat intr-un cinema de 8 ani si vrem sa vedem 'The Hangover'- Marea mahmureala

va si sa aveti o zi buna!

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Si ultima transa de raspunsuri :

Diana, foarte frumoasa prima poza cu toti 3. Acum sa va vad. Vreau si prima poza cu toti 4.

Vik, felicitari pt bebelina maricica. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea cand o iesi din burtica.

Miha, sa fie sanatoasa bebelina ta si baietelul finei. M-ai cam bagat in paranoia si pe mine dar tinem pumnii sa fie bine bebelul. Sa creasca repede mare si sanatos si sa recupereze saptamanile pe care nu le-a mai stat in burtica.

Devylla imi pare foarte rau sa aud ca Erika e bolnavioara dar sunt sigura ca aveti toate copilasi nazdravani si puternici si organismul lor va lupta sa se refaca repede. In acelasi timp, felicitari pt bb 2.

Manga, stiu ca trebuia sa te duci astazi la dentist. Nu stiu daca nu te-ai si intors de cand tot citesc si scriu eu dar.... multa bafta.

Kiki, am vazut ca esti foarte activa . Tu cum iti mai duci burtica? Am vazut ca esti foarte firava si cu doi bebici in burtica....cred ca e cam vai si amar de coloana ta.

BEBE

Mergi la inceput

Vai ce am mai obosit tot scriind asa. Concluzia: cred ca ar trebui sa nu mai lipsesc de la calculator daca nu vreau sa mai trag asa de tare dupa.

Bebelul este foarte activ, starea mea de voma e mereu prezenta...ce sa va mai zic? Astept si eu sa vina ziua de luni ca sa ma duc sa imi vad comoara din burtica si sa treaca mai repede si saptamana viitoare ca sa intru si eu in concediu ca simt ca nu mai pot.

In rest, incerc sa fac fata cu brio la sarcinile de serviciu atat cat mai am.

Multi .

BEBE

Mergi la inceput